EN BUKSE FOR DEN KRESNE

Reklame for Floyd By Smith 

Bukse HER  💛

… Og for den som alltid må ofre noe når en ny bukse skal kjøpes. For lang i beina, for lav i livet, for liten over rumpa, for stor på leggene. Det er som regel noe!

Jeg tror aldri jeg har hørt noen si at de bare elsker å gå på shopping for å finne nye bukser. Selv har jeg en liten toppliste over hva jeg syns er aller verst å shoppe: 1. BH’er. 2. Badetøy. 3. Bukser. Det kan bare ikke bli god stemning i prøverommet. Og den siste tiden har jeg hatt et ekstra anstrengt forhold til det. For jeg har lagt på meg, og det er egentlig litt sånn pytt pytt, det kan ordnes, jeg har i hvertfall en kul personlighet. Men akkurat når det kommer til shopping, er det altså litt frustrerende.

Hvis du som meg har et hatforhold til bukseshopping, så har jeg ETT tips til deg: Kjøp denne buksa. Enough said, men jeg skal selvfølgelig utdype.Buksa jeg har på meg er fra Floyd By Smith. Og for å være helt ærlig, så ante jeg ikke at de var så rå på jeans. Modellene deres er superstretchy, noe som gjør at de sitter som et skudd på de fleste. Og det uten å være så tynne og lette at alt synes. Vi vil jo ikke ha de jeansene som ser ut som tights, eller hva?

Denne buksa kan du seriøst dra så høyt opp du vil uten å få antydning til camel toe. Skrev jeg nettopp det? Uff – men det er viktig info når det kommer til jeans. Den har det perfekte høye livet, sitter smashing på rumpa og fargen er nydelig. I LOVE IT  Skulle du ikke tro meg: Gå innom en Floyd By Smith-butikk og prøv. Jeg tror du kommer til å elske den 😀

Jeg er en M/38 til vanlig, og har til sammenligning størrelse 27 i disse buksene.

Bluse HER 💛

Blusen jeg har på meg er også fra Floyd By Smith, og du finner den her. Hvis du mangler noe i den vanskelige ikke sommer, ikke helt høst-garderoben, bør du ta deg en runde hos Floyd. Masse fine plagg som både kan dresses opp og ned – som denne blusen!

Toppene er helt normale i størrelsen, til sammenligning bruker jeg medium. Alle bukser fra Floyd By Smith kan du se HER 😀

De har også laget en helt super bukseguide, som du finner HER.

Det er FREDAG, og samboeren kommer straks hjem fra jobb. Vi skal ha datenight. Ut og spise, kanskje på kino, kanskje spille shuffleboard/bordtennis. Haha! Hvem vet hva vi to gærninger finner på (det var altså ironisk ment, vi er til å sovne av men jeg elsker det).

Ønsker deg en FIN fredagskveld 

36 kommentarer
  1. Nå bestilte jeg buksa med en gang, kun fordi den så sykt bra ut på deg! Gleder meg til å prøve 😄😄

  2. Jeg leser en håndfull blogger daglig, men din er den eneste jeg gidder å lese reklameinnleggene til også. Du har et talent når det kommer til å skrive og formidle og jeg kjenner meg som regel alltid igjen i det du skriver. Jeg kommenterer absolutt aldri på nettet, men siden jeg er i gang vil jeg bare spørre hvorfor du aldri er nominert til sånn blog awards eller influencer awards eller hva det nå heter?

   1. Hei Kristine 🙂 Så hyggelig å høre, TUSEN takk for fine ord <3 Jeg har vært nominert tidligere, men har aldri svart eller møtt opp – det er ikke noe jeg interesserer meg for. Og da blir man naturlig nok ikke inkludert videre heller. Klem!

  3. Kjempefin bukse, tenkte å inn å kjøpe den da den satt så fint på deg. Du ser helt nydelig ut som vanlig. Men så fryktelig tynn (anorektisk tynn) modellen på nettsiden var, ønsker ikke å støtte de som fremmer så tydelig sykelighet. Synd, har assosiert merket med kun positive ting tidligere.

  4. Svipet opp på Snap-reklamen din om Kine buksa. Synd at det er syke modeller som benyttes synes seg. Hva tenker du om dette?

   1. Jeg ønsker ikke å uttale meg om andres kropper, og jeg sitter ikke på informasjon om modellen er syk eller ikke. Når det er sagt, så hadde jeg ikke kjøpt buksen ut i fra hvordan den sitter på modellen, men jeg prøvde denne i butikk og falt pladask for den der. Klem 🙂

  5. Hvillke størrelser kommer den i? Finnes den i større en 42/44? Jeg vet ikke hva det tilsvarer i tommer….

  6. Plutselig fikk bloggnorge øynene opp for Floyd. Eller betalte plutselig Floyd godt for å få reklame på bloggene? Hos meg virker det dessverre motsatt, jeg boikotter de som kjøper seg inn på blogger som bruker barna sine til å tjene penger. Nå er ikke du en av dem, men så er du jo heller ikke den eneste som reklamerer for bukser for tiden:p

   1. Vet du hva, jeg er kjempeglad for at jeg fikk samarbeide med Floyd, ellers hadde jeg aldri oppdaget hvor mye fine klær de har 😀 Jeg trodde helt ærlig at Floyd var et sted jeg kunne gå hvis jeg trengte en aftenkjole/ballkjole, men så viser det seg at de fører flere av favorittmerkene mine i tillegg til at deres eget merke har MASSE fine bukser og søte bluser. Så jeg kunne ikke vært mer happy med det 😀

  7. ‘Vi vil jo ikke ha de jeansene som ser ut som tights, eller hva?’

   Jo det er faktisk akkurat de jeg vil ha. Mest sannsynlig 50% av leserne dine også. De er mye mer behagelig om man er litt overvektig.

   1. Hvem vil SE ut som de går i tights hele tiden til hverdags? Tenker at hvis du er overvektig og liker bukser med mye stretch OG ser ut som vanlig bukser, så må vel det være perfekt 🙂

    Takk for tips, Ida! Og enig med de over: buksen satt veldig mye finere på deg, og du fikk jo den fine sprettrumpen 😀

  8. Må ta meg en tur på Floyd når lønna kommer, skjønner jeg 🙂 Ser veldig mange kommenterer modellens kropp, noe som gjør meg veldig trist. Sliter selv med bulimi og skjønner ikke helt hvorfor folk tillater seg å uttale seg om andre menneskers kropper, syke eller ei, så er det ikke greit.

    1. De kan vaskes i vaskemaskin uten problem:) bare ta det på maks 30 grader, helst finvask, på vrangen og uten skyllemiddel så holder den seg som den skal!

  9. Buksen ser kjempefin ut! Syns også det var stress å kjøpe bh tidligere, men fikk hjelp i bh-butikken jeg var på og da var det ikke noe stress lenger 😄

  10. Buksen var så fin på deg, kan jeg spørre hvor er blusen fra? Er det også Floyd? Takk for svar 🙂

  11. Ah… kjærestekiloene, som jeg liker å kalle det, har kommet snikende sakte, men sikkert. Og det over tre år i forholdet. Det ble verre når vi flyttet sammen. Så nå er det et helvete på jord hver gang jeg skal ut og må pynte meg *INGENTING Å HA PÅ MEG, JEG ER FOR TJUKK*, og på prøverommet så klart. Nå er jeg jo langt fra overvektig og ser passelig normal ut, men å dra på BikBk for eksempel er jo å løpe nedover på selvtilliten. Trening er vel egentlig svaret. Er bare et sånt tiltak.

   Men, takk for tips! Kjøpte meg en bukse i går som var fin på alle måter utenom lengden – men shit la gå.
   Håper du får en fortsatt fin dag <3 klem

  12. Long shot men tror du de har bukser som passer meg på størrelse 46-48? Jeg har også en god personlighet haha 😉

   1. Jeg vet dessverre ikke hvilke størrelser som finnes, ville gått i en Floyd-butikk og prøvd! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg