DÅRLIGE HÅRDAGER ER EN BRA TING

Annonse  Processed with VSCO with a5 presetJeg ser virkelig ikke ut på håret om dagen. Min nye bedre halvdel spurte meg veldig forsiktig her om dagen da vi satt på bussen: du, dette må du ikke ta feil. Men den der mørke stripen du har i midtskillen, er det meningen? Jeg hadde jo nettopp vært hos frisøren, så jeg kan forstå hvorfor han spurte. Men, nei. Jeg kommer nok aldri til å være en av de som har ettervekst fordi det er trendy. Så jeg måtte bare forklare at jeg spiser hårvitaminer for å få finere, tjukkere og lengre hår – selv om jeg noen ganger lurer på hvorfor. For det er ikke bare etterveksten som gleder meg med sin tilstedeværelse. Jeg har også fått en hel hær med nye hårstrå, helt ekstremt om dagen faktisk. Så når jeg går med håret løst, slik som på disse bildene, har jeg en liten krans av en afro som danser rundt på hodet mitt.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetEr ettervekst og babyhår pent? Nei. Kan jeg leve med det fordi det gjør håret mitt lengre og tykkere? Ja. Så konklusjonen er vel at dårlige hårdager kan være en bra ting.

Hårvitaminene jeg bruker heter Hair Luxious, og du kan kjøpe dem her. Til de som måtte lure så begynte jeg å spise Hair Luxious i slutten av mai, og følte at jeg så resultater etter en måneds tid.

Alle de andre produktene til Good For Me finner du her, de har blant annet min favoritt Betakaroten Gold!  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Nå skal jeg logge av og bruke resten av kvelden på å feire bursdagen min sammen med mennesker jeg er glad i. Høres snart, fine folk 

53 kommentarer

Siste innlegg