10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE

Jeg har akkurat skaffet meg livsforsikring. Hvis jeg dør, blir kjæresten min millionær – og omvendt. Så hvis vi begynner å hate hverandre skikkelig en dag… Neida!

“Notater” på iPhonen er min mest brukte app. Jeg henter aller mest inspirasjon til å skrive i hverdagslivet, og er raskt oppe med notater hvis jeg hører, ser eller tenker noe som kan bli et blogginnlegg. Om det blir et innlegg samme dag eller om tre måneder vites ikke, men det er nå i hvertfall ofte slik en tekst blir født.

Jeg har ambidekstri – eller har jeg egentlig det. For det går vel egentlig ut på at du er like flink med høyre og venstre hånd, og jeg er like dårlig med begge. Å spille bowling, skrive for hånd og kaste ball er… Utfordrende.

Min store hang up for tiden er karamellsaus fra Diplom Is, den rosa tuben som står på is-disken i alle landets matbutikker akkurat nå. Vil helst ha 50/50 med vaniljeis og karamellsaus.

Jeg har en yngre kjæreste! Dét hadde jeg aldri sett for meg at jeg skulle ha. Tenker sjeldent over det altså. Men jeg stusset litt da vi var i banken og søkte om boliglån, og jeg så fødselsdatoene våre svart på hvitt. Jeg kunne gå da du ble født! Er du sikker på at du er klar for dette? Hehee.
Matlagning gjør meg mett. Vet ikke om det er fordi jeg står i matlukten så lenge, men når jeg setter meg ned for å spise, kan jeg ofte føle meg stappmett før jeg rekker å åpne munnen. Jeg ender selvfølgelig opp med å spise som en hest til slutt uansett, det tar bare litt tid.

Jeg liker best å ha mennesker på min venstre side. Samme om det er i sengen, på kino, i sofaen, i et møte eller når jeg er ute og går. Jeg må også få alle klemmer på venstre kinn, ellers føler jeg at noe blir skeivt. Jeg vet ikke helt hvorfor det er sånn, men det kan være fordi: 1. Jeg har bedre hørsel på venstre side, høyre øre er fortsatt skadet etter en flytur for 6 år siden. 2. Venstre side er min “gode side”. 3. Jeg bruker venstre hånd mest, selv om jeg kan bruke begge. Rart er det uansett.

Når jeg flytter i den nye leiligheten, kan jeg ta heis ned til Mc Donalds som ligger i første etasje. Jeg er livredd for det, og vurderer å gå til hypnose før den tid. Kunne lett spist double cheeseburger hver eneste dag – men kanskje det forandrer seg når jeg kommer ordentlig i gang med trening.

Jeg har automatlappen, og kan derfor ikke kjøre bil med manuelt gir. Angrer ikke. Livet er for kort til å kjøre manuelt.

Jeg er fast bestemt på at det året jeg fyller 30, slutter jeg på p-piller. Senest! Jeg skal ha barn, og jeg har ikke tenkt å gå glipp av det fordi at kroppen blir for gammel. Når jeg nå tenker på at jeg fyller 28 senere i år, vurderer jeg å heller være fast bestemt på 31…
Vet ikke hvorfor jeg får noe som ligner på fylleangst av å skrive slike innlegg, oversharing er jo livsstilen min.

I dag kjenner jeg meg skikkelig glad. Det er faktisk ikke en selvfølge, når vinteren er seig. Nå skal jeg løpe på posten med noen Tise-pakker, jobbe i noen timer, og så skal jeg ut med venner og være litt sosial i kveld. Det er viktig, spesielt når sofaen frister mest 😀

48 kommentarer
  1. Det med å ha yngre kjæreste er jo bare flott! Siden kvinner statistisk sett lever lengre, er du enke kortere!

  2. Måtte sende link med innlegget ditt til samboeren min, haha. Han jobbe i bank og siden vi akkurat har kjøpt vår første leilighet sammen var han veldig nøye på denne livsforsikringen, jeg har selvfølgelig tullet med det samme som du gjør her. Han er yngre og jeg har akkurat sluttet på p-pillene … Takk for en god latter!

  3. Hvis du vurderer å slutte på p-piller for annet enn barn, så kan jeg anbefale det også. Jeg er også 90 modell, men ikke helt klar for barn. Men med kontroll over syklusen går det veldig bra uten piller også (eller med andre prevensjonsmidler). Uansett, jeg følte jeg fikk tilbake livet da jeg slutta på pillene. Mye mindre humørsvingninger, mindre negative tanker, bedre selvfølelse, mye mer glad generelt og vel, andre positive følselser 😉 som jeg ikke egentlig trodde var noe «problem».
   Kortere mens-periode også forresten!
   Verdt å sjekke ut!

   1. Jeg sluttet en lengre periode, og har samme erfaring som deg. Gleder meg til å slutte for godt 🙂 <3

  4. Åhhh, elsker den karamellsausen! Den er livet sjæl. Trodde ikke jeg likte karamellsaus helt til jeg prøvde den. FRELST!

  5. Bo rett over mc Donalds? Ohno, det kommer til å STINKE 🙁 og du kommer absolutt ikke til å ha lyst på maten

   1. Satser på at utbyggerne har tatt hensyn…. ellers blir det duft av mc Donalds, sushi OG indisk, haha <3

  6. Hei!
   Jeg har bilangst, så sjukt. Husker du tok lappen og valgte automatisk. Dette er sannsynligvis det som blir mest overkommelig for mitt eget vedkommende også. Jeg har bare et spørsmål: Tok du den i Oslo? i såfall hvor ? Billigst mulig, så kjapt og trygt som mulig. Hehe!

  7. Da du skrev at du liker å ha mennesker på venstre side kjente jeg meg igjen…;) Men jeg er venstrehendt og den brukes til det meste;) Så veldig venstreorientert om det meste…har du også problemer med å skille venstre og høyre?

   1. Nysgjerrig på hvorfor du skriver navnet hans når jeg ÅPENBART ikke skriver det på bloggen selv? 🙂

  8. Lov meg at du slutter før du fyller 30! Tar ofte litt tid før man kan bli gravid etter p-piller, mange må prøve et år.

  9. Et litt random spørsmål, men hvordan sender du pakker når du har solgt på Tise? Jeg solgte nylig en liten jakke på Finn.no, og fikk i post i butikk beskjed om at jeg måtte sende den med Norgespakke, som kostet 175 kr. Nesten like mye som jeg solgte jakken for… kjøper skulle betale frakt, men fikk jo dårlig samvittighet til henne

   1. Nei nei! Kjøper bobleplast konvolutter på Clas ohlson – frakt koster mellom 40 og 85 kr, kommer an på vekt. Send som brev, uten sporing 🙂 <3

  10. Hvordan kan typen din bli millionær på livsforsikringen din når dere ikke er gift? Trodde man måtte være gift for å arve den andre.

   1. Det er ikke mine penger han arver, det er penger han får av banken for å kunne beholde leiligheten uten min inntekt. Og omvendt 🙂

    1. Akkurat vært «gjennom» det samme med min samboer. Selvfølgelig kan man arve uten å være gift, det er jo bare til å ha en gyldig samboeravtale 🙂 Husk; selvom dere har forsikring og om en av dere skulle falle bort er det foreldrene som arver ( om dere ikke har samboeravtale om å arve hverandre) og det vil si at de har rett på kjæresten din sin del og da må du egentlig betale det du har fått fra banken- til foreldrene hans og da er du egentlig like langt om tanken er å ha råd/ mulighet til å beholde leiligheten. Selvom den forsikringen er for å betale ned hans gjeld så skal fortsatt foreldrene ha halvparten av leiligheten siden det er hans del. Litt misvisende de forsikringene der OM du ikke har samboeravtale eller er gift. Anbefaler å bruke rundt 6000 kroner på en advokat for å få det ned på papiret selvom det kan være litt ubehagelig å snakke om å arve hverandre om en av dere skulle falle bort.
     Uansett, kjempe herlig innlegg 😀

     1. Hei 🙂 jeg vil jo at mamma og pappa skal arve meg hvis jeg går bort. Så da får han de millionene fra banken for å kjøpe dem ut, I guess? Og ja, en skikkelig samboerkontrakt skal vi uansett ha på plass <3 tusen takk! Klem

  11. Jeg har noe mye billigere å foreslå enn hypnose, hvis du ønsker å aldri mer gå på mcdonalds! 😀 Se sesong 1 episode 2, så ble jeg kurert hvertfall 😉 mer møkkete der maten lages enn på dass..

   1. Bare et problem, når de testet kjøkkenet i Tønsberg etter oppussingen så var det mer renslig enn x antall andre restauranter i området😬 forøvrig Ida, når dere flytter er det lov å komme på nach hver helg da eller?😎🙌 (nach er forresten fra 21-23 ca i min verden)😂

    1. Å neeei, hva skal vi gjøre da, haha 😀 Og nach klokken 23 hørtes veldig bra ut, velkommen <3 😀

  12. Liker å lese bloggen din enda mer nå, etter at du har fått deg type! Og slike innlegg er så interessante! Du må ha flere av disse 🙂 Keep it up <3

  13. Haha! Jeg liker best å ha folk på min høyre side. <3 Vet ikke om det har noe med å gjøre at når jeg går med cross-over-veske, f.eks, så henger denne på venstre side. Men jeg blir helt skeiv av å ha folk på feil side, spesielt når jeg er ute og går. Samboeren min har lært å innrette seg, så han skifter som regel side om han tilfeldigvis har endt opp på venstre side av meg når vi er ute og går. Ellers vet han at jeg snart stopper opp for å skifte side selv. 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg