HJEMMETANNBLEKING SOM FUNKER

Processed with VSCO with a5 presetJeg føler det hører en liten behind the scenes-historie til dette innlegget, hehe. I februar tipset jeg dere om hjemmetannblekingen fra Premium White, da jeg var så heldig og få to kit. Det ble til at jeg brukte det cirka én gang i uken, i tillegg til en ekstra gang hvis jeg skulle ut eller “something special”. Tennene er så innmari hvite rett etter behandling, så jeg ble helt avhengig av å bruke kitet før jeg skulle noe. Men så gikk jeg tom, da. Og som den divaen jeg er, sendte jeg mail til de som er ansvarlig for annonser på bloggen min og spurte: vil Premium White samarbeide med meg igjen, eller må jeg bestille det hjem selv?! Haha. Altså, jeg er egentlig ingen diva, men det er jo gøy med samarbeid når det er snakk om et produkt man uansett elsker og bruker.

I går kom endelig det nye kitet mitt i hus, og i dag morges bleket jeg tennene her hjemme for første gang på flere uker. Nå føles tennene så rene og fine, så nå er denne bloggern fornøyd 😉  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

♥♥♥

Hvis du ikke kjenner til Premium White, så er det et profesjonelt tannblekingssett for hjemmebruk. Det påstås at resultatet skal være det samme som man oppnår hos tannlegen – selv tåler jeg verken tannlegebleking eller sånne strips som man kjøper i USA. Jeg har prøvd, men det kjennes ut som noen slår meg i tennene med hammer hver eneste gang. Jeg skal være ærlig og si at jeg ikke vet hvor lenge det hvite resultatet fra Premium White varer. For på meg kan det uansett ikke vare livet ut. Jeg snuser, drikker 2-4 kopper kaffe hver dag, og tar meg et glass rødvin/Pepsi Max i ny og ne. Men som en fresh up en gang i uken eller annenhver uke, går jeg 100% god for denne tannblekingen. For tennene blir hvite! Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset


SLIK BRUKER DU PREMIUM WHITE 

 Kok vann i en kjele, og senk én og én tannskinne ned i vannet mens det fremdeles koker. I bruksanvisningen står det at du skal holde dem der i 3 sekunder, for meg funket det med 4. 

 Etter 3-4 sekunder tar du dem opp fra vannet, setter dem i munnen og biter sammen slik at de former seg etter dine tenner. Du kan gjerne presse med tungen på baksiden og fingrene på forsiden, så du får det så riktig som mulig. Denne prosessen skal du ikke gjøre hver gang du bleker tennene, bare første gangen 🙂

 Når skinnene er formet etter tennene, klipper du av det lille “håndtaket” som du holdt i da du senket tannskinnene ned i vannet. 

 Spray så tannbørsten din med den lille sprayen som følger med, og puss i ett minutt. Spytt ut, sprøyt blekemiddelet i tannskinnene og sett dem på tennene. Et tips er å prøve seg fram med mengde – første gang tok jeg alt for mye middel og det ble grisete. 

 Så plasserer du LED-lyset i munnen, utenfor tannskinnene. Hver behandling skal vare i cirka 30 minutter. Når du er ferdig, skyller du munnen og pusser med tannbørsten hvis du har rester av gelen. 


Processed with VSCO with a5 presetHer ser dere hvordan tennene mine ser ut akkurat nå, etter én runde med Premium White. Det ble stor forbedring. Og bare så det er sagt: dette er det eneste bildet i innlegget uten filter. Jeg MÅ ha filter på alle bildene som skal ut på bloggen, men i frykt for å bli beskyldt for å ha redigert: bildet er helt uredigert. Til og med ansiktshårene mine skal dere få nyte synet av 😉

Kitet fra Premium White koster vanligvis 1190,- men nå kan du bestille til kampanjepris 449,- HER!

37 kommentarer
  1. Så fine tenner det ble! Jeg selv er også stor fan av HVITE tenner 🙈mon tro om ikke jeg må benytte meg av kapanjetilbudet på kitet nå….

   Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld, Ida! 💗

  2. Hei Ida 🙂 Kan jeg spørre hvilken brunfarge du bruker åå dette bildet? Jeg er selv naturlig blond, og har problemer med å finne lys nok brynsfarge 🙂

  3. Hei, jeg elsker bloggen din, og at du er deg selv!

   Da jeg så dette innlegget husket jeg noe leste noe for et par dager siden, og ønsker at en skal være obs på. NRK har testet hjemmetannbleking, og funnet skadelige mengder av ødeleggende stoff i flere. Det ser ut til at din er godkjent, heldigvis. Man ønsker å tro at det vi kjøper i lille, trygge Norge er sikkert, men slik er det ikke…

   Les mer her https://www.nrk.no/livsstil/advarer-mot-ulovlige-tannblekemidler-1.13661628

   og her https://www.nrk.no/livsstil/_-tannbleking-med-liten-effekt-1.13685597

  4. hei hei ida- kan jeg bare – ÅÅÅÅ du er aldeles nydelig, du stråler for tiden. Sånn, med ønsker om en riktig fin uke. Takk for meg 🙂

  5. Et lite obs ift bruk av lys ved tannbleking:

   “Etter en uke var det imidlertid ingen forskjell om lyseksponering var benyttet eller ikke for noen av produktene. Bruk av lys ved tannbleking gir ingen tilleggseffekt, men kan gi biologiske bivirkninger, og anbefales derfor ikke. For ett av produktene hvor lysbruk inngikk, ble fargen signifikant mørkere igjen etter én uke. Bruk av lys sammen med blekemidler kan gi en umiddelbar uttørring av tennene hvis varmeoverføringen er tilstrekkelig. Det er sannsynligvis årsaken til at tennene ser ekstra hvite ut rett etter behandlingen med enkelte systemer.” Hentet fra http://www.tannlegetidende.no/i/2006/10/dntt-207644.

   Står også skrevet om det her: http://forskning.no/helsepolitikk-medisinske-metoder/2013/01/bleker-tennene-med-lys-som-ikke-virker

  6. Sorry, Ida, men dette funker ikke. Jeg skjønner at du reklamerer for noe du får gratis selvfølgelig. De to gangene med bleking holdt for min del. Jeg ødela første gangene skinnene, for de var ikke enkle å forme overhodet, så jeg måtte få tilsendt nye. Resultatet ble omtrent samme farge på tennene, men med hvite prikker begge gangene. Premium White klarte ikke svare på hva jeg gjorde feil, og innrømte nærmest at dette ikke funket på alle! Du bør kanskje opplyse om dette før du prøver å få folk til å kjøpe produktet. Jeg kastet 500,- rett ut av vinduet i alle fall, og pakken ligger hjemme hos mor og far, så vidt brukt.

  7. Marte: Hei 🙂 Jeg bruker kun en lancome sourcils styler, den lyseste fargen (den kommer i to forskjellige). Det er en brynsmascara. Klem

  8. M: Hei 🙂 Så dumt at det ikke funket for deg. Jeg har også opplevd å få hvite prikker på en hjørnetann men det forsvant med en gang. Jeg har hørt at det er vanlig og at det alltid forsvinner – så det regner jeg med at det også gjorde hos deg?

  9. Du har veldige fine hvite tenner, men når jeg leser om innholdet så står det at virkestoffet er 0.1% hydrogenperoksid. Det er så og si ingenting. Da lurer jeg på hvordan i all verden det kan bleke noe som helst? Er det noe annet i den som de ikke oppgir tro??

   Du kan kjøpe en flaske 3% hydrogenperoksid på apoteket for en 50 lapp btw.

  10. Jeg fikk vel tre hjørnetenner med prikker, og det forsvant innen en uke. Gang to fikk jeg flere prikker enn første gang!

   Takk for at du godkjente og svarte på kommentaren min. Opplever at veldig mange bloggere ikke tør å gjøre dette så fort noen er kritiske til deres anbefalinger 😉

  11. Kunne du vist et før og etter bilde siden dette er reklame? Ville fremstått mer troverdig om du skjønner:) . Takk 🙂

  12. M: det skulle da bare mangle. Igjen, synd det ikke funket for deg men står virkelig for det jeg har skrevet. Klem 🙂

  13. Jeg har prøvd å legge igjen kommertarer på to forskjellige innlegg,men ingen har kommet på trykk. Så jeg lurer på om det var noe galt med ett eller annet. Uansett så er du favoritt bloggeren min. Stor klems til vakre Ida.

  14. Sikkert rart spørsmål, men jeg har den samme genseren og jeg sliter med å “style” den…Kan jeg spørre hva slags bukse du bruker til den…. Kanskje jeg får noen tips….

  15. Rs: hei du <3 så hyggelig at du legger igjen kommentarer – jeg er veldig opptatt av å svare på alle kommentarer, så derfor tar det noen ganger litt tid før de blir godkjent. Men da kommer jeg sikkert til dem snart. Stor klem tilbake :-))

  16. mener ikke å være slem eller frekk eller noe sånt med denne kommentaren, så håper ikke du tar den på den måten, da jeg elsker bloggen din. Men, det du annonserer for her er virkelig skadelig, les gjerne hvorfor her: https://www.nrk.no/livsstil/advarer-mot-ulovlige-tannblekemidler-1.13661628

   Vet at alle vi jenter har lyst på hvite tenner, og jeg har brukt flere typer for å få hvite tenner, men vet ikke hvor viktig det er når det er så farlige kjemikalier i det. Bare håper du kan ta dette til deg og kanskje kan annonsere for produkter som ikke kan skade lestrene dine.

  17. Hei Ida!

   Jeg lurte på om du kunne laget en ny Haircare-oppdatering? 🙂 Finner ikke noen oppdatering siden februar 2017, stemmer det? Leser bloggen din litt sporadisk 🙂 Vurderer å starte med tilskuddet, men det koster jo en del per måned. Derfor hadde det vært supert med en oppdatering med hva du synes om effekten. Det vil si, hvis du fremdeles bruker det?

   Super blogg 🙂 Ha en fin tirsdag kveld!

   Hilsen Frida

  18. vb: hei 🙂 hvis du leser saken så er Premium White en av de som blir vurdert som lovlig i denne testen.

  19. Frida: Hei Frida 🙂 Jeg har gått over til å bruke Hair Luxious fra Good For Me. Tusen takk! Klem til deg <3

  20. Hei! Håper virkelig du svarer på denne kommentarer for jeg lurer på en ting. Jeg har kjøpt denne tannblekingen og gjort det tre dager på rad nå, men jeg føler at tennene bare blir hvite rett etter behandlingen også blir de gulere igjen. Altså at de bare er hvite rett etter, også går tilbake til å være gule.. Og det er veldig dumt fordi jeg føler de er kritthvite med en gang og jeg sliter ganske mye med veldig gule tenner så.. Hva tror du er årsaken? Er det fordi jeg ikke har brukt det nok?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg