JENTEKVELD PÅ KJØKKENET

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

GIRLS NIGHT IN

En kartong rødvin + tre tonn grønnsaker + fire bestevenninner = svært vellykket jentekveld. I går kveld gjorde vi noe sosialt ut av matlagingen, og satt i flere timer og lagde dumplings og sommerruller. Jeg bare elsker sommerruller. Altså de myke vårrullene. Stedet hvor jeg pleide å kjøpe det har lagt ned, så nå var det på tide at jeg lærte å lage det selv. Det ble aldri noe spill på oss, vi var for opptatt av å snakke om livet. Plutselig var klokken tre, og vinkartongen var tom. 

Jeg har ikke så mye på hjertet i dag, ville egentlig bare kikke innom og si hei. Ønsker alle en fin lørdagskveld, og tusen takk igjen for alle de herlige kommentarene dere har skrevet til meg de siste dagene. Hvis det tar tid før de dukker opp, så er det bare fordi jeg har så lyst til å svare på alt ♥

27 kommentarer
  1. Jeg skal ha venninne kveld neste fredag, og er helt blank når det kommer til servering. Kan du vise hvordan dere lagde dumplings og sommerruller?

  2. Åååå så hyggelig <3 Somerruller og dumpling er jo bare så utrolig godt! Kunne du kanskje tenke deg å dele oppskriftene dere brukte? Hvis du har de <3

   Fortsatt god helg til deg, Ida! Og gratulerer med kjærligheten, det er så koselig å lese om! Har selv kjent meg veldig igjen i frykten av å plutselig skulle være to og ikke bare meg selv, så ekstra hyggelig at du har funnet ut av det <3

  3. Må si du stråler for tiden, du ser skikkelig lykkelig ut! 🙂 Jeg har nettopp kommet hjem fra ukens siste arbeidsdag, har fått dobbelt så store mandler i løpet av dagen, så nå roper senga på meg (:

  4. Å som jeg unner deg å finne kjærligheten, blir helt varm rundt hjerterota😊syns fremdeles at bloggenn fin er toppers,uten tvil min favoritt. Klems.

  5. bloggen din har aldri vært bedre, Ida:-* Både du og bloggen gløder;-) Hilsen ei som har lest bloggen særdeles lenge 😅 hvor er forresten hårpynten fra? utrolig søt!

  6. Mia: ja, det skal jeg prøve på 😀 men kun sommerrullene, for det andre hadde jeg ikke noe med å gjøre, hehe.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg