PENGER SPART

Meg: jeg dumpet vaskehjelpen. Sånn går det når man ikke oppfører seg og møter opp til tiden.
Han: ……
Meg: så jeg tenkte vi kunne vaske sammen! Jeg gjør alt, hvis du bare skrubber badegulvet og dusjkabinettet.
Han: Ida, jeg har hatt den vaskehjelpen i tre år.
Meg: ja, men nå har dere slått opp.

Så skulle det vise seg at han jeg bor med aldri har vasket leiligheten sin selv. Jeg har gått rundt og tenkt at han sikkert setter skikkelig pris på å komme hjem til et ryddig hjem og brettede boksershorts – men det viser seg at han ikke merker så mye forskjell, fordi han til og med har lurt vaskehjelpen til å stryke skjortene hans. Jeg kunne jo ikke vite at hun spilte en stor rolle i livet hans, og nå kommer hun altså aldri tilbake. Det var visst litt sårt – med andre ord: jeg måtte vaske bingen selv.

Og pengene vi sparte på å dumpe vaskehjelpen, brukte vi selvfølgelig på å gå ut og spise. Nok en sjefsavgjørelse fra bingesjefen. Vin på en tirsdag er en sånn teit ting vi gjør for å føle at vi er spontane storbymennesker som lever livet selv om det er vinter. Fake it till you make it 😀

Nå skal jeg sette meg ned og komme ajour i mailboksen, før det virkelige livet starter: se på serie i senga. Herregud.

23 kommentarer
  1. HAHA!
   Trenger sårt noen serietips nå! Føler livet er satt på vent nå som INGENTING av serier har god nok kvalitet for tiden (bortsett fra Broen da, som nå er ferdig 😭). Sluker jo alt som er verdt å se også… Elsket både Unabomber, La Mante og Ozark – som deg.

   1. Åh, Broen var så fantastisk! Har du sett Papirhuset på Netflix? Har ikke sett selv, men mange som anbefaler den om dagen <3

  2. Huff, Ida. Dumpa henne? Du kunne jo gitt advarsel da, om det ikke har skjedd tidligere så synes jeg det er litt leit. Men vaskehjelp for 30 kvm? …. hjelpes.

  3. Du behandler og beskriver vaskehjelpen deres ovenfra og ned. Som om hun ikke betyr noe. At du er så mye bedre enn henne.

   Skjerp deg. Blir faktisk kvalm av å lese sånne beskrivelser av folk, bare for de de har en jobb som er lavere i “rangstigen” enn deg.
   Du hadde aldri skrevet sånn om en revisor!

   Et menneske er et menneske, og du er utrolig råtten her, og det fortjener du å høre.

   1. Lol. Hadde dumpet en revisor også, hvis vedkommende alltid hadde levert for sent eller ikke holdt ord. I mitt hode eksisterer ikke denne “rangstigen”, men det gjør den tydeligvis hos deg.

    1. Du svarer som en snurt 10-åring.
     Tåler du ikke å høre ting om deg selv, så ikke skriv om mennesker på denne måten.

     Du skrev forresten om EN gang.. Så tenk litt over det du.
     Du henger ikke på greip, i alle fall ikke det du skriver.

     Og vær så snill, ikke svar meg på en fordummende måte. Nå gidder jeg ikke bruke mer energi på deg, og dine lesere som ikke kan se noe feil med seg selv. 🙂

     PS: Beklager om jeg utrykka meg litt feil, mtp. “rangstigen”, men det var slik jeg oppfattet teksten din, at du så ovenfra og ned.

     1. Så ser jeg kanskje ned på mennesker som ikke har respekt for andres tid/holder avtaler. Om det er statsministeren eller en vaskehjelp har lite å si. Ønsker deg en strååålende dag fylt med masse godt humør! 😀

  4. Hei. Et helt tilfeldig spørsmål: hvor fikser du/setter på vippe extensionene dine? Hva gjør du når du skal vaske ansiktet? Og feks når man bader, kan man da ikke dykke under med ansiktet? Har lyst på vipper, men vet ikke om jeg klarer å la være å få vann på vippene.

  5. Hei. Hvor fikser du/setter på vippe extensions? Hva gjør du når du skal vaske ansiktet? Vasker du det aldri med vann? Og hva med når man bader, kan man ikke dykke under vann da? Har så lyst på vipper, men vet ikke om jeg klarer å ikke få vann på de..

  6. Jeg er faktisk enig i å sparke denne personen. Ihvertfall når man går hjemmenifra i det tidspunktet man skulle vært der.
   Og.. jeg tror saken hadde vært litt annen om personen hadde sagt ifra at en var 15 forsinka.
   Men jeg synes faktisk det er frekt.
   Et eksempel da.. en venninne kom 30 min forsinka en gang og da hadde jeg tatt toget i nesten en time for å møte hu og hu sa ikke ifra at hun var forsinka.. bare lot meg vente på Oslo S..
   Men hu oppførte seg heller ikke bra når vi var sammen den gangen heller.. men hun fikk høre det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg