VINN NELLY-GAVEKORT PÅ 3000 KRONER

Reklame for Nettbonus.no (+ konkurranse hvor du kan vinne 3000 kr i gavekort hos Nelly)

Jeg har snart sort belte i nettshopping. Selv om jeg stadig prøver å støtte lokale butikker, faller jeg ofte tilbake til det å klikke ting hjem. Så enkelt, og i mange tilfeller rimeligere. I dag vil jeg minne alle nettshoppere på Nettbonus.no, en nettside som gjør at du får penger tilbake når du shopper. Ekte penger som ramler inn på bankkontoen din, ikke noe annet tull.

Et eksempel: Her om dagen handlet jeg nyheter til høstgarderoben min fra Nelly. Summen i handlekurven ble 3459,-. Jeg gikk gjennom Nettbonus, og fikk 242 kroner tilbake. Nettbonus gir deg nemlig 7% bonus på alle kjøp du gjør hos Nelly.

Det er ikke bare når du handler hos Nelly du får penger tilbake. Nettbonus har avtale med 200 nettbutikker, så det kan lønne seg å ta en kikk på oversikten deres for å se om de samarbeider med nettbutikkene du pleier å handle fra.

Handler du på Coverbrands.no får du 4% av summen du handler for tilbake. Asos gir 7% tilbake, det samme gjør Bubbleroom. Ellos gir 5%, så det må jeg huske på når jeg skal bestille litt nytt fra Ellos Home. Dette var bare for å nevne noen, oversikten over alle samarbeidspartnere finner du HER.

Det er veldig enkelt å bruke Nettbonus.no, slik gjør du:

💸 1. Registrer deg på Nettbonus.no HER 
💸 2. Klikk på nettbutikken du vil handle i 
💸 3. Opparbeid bonus og få penger utbetalt til din konto 

Og så har jeg vært så heldig og få lov til å ha en konkurranse på bloggen! Premien er et gavekort på Nelly, verdt hele 3000 kroner 😀

Gavekortet skal deles ut til en av mine lesere som registrerer seg hos Nettbonus – eller som allerede er medlem. For å være med i trekningen må du skrive en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget.

Jeg kommer til å trekke en vinner på søndag, som vil bli kontaktet av Nettbonus.no på mail. Så sørg for at du sjekker e-postene fra Nettbonus i tiden fremover! 

Lykke til, selv om jeg helst vil vinne selv 😀

370 kommentarer

Siste innlegg