VOKSEKRISE OG FARGERIKE DUSKER

Dagen før min aller første ordentlige reise langt bort i to uker-kjæresteferie. Se for deg panikken da jeg våknet opp til SMS om at voksedamen min var blitt syk. Jeg så nedover min egen, pelskledde kropp og brølte. I hvertfall innvendig.

Jeg har spart hår over hele kroppen i flere uker. Spart og spart, helt til dagen før ferie, da jeg skulle unne meg en full kroppsvoksing. Armhuler, legger, lår og… Tissen, eller hva man sier. Men så ble hun syk, og der stod jeg som et ullent kunstverk fra topp til tå. Bokstavelig talt. Dagen før hadde jeg nemlig oppdaget at jeg hadde hårvekst på storetåa – noe jeg bare måtte unnskylde ovenfor damen som satt og utførte en pedikyr på meg.

Meg: Sorry, but I think i have hair on my toe.
Hun: Oh, its okay!

No, its not okay. Jeg var rett og slett blitt forvandlet til en liten hobbit – en hobbit som straks skulle på kjæresteferie! I dag løste det seg heldigvis. Jeg fikk hastetime hos en kjempeflink voksedame, og var så takknemlig at jeg ikke orket å synes det var vondt engang. Hårfri og lykkelig, er det ikke det man sier. I hvertfall før sin første kjæresteferie.

I skrivende stund har vi spredd alle eiendelene våre utover stuegulvet, og koffertene begynner å fylle seg opp. Jeg leker verdensvant og bezzerwizzer, og slenger rundt meg med lure tips som ikke blir tatt på alvor. Som å ha med seg flip flops i håndbagasjen. Og tom brødpose til skitne truser. Kjøpe solkrem før vi forlater Norge. Gleder meg nesten litt til å si I told you so.

Jeg har fått et par tips jeg også. Fra min mannlige reisepartner. Et av dem lød slik: du må pakke litt sporty klær også. Alt trenger ikke å være fargerikt med dusker. Altså, alle sydenklærne mine er fargerike med dusker. Men i motsetning til han, så lyttet jeg til rådet. Så i dag har jeg kjøpt meg en alt for stor, svart shorts fra Nike. Og helt basic t-skjorter fra H&M. Da jeg tok det på meg så jeg ut som en sporty hvemsomhelst. Gøy.

Ellers er det god stemning, og vi gleder oss veldig til å reise. To uker på Koh Samui, bare oss to, masse god mat, latter og fine opplevelser. Og selv om flyskrekken fremdeles sitter i kroppen, så tror jeg vel egentlig ikke at jeg skal dø i lufta. Da hadde jeg jo ikke utsatt meg for alt jeg har gjort i dag. Også kalt voksing av øyenbryn, armhuler, legger, lår, TÆR og… Tissen.

Takk for meg.

20 kommentarer
  1. Ida, du er magisk! God tur, og nyt tiden på kjæresteferie 🙂
   Anbefaler pizza på restauranten Prego!

   Voksing har alltid stått på listen av ting som hadde vært ekstremt hyggelig etter det var gjort, men har aldri hatt mot nok til å få meg en time. Høres fryktelig ut vondt ut.

   Ha en fin tur! 🙂

  2. Altså, hvor gammel er jeg egentlig? Jeg flirer av at du skriver… Tissen.. Herregud, så teit, må jo bare le 🙂 Håper du har hatt en fin jul 🙂 Jeg er glad den er over, og er klar for berg og dalbanen som sikkert kommer i 2018 også 😉

  3. Nå måtte jeg bare le! Dette er et av de morsomste innleggene jeg lest på lenge. Du må ha god tur sammen med kjæresten og kose deg masse!

  4. Må bare fortelle deg at du er helt fantastisk, spesielt sammenlignet med resten av Norges bloggverden!

  5. Haha, jeg har tilogmed hår på magen jeg! Så jeg barberer, men burde egentlig vokse. Har også kjempelange hår på alle tærne, fingre uten om de vanlige plassene alle har hår hehe!

   1. Godt å høre at jeg ikke er alene om hår på rare steder! Hehe <3 Er vel kanskje bare rart fordi man ikke ser det på Instagram.

  6. Herregud kor høyt æ elske at du ikke fremstille alt så forbanna perfekt som så å si alle andre bloggere gjør.

   Kos dæ i Thailand!

  7. Haha, du ass… Vent til dere har vært sammen og man blir tryggere på seg selv og din kropp. Liker han deg ikke fordi du har litt naturlig kroppshår, er han ikke noe å samle på. Rart du stresser så mye over det, men det er nok du som tenker mest over det. Kanskje ta det litt med ro og nyt hverandre enn å være opptatt av å vokse hver eneste hårete kroppsdel? Tenk, du blir sikkert stressa over om brystvorta di er hårete hahaha

   Kos dere iaf

   Pelsen holder meg varm og typen er keen uansett haha;)

  8. hahaha SÅ herlig!! Elsker at du er så jordnær og viser verden akkurat som alle tenker. Ler meg ihjel når jeg leser dette innlegget fordi jeg tror absolutt de fleste kan kjenne seg igjen!!
   Stå på, og godt nyttår <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg