MIN HELT ÆRLIGE MENING OM BIO-OIL

Reklame for Bio-Oil

KVELDSRUTINE PÅ SENGEKANTEN ✨

Når jeg er ferdig på badet om kvelden, med hudpleie, tannpuss og det som er, er kveldsrutinen min på ingen måte over. Når jeg ankommer soverommet, er det fremdeles noe som gjenstår: vitaminer, bodylotion og Bio-Oil.

Tidligere har jeg brukt Bio-Oil på to arr (etter føflekkfjerning), og opplevde magi. Neida, så selgete skal jeg ikke være. Jeg opplevde ikke magi, arrene ble ikke borte. Men det som faktisk skjedde, var at rødfargen på de to utstående arrene ble borte. De blendet penere inn, og fikk samme farge som den friske huden.

Bio-Oil er verdenskjent kjent for å reparere strekkmerker. Men jeg har ingenting i mot strekkmerkene mine, og kommer ikke til å bruke krefter på å bekjempe dem. Derimot så har jeg mange arr, og dem er jeg ikke ikke spesielt glad i. Hvis du også vil teste ut Bio-Oil, kan du nå få 20% hos Vita HER.Denne gangen er det leggene mine generelt som skal få gleden av å bli healet av Bio-Oil. Jeg har så mye arr og merker på beina – jeg får jo arr bare jeg dunker inn i en skapdør. Alt dette “rotet” på huden, har gjort at jeg ofte bruker kroppssminke/leg bronzer når jeg skal ut og være fin i skjørt. Bare for å føle meg fin og clean – verden kaller…. Jeg liker leggene mine, og nå skal de repareres. Easy as that!

Bio-Oil er det mestselgende produktet mot arr og strekkmerker i hele 20 land. Hudpleieoljen inneholder planteekstrakter og vitaminer, og er kjent for å hjelpe mot flere ting:

Arr
Ujevn hudtone
Strekkmerker

Personlig har jeg veldig god erfaring med Bio-Oil på arr – men jeg vil understreke at oljen ikke fjerner arr. Og så har jeg hørt veldig mye bra om Bio-Oil på strekkmerker, det er det produktet virkelig ble kjent for. Men som sagt så har jeg ikke orket å gjøre den innsatsen foreløpig, men skal tross alt smøre seg i noen måneder for å se resultater (to ganger om dagen i minst 3 måneder). Men én ting er sikkert: den dagen jeg blir gravid, skal jeg begynne å bruke Bio-Oil for å slippe unna flere strekkmerker. Bio-Oil kommer i to størrelser, 125 ml og 60 ml.

Du får kjøpt produktet hos Vita, og hvis du klikker det hjem fra nett skal du få en rabattkode du kan bruke. Rabattkoden BIOIDA gir deg 20% rabatt, og varer frem til 24. juni.

Du finner Bio-Oil HER 

 

var axel = Math.random() + “”;
var a = axel * 10000000000000;
document.write(‘‘);

45 kommentarer

Siste innlegg