EN MISFORSTÅELSE OG DAGENS SOUNDTRACK

I dag møtte jeg kjæresten min i sentrum, etter at vi begge var ferdig med å jobbe. Han hadde rukket innom en butikk før jeg møtte opp, og kunne med et stort smil rundt munnen fortelle at han endelig har fått kjøpt seg en strap on! Jeg skjønte ingenting. Vi har ikke vært i nærheten av å snakke om strap on, og jeg må ærlig si at jeg heller mot nei takk, ikke spesielt gira. Heldigvis rotet han bare litt med ordene, det var overhodet ikke en strap on han hadde kjøpt seg. For en lettelse! Så levde vi lykkelig videre i alle våre dager, spiste dobbel cheese og trålet interiørbutikker.

Siden jeg ikke har så mye på hjertet i dag, tenkte jeg at jeg skulle dele dagens soundtrack. Disse deilige sangene har jeg hatt på ørene i dag, mens jeg har løpt rundt i Oslo by, gjort ærender og sett snøen smelte 


Dagens soundtrack:
Minimum – Charlie Chunningham
Where’s My Love – SYML
Reverie – Isaac Gracie
Bruises – Lewis Capaldi
Cologne – Haux
Stay Alive – José González
Strangers – Sigrid


Årets dårligste blogger. Jeg har ikke noe å blogge om i dag, og jeg har ikke med meg kamera heller. Gidder du bare ta noen bilder med iPhonen når jeg står foran disse blomsterkvastene og slapper av? Sånn ble det altså i dag. Og jeg kjenner at jeg egentlig liker det. Det var sånn blogging foregikk før i tiden, før alle skulle skape sitt eget lille magasin. Knipse litt her, skrible litt der. Må det være en tanke bak alt, liksom?

I kveld skal vi lage veggistaco og komme oss ajour på TV-fronten. Sistnevnte høres litt trist ut. Men vi har hatt noen travle dager begge to, i tillegg til at vi jobber med å legge oss tidligere om kveldene. Så da hoper det seg opp med ting vi pleier å se på, men som vi ikke rekker fordi vi må sove. Voksenlivet er blitt en realitet.

Over og ut, vi snakkes snart!

26 kommentarer
   1. Det glemte jeg jo å si! En reim/sele som skal hjelpe til med å bedre holdningen, fra Enklere Liv 😀

  1. Hei Ida, gleder meg til interiørinnlegg fra deg, venter hver dag på det!!!:)
   Kan jeg spørre deg; hva slags selskapslek/spill anbefaler du til en bursdag med ca 10-15 gjester hvilke er dine favoritter?

   1. Hei 😀 Hurra, det blir jeg glad for å høre! Jeg syns quiz er nummer 1, som du kan lage på Kahoot. Og så har jeg hørt at photoroulette skal være gøy, men husk å slette de aller hemmeligste bildene på telefonen din først! Klem <3

    1. Innlegget skal jo merkes dersom de er sponset. Det er vel faktisk min business som leser, ettersom det er leserne som gjør at hun både kan motta lønn og spons.

     1. Spørsmål. Hvis noen er sponset av vippeextensions, og de legger ut innlegg om dette som er merket som reklame… Skal hvert innlegg hvor de viser ansiktet sitt merkes som reklame? Sånn tatt i betraktning at vippene er sponset. Jeg bruker disse skoene hver dag, og har dem i mange varianter. Noen er sponset, noen er kjøpt selv. Jeg lurer oppriktig på hva som er riktig her.

  2. Elsker disse innleggene uten så mye mening også. Hva bruker dere som erstatning til kjøtt i tacoen?

   1. Yey! 🙂 I går brukte vi meat-ish fra Rema1000, den var god! Ellers har vi pleid å bruke den fra Hälsans kök.

  3. Gøy å se at du bruker ting du har fått sponset, også utenom selve annonseinnlegget! Blir så mye mer troverdig, også fremtidige innlegg!

  4. JA til mer slik ekte, hverdagslig blogging! Mange blogger i dag kan nesten ikke kalles blogg lenger, i alle fall ikke personlig, da alt virkelig er staget og skrevet som artikler. Har fulgt deg siden jeg oppdaget blogg i 2008, og du er fortsatt en av mine favoritter 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg