HEI FRA RHODOS

Hei fra Rhodos! Jeg pleier jo egentlig alltid å si hei fra Gardermoen, men det fikk jeg ikke til i går. Jeg var så opptatt av å spise mat, drikke vin, finne en bok og sosialisere meg med reisefølget, at tiden bare fløy fra meg.

Flyreisen er et kapittel for seg selv. Alt startet egentlig veldig bra – vi hadde unnet oss ekstra beinplass og satt samlet. Men så havnet vi ved siden av en kruttønne av en baby, som skrek hele veien. Den gråt ikke – den skrek, som om den visste at flyet kom til å styrte. Så selv om jeg egentlig ikke var redd i utgangspunktet, klarte babygråten å trenge inn i nervene mine, og så begynte jeg jammen å grine jeg også. Ikke like høylytt som babyen, but still.

Det var en gang i tiden jeg ble irritert på babyer og småbarnsforeldre på fly – men nå kjente jeg at jeg syntes mer synd på foreldrene enn på meg selv. Hvis du tror det er slitsomt å høre på en gråtende baby i fire timer, tenk hvor slitsomt det er å i tillegg vite at hele flyet sitter og irriterer seg. Så kan man jo alltids diskutere om en bilferie hadde vært en bedre idé, men det får jeg heller ta stilling til når jeg får en liten satan i gatan. Nå er vi altså fremme på Rhodos, hvor vi har leid et helt fantastisk hus. Gleder meg til å vise! I dag er det faktisk litt overskyet, men det gjør meg ingenting. Jeg bruker alltid et par dager på å venne meg til sydenvarmen.

Snakkes snart igjen 

17 kommentarer
  1. Hahaha elsker hvordan du får ALT til å bli morsomt. Du skriver på en så fantastisk måte og det virker bare så lett for deg å gjøre alt morsomt! Sjeldent jeg ler så mye av blogginnlegg… ha en fantastisk ferie!!

  2. Hei! Jeg skal til Rhodos litt senere i sommer. Gøy at du er der nå, og kan dele tips og opplevelser jeg straks kan dra nytte av 😉. kos dere max! Katinka 😊

  3. Så godt å endelig høre dette fra noen som selv ikke har barn. For barna skriker ikke for å irritere, de gjør det av en grunn, trykk, vondt i magen, temperatur osv. Som foreldre er det så stressende å oppleve et skrikende barn på fly, og man forsøket virkelig alt man kan for å få det barnet til å være stille. Stressede foreldre skaper stressede barn og det eskalerer bare. Ingenting føles bedre enn at medpassasjerer tenker/ sier som du skriver👍👍👍. Tusen takk for at du har forståelse selv uten barn selv😊

  4. Hei
   God beskrivelse av flyturen fra H😫Krysser fingrene på at det blir en rolig flytur hjem. Håper de med dette barnet har googlet lufttrykk på spedbarn under ferien😃 Hilsen en som var på samme fly 😃

  5. Akk ja, eg skal love deg at det å fly med baby er fælt. Gjennomførte min første tur med mini for litt sidan, og sat med hjartet i halsen. Heldigvis redda amming og smokk turen! Flyvertinna sa at eg skulle drite i kva dei andre passasjerane tenkte og heller fokusere på mini (det er tross alt ikkje noko godt med press på ørene), men det er lettare sagt enn gjort!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg