BLACK WEEK HOS BLIVAKKER

Processed with VSCO with a5 presetDet er Black Week, og hele verden eksploderer av salg, rabatter og gode tilbud. Selv har jeg ikke tenkt til å løpe rundt i butikker denne uken – jeg holder meg til nettshopping, og til de tingene jeg ville kjøpt uansett.

BliVakker selger de fleste av mine favorittprodukter, og jeg pleier å kjøpe både solpudderet mitt og The Balm-produkter hos dem, fordi det er billigere enn hos andre. Og nå som det er Black Week, er det jo enda billigere, så hipp hurra for det. Faktisk 25-80% på hele nettbutikken! Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetHer ser du noen av favorittene mine. Flere av dem har jeg brukt i årevis, men jeg kan jo likevel fortelle om dem på nytt:

Neglelakker fra Essie: jeg MÅ bare si noen ord om de neglelakkene fra Essie. For jeg ante ikke at de var så bra! Jeg har nesten aldri brukt neglelakk fordi jeg er så dårlig til å påføre det – har alltid endt opp med å se ut som jeg har drevet med fingermaling. Har bare klart å bruke ett neglelakk-merke i hele mitt liv, og hadde egentlig gitt opp. Men neglelakkene fra Essie legger seg så pent og tørker fort. Neglelakken på bildene har jeg lagt selv, og til å være meg så er det sjukt pent. Hehe! Du finner alle neglelakkene fra Essie her 🙂 Fargen jeg har på bildene heter forresten Sand Tropez, elsker den!

Solpudder fra Glo Minerals: det beste solpudderet jeg har hatt noen gang! Det finnes kun i én farge, og består av en liten del med mer shimmer. Så kan man jo velge om man kun vil bruke solpudder eller om man vil ha litt shimmer også. Du finner det her.

The Balm-produktene: highlighteren og bronzeren som kan brukes til så mangt! Jeg bruker faktisk bronzeren som øyenskygge hver eneste dag, og highlighteren legger jeg på kinnbein, neserygg og i øyenkroken. Highligteren Mary-Lou Manizer finner du her, og bronzeren Betty-Lou Manizer finner du her.

Tigi Bedhead hårspray: denne hårsprayen har jeg brukt i evigheter, mest fordi den lukter så himla godt. Flaks at den holder babyhårene på plass også, men jeg hadde sikkert brukt den uansett… Kan kjøpes her

Nocturne V Gold Styler fra GHD: ahh, livets glattetang! BliVakker har innmari fine priser på GHD-produkter, bare et lite tips! Du finner glattetangen her

Joico Humidity Blocker: denne bestilte jeg faktisk med tanke på den kommende Thailand-reisen. Sprayen fungerer som et skjold for å lukke ut fuktighet, så forhåpentligvis slipper jeg at klimaet kruser til håret mitt hver gang jeg går ut døren. Link til produktet her Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Da gjenstår det vel bare å ønske alle en happy black week – shop med måte og kjøp de tingene du virkelig trenger eller har ønsket deg 😀 

11 kommentarer
  1. Hei Ida! Husker du skrev at du så på “Hjerte til hjerte” med Linn Skåber. Jeg prøvde å finne det på NRK-tv, men fant det ikke. Tiås til hvor jeg kan se det? :)) xx

  2. Hei! Jeg synes Essie har noen av de fineste fargene, Ballet slippers er min favoritt om jeg skal gå for noe helt enkelt og lyst 🙂 Men jeg synes de har en tendens til å lett falle av i store flak, jeg vet ikke om du har samme oppfatning? Isåfall vil jeg bare si at OPI sine for meg fungerer mye bedre, selv om jeg nok alltid vil komme til å kjøpe Essie sine pga fargene ;). Håper du har en fin helg, bloggen din er så fin og koselig for tiden!

  3. Marthe: Hei 😀 Jeg har ikke hatt den på så lenge, men foreløpig har ingenting falt av. Uansett, takk for tips <3 Håper du har hatt en fin helg, stor klem!

  4. lillli: jeg har hatt det på DVD, aaaner dessverre ikke hvor man kan se det på nett 🙁 Åh, verdens beste serie <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg