NYFORELSKET KOFFERTPAKKER

Som Gaute Ormåsen joiket en gang i tiden: kjærlighet er mer enn forelskelse.

Ja. Kjærlighet er også å få lov til å fylle halve kofferten til kjæresten sin når man skal ut og reise sammen – uten å måtte grine seg til det. Kjærlighet er når du oppdager at din utvalgte bare tar med seg to shorts og syv truser på en ukes ferie, og resten av plassen er opp til deg å bruke.

Jeg tuller ikke. Jeg ble forelsket på nytt, og de varme følelsene strømmet på for hvert skopar, hårprodukt og brettspill jeg slang oppi kofferten hans. Litt forsiktig til å begynne med, men så merket jeg at han ikke hadde noe i mot det, og måket i vei som en gravemaskin. Alle de tunge tingene. Det eneste som kan stanse meg nå, er vektskåla på Gardermoen. Den tid den sorg.

Vi er altså i gang med å pakke til en uke i Hellas. Sammen med svigerfamilien! Ulikt meg å ikke grue meg i det hele tatt, jeg har feriefølelse deluxe og gleder meg skikkelig. Min største bekymring er om jeg kommer til å finne meg et fotogent badedyr mens jeg er der. Så da er det vel bra. Ny strandveske forresten! Jeg har sett den så mye på Instagram i det siste, at jeg er blitt påvirket til å tro at den er dritfin og verdt å bruke over tusen kroner på. Men så ser jeg den i mitt eget hjem, og tenker: er den fin objektivt sett, eller er jeg rett og slett blitt influenced? Den er jo ikke så ulik mange andre strandvesker jeg har hatt opp gjennom årene. Jaja, levva livet.

Har forresten ikke ord for hvor deilig det er å ha et eget rom å pakke på! Rommet du ser litt av på bildene er gaderoben/det som muligens også skal bli et kontor. Akkurat nå står det tomt, så jeg har hatt pakkeverksted der inne i flere dager. Du vet: Grovpakking, elimineringsrunde 1, elimineringsrunde 2, finpakking og så videre. Nå begynner det å ligne noe, selv om jeg kan banne på at jeg kommer frem til Hellas og kjefter på kofferten min fordi den ikke inneholder noe brukbart.

Nå skal jeg ta kvelden. Har nettopp hatt full body scrub med Ole Henriksen på badet, og ser ut som en tomat. Men jeg føler meg ren, og veldig klar for å reise. I morgen starter ferden, og vi skal faktisk ha en natt på Gardermoen først, for å få en mest mulig behagelig start på ferien.

Nattinatt 

34 kommentarer

Siste innlegg