EN LITEN TUR HJEM


Hei 

Denne helgen er det skikkelig svigers-helg. I går var vi ute og spiste med kjæresten sine foreldre. Koste oss gløgg på indisk restaurant – på et tidspunkt lo jeg så mye at tårene trillet. Gikk en tur på do for å roe meg ned, jeg er et av de menneskene som fortsetter å le lenge etter at alle andre har gitt seg. Så det kan jo bli litt mye. Da er det fint å le seg ferdig på toalettet mens man tørker tårene.

I dag tok vi toget hjem til Tønsberg. Både mamma og pappa skal feire bursdag i helgen, og i tillegg skal vi signere noen papirer som gjør at vi begge to blir eiere av den nye leiligheten. Det blir nok en liten oppdagelsesferd i det nye nabolaget vårt også, så håper jeg bare det ikke gir kjæresten min kalde føtter!

Ellers ikke så mye nytt, her sitter vi bare og prater og koser oss. Har til og med fått mamma og pappa til å skyve enkeltsengene på gjesterommet inntil hverandre, slik at vi får sove i dobbeltseng. Mamma har tidligere tullet og sagt at de sengene ikke blir satt sammen før det er ring på fingeren, men nå som vi skal kjøpe bolig var det liksom… Innafor? Veldig symbolsk altså.

Vi snakkes i morgen, og goood helg ♥♥♥

16 kommentarer
  1. Du er så lekker Ida! Du har sikkert fått dette spørsmålet 100 ganger før, men hvor er denne jakken fra? Og har du evt link? Jeg bare er for lat til å lete meg igjennom andre kommentarer. Men siden jeg nå uansett kommenterer bloggen din, må jeg bare fortelle deg hvor vanvittig inspirerende og ikke minst morsom du er. Jeg digger deg virkelig! Ingen er som deg, Ida.

  2. Hei Ida <3
   Du ser helt smashing ut på bildene her. Men egentlig gjør du jo det hele tiden. Du stråler om dagen!
   Også lurer jeg på en ting; har du funnet de perfekte svarte jeansene? Jeg føler jeg er på evig jakt og trenger sårt noen tips. Føler du kan komme med noen råd og tips her, nemlig!
   Stor klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg