DET ER BLÅMANDAG

Følelsen av å våkne av alarmen 6.30, finne ut av at det er 15 minusgrader ute og at det er tomt for både pulverkaffe og kaffekapsler. Det er sjeldent jeg bruker  mye krefter på å ta meg sammen og tenke: Ida, du har verdens beste liv, ikke sutre. Det er bare det at… Når det er 15 minus ute, så er det sånn cirka 5 minus inne. Det føles i hvertfall slik. Sverger jeg kan kjenne det nyvaskede håret mitt fryse til is akkurat nå.

Jeg har så vondt i viljen i dag. Kanskje skyldes det date night med vin på onsdag. Kanskje skyldes det stand up og drinker på kulturhuset på torsdag. Kanskje skyldes det helaften og drinker med svigers på fredag. Kanskje skyldes det bursdag og bytur på lørdag. Har du hørt! Snakk om å gjøre ekstremsport i å dra seg ut av vintermodus. Ble så opphengt i å komme meg opp av sofaen og gjøre masse hyggelig, at jeg i følge min egen ordbok har hatt en fire-dagers. Mange fine minner, men i dag er det tungt…Skammer meg over sutringen, men klarer ikke å la være. Nå skal jeg blåse håret tørt, drikke så mye vann jeg orker og fokusere på at det finnes liv som faktisk er tøffe der ute. Og så må jeg vel ta på meg to boblejakker, og sprinte opp til butikken for å kjøpe kaffe.

Liiivet, har vi ikke fortjent bedre enn denne bitende kulden? Det syns jeg.

15 kommentarer
  1. Kjære Ida… det føltes så innmari bra å høre at det ikke bare var jeg som akutt våknet dødstidlig idag blåfryst fra helvette( ja kaldt inne også selv med pysj( hvilket jeg egentlig missliket men bruker forI det er kaldt i utgangspunktet) men nå tok kuldegradene kaka)! Jeg visste ikke om jeg skulle avlyse uken eller hvor jeg skulle gjøre av meg.. jeg skriver masteroppgave for tiden og er «selvstendig sjef» så det satt eksepsjonelt langt inne å stå opp. Ikke hjelper det at han jeg har har en greie med bor i California( jeg flyttet akkurat hjem pga krav fra universitetet) og at det går skikkelig dårlig… med andre ord er jo følelseslivet på bærtur også da, hvilket jeg i utgangspunktet hater fordi jeg har vært som deg ( mastersjef i eget liv som singel) men brått måtte forholde meg til følelser og hele den pakka… jeg som har alt på stell har plutselig følelser som mindfucker alt og da blir småting som vinter, kulde, kaldt, trøtt, kjipt, ja du vet Store ting.. liv altså. Phu, dette ble brått veldig dypt, men kjente meg liksom så igjen i deg. Forresten ha en videre fantastisk dag! Jeg klarte å stå opp tidlig, og kjenner dagen brått er bedre allerede( kaffen reddet meg!) Klem Caroline.

  2. Fryser du ikke på anklene dine?!😨 Jeg bor i Tønsberg og kledde meg seriøst i bobledress for å gå de 5 meterne det er fra leiligheten min til matbutikken rett over gata. SVINKALDT. Hadde aldri greid å gå med bare ankler nå, så kudos til deg altså🙅🏼

   1. Dette var ikke i dag altså – men jo 😀 er veldig opptatt av at jeans skal være korte i beina, så får lide for det nå!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg