KJÆRESTER PÅ SHOPPING

Jeg har vært på shopping med kjæresten min i hele dag. Det vil si, etter at vi hadde spist frokost i tre timer først. Vi har vært hele Oslo rundt, og jeg konkluderte med at han er helt perfekt å shoppe med. Ikke en av de som går sin egen vei, eller strener mot første ledige stol inne i en butikk.

Jeg har dårlig shoppeerfaring med mennene i min familie, som får føling bare av å høre ordet skobutikk. Pappa, for eksempel. Man kan stå inne i en butikk sammen med ham, og så er han plutselig som sunket i sanden. Og da vet man med 100% sikkerhet at man ikke trenger å lete, for han står og glor i vinduene på nærmeste gullsmed/klokkebutikk. Så der har jeg hatt flaks med min fyr! Bare koser seg han. Bortsett fra da han kikket over gardinene på prøverommet mitt, hvor jeg stod i bare BH og skinnjakke. Da klikket jeg, og han løp tilbake til sin avdeling. Men helt knirkefritt, kan man jo heller ikke forvente at det går 😉 Lite blogging på meg de siste dagene. Jeg ble så lei av å nevne kulden og bingen at jeg holdt på å spy. For ikke å snakke om at den samme vinterjakka dukker opp på alle bilder. Internett trenger en pause fra meg. Det føler jeg noen ganger.

Nok om meg og mine bloggkomplekser. Jeg ligger på sofaen og prøver å få varmen, og snart skal vi sette i gang med å lage lasagne. Deilig med nok en helg uten konkrete planer, hvor man heller bare kan slenge seg med på noe hvis det skulle friste. I kveld er det ingenting som frister, kun mat og en serie 😀

Håper du har en FIN lørdag!

20 kommentarer
  1. Du må vise hva du har kjøpt 😀😀hvordan er det med kjæresten din? Hører han på deg når det gjelder klær til han eller styrer han det selv?😄 haha. Ha en fin helg, Ida ❤ syns forresten bloggen din har blitt bedre etter du fikk deg kjæreste, du virker lykkelig og stråler !

   1. Hehe, ja, han hører på meg 😀 Vi er egentlig veldig enige.. Håper du har hatt en fiin helg, stor klem <3

  2. Hei Ida!
   Måtte bare legge igjenn ein komentar nå😅 Det er ikkje for mye Ida og vinter for meg, er innom bloggen din flere ganger daglig å blir skuffet hver gang det ikkje er et nytt innlegg. Elsker virkelig hvordan du skriver, du får meg til å føle meg normal(i denne bloggverden er det utrolig godt gjort) å det er eg takknemlig for. Du deler såpass av livet ditt på godt og vondt at det blir ekte godt å følge deg! Skulle ønske du blogget oftere, men forstår om det er vanskelig. Hilsen meg som digger bloggen din!! Stå på den siste tiden i bingen, ser fram til å følge deg i den nye leiligheten også😊

   1. Hei! <3 Det var utrolig hyggelig å lese, og det gir meg motivasjon til å fortsette å dele mitt kalde, ufreshe, klønete liv 😀 Haha. Stor klem til deg <3

  3. Åå, hvor har du kjøpt jakken din og hvilken type/modell er det? 🙂
   Håper kvelden er og forblir fin, Ida 😀

   1. Jakken er fra Woolrich og er kjøpt på Høyer. Tror modellen heter noe med luxury 🙂 <3 Ha en fin dag!

  4. Til tross for at vinterjakka tydeligvis har fått bli med på mange bilder i det siste, er det først nå jeg legger merke til hvor n.y.d.e.l.i.g den var! Hvilket merke/hvor har du kjøpt den?

  5. Uff! Det er så forferdelig kaldt ute at det gjør nesten vondt å bare gå ut en liten tur syns jeg 🙁 du er heldig som har funnet en du kan shoppe med, det et så deilig å kunne gå i fred uten å måtte skynde seg 🙂 hvilken serie ser dere på for tiden?

  6. Hei Ida! Jeg lurte bare på noe ang manikyr/pedikyr. Når du fikser negler før reise, tar du da shellac? Slik at det holder seg med tanke på sol, bading etc? Hvor lenge holder det og kan du anbefale en salong? Takk for svar!:)

  7. Jeg har lest “Oslo-epoke”-innlegget ditt flere ganger. Kan du ikke skrive et lignende innlegg igjen? 🙂

  8. Ville bare si at internett ikke trenger en pause fra deg. Digger bloggen din og blir alltid glad når den er oppdatert. plis ikke ta pause hehe

  9. Har du renset jakken din før? Jeg har helt lik og er så usikker på om jeg skal sende den på rens eller ikke… Har du i såfall noen tips? 🙂 Alternativet er å kjøre den i vaskemaskinen og tørketromle den med tennisballer hjemme. Skummelt!

   1. Hei! 🙂 Nei, det har jeg ikke gjort. Men skulle jeg vasket den, så hadde jeg nok bare tatt av pelsen og lagt den i maskin med tennisballer!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg