INGEN BABY & INGEN OSLO

i🖤🖤🖤

Wait a minute. Hvordan kunne bildene av stillaser og meg i arbeidshjelm fremkalle graviditetsrykter?! Jeg bruker da ikke hjelm når jeg skal bygge baby.

Mulig jeg er en sjelden rase, men jeg har ikke lyst til å lure noen. Så selv om jeg ikke følte at jeg prøvde å lure noen: Nei, det er ikke snakk om en baby! Hehe. Det er selvfølgelig snakk om bolig. Men ting er fremdeles ikke helt sikkert, det blir det ikke før i kveld.

Jeg kan dog meddele at jeg har fått stresskviser i hele ansiktet, og at jeg har fire vipper igjen på hvert øye.

Når det er sagt: Vi skal ikke til Oslo. Samboeren min, har av egen fri vilje funnet ut at han også kan være happy her i Tønsberg. Og merkelig nok, så hoppet jeg ikke i taket av glede og tenkte at yes, jeg har vunnet! Det føles bare varmt og lettende, som kjærlighet. Jeg følte veldig på at det å flytte tilbake til Oslo ville bli et “skritt bakover” i livet. Jeg vet at jeg ikke skal oppdra barn der, dermed vet jeg at Oslo-oppholdet ville blitt svært midlertidig. Lei av å flytte frem og tilbake. Så å være oppriktig og åpen da vi diskuterte Oslo i et par år før vi skal ha hus og full pakke, var ganske vanskelig. Men diskusjonen måtte jo taes.

Vi blir i Tønsberg, og nå har vi muligens funnet et drømmehjem. Det er overhodet ikke det drømmehjemmet vi snakket om i forrige uke, jeg tror folk kommer til å bli litt overrasket. Men det viktigste er jo at det er et drømmehjem, hvis vi nå signerer kontrakten. Det blir i såfall nytt hjem mye raskere enn det vi hadde sett for oss, men hei. Dét er jo bare gøy!

Nå skal jeg toge inn til Oslo for noen ærender – formen er heldigvis stigende. Men hvor typisk at det har snødd som pokker, landskapet er kritthvitt. Ser koselig ut innenfra, litt mindre koselig når man skal fra A til B.

Snakkes snart 

10 kommentarer
  1. Tipper **? Innflytningsklar,**. Har ei venninne sim kjøpte der, likner veldig. Uansett, masse lykke til videre. Klem

  2. Oi, så Spennede!
   Men har du ikke akkurat kjøpt ny leilighet, er dere ikke fornøyd med den, eller er den for liten? 🙂

   Uansett så blir det nok bra. Skal dere flytte i ny leilighet, rekkehus eller hus? 🙂

  3. Hei! Kan jeg få spørre deg om et inspo-tips? Jeg står helt fast om dagen… Kjæresten og jeg har bestemt oss for å lage julekalender til hverandre, og dette viste seg å være litt lettere sagt enn gjort.. Altså, hva kjøper man i julekalender til en kjæreste for under 1000kr?? Å kjøpe gave til mannfolk er dyrt…. Jeg synes det er så vanskelig å finne en “liten” ting å putte i kalenderen.. Det er jo ikke som at jeg bare kan gå inn på The Body Shop og kjøpe en fuktighetskrem? Haha.

   Tenkte litt på deg når jeg sto fast her… Kunne du kanskje laget et innlegg på dette? Føler dette er noe du kunne vært flink til!

   1. Hei Martine 😀 Beklager for litt sent svar! Hmm, den slags driver vi “heldigvis” ikke med hjemme hos oss, men jeg skal prøve å vri kluten og komme med noen forslag til deg!

    * Gavekort på kino
    * Boksershorts
    * Sokker (ikke så morro, men nødvendig)
    * En spennende øl
    * Gavekort på massasje (du er massøren så klart)
    * En ny spennende øl (lenge leve kreativiteten, hehe)
    * En pose potetgull
    * Hårvoksen han bruker (eller lignende)
    * Deo
    * Hansker som man kan bruke på touch-skjerm
    * Skjerf
    * Gavekort på fritak fra forskjellige typer husarbeid
    * Enda en spennende øl (hahaha)
    * Nøkkelring (med bilde av deg eller noe annet festlig)
    * Noe morsomt fra Kondomeriet
    * Gavekort på vetorett

    Tja, det var 16 forslag! Noen av dem er gratis 😀

  4. Kommer til å savne å ha deg i byen, selv om jeg aldri har møtt deg ansikt til ansikt hehe. Men Tønsberg er en fin by! <3

  5. eg har tydeligvis ikkje lest de siste innleggene . hahaha eg leste bare der du skrev mye hadde skjedd…..da tenkte eg….wohoo nytt hjem 😀 men du hadde visst hintet mer enn eg visste 😀 Anyway kult 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg