ENDELIG FERDIG MED EKSAMEN

i❤️❤️❤️

Herregud, for en følelse! Endelig ferdig med eksamen, og juleferie fra studiene. Og fy søren som jeg har gruet meg. Muntlig eksamen er på topp 10 ting jeg ikke orker å ha i livet mitt. Men nå er det gjort, og jeg klarte å skjelve, stotre og kløne meg til en C. Jeg er så fornøyd! Tror aldri jeg har blitt så glad for en C før, hehe.

Rart hvordan livsgleden kommer tilbake i det sensor sier ordene: Da tror jeg tiden er i ferd med å løpe ut her. Jeg svarte med god jul, og løp ut av universitetet så raskt de lykkelige beina mine kunne bære meg. I morgen skal jeg våkne opp og føle at livet er en gave igjen – sånn som jeg vanligvis gjør. Dette blir et kort innlegg, men jeg er så trøtt at jeg holder på å svime av. Blir trøtt av å være nervøs, si! Er faktisk en svipptur hjemme hos svigers i Fredrikstad akkurat nå. Gravlyset trengte en klipp (mammaen hans er frisør), så vi kombinerte det med grensehandel – som de to pensjonistene vi er. Hva er vel bedre enn å feire livet med et bagasjerom fullt dopapir, snus og tøymykner?!

Vi snakkes snart igjen, jeg må bare få meg en goood natts søvn 

20 kommentarer
  1. Så flink du er! muntlig er jo døden.. den ene grunnen til at jeg er usikker på om jeg orker å begynne på master 🙁 men det er jo verdt det når det hele er over 🙂 Nå kan du bare nyte livet og glede deg til jul!

   1. Uff ja, det var en av grunnene til at jeg måtte gå en ekstra runde med meg selv også. Men det er jo flott å få utfordret seg selv, selv om det gjør vondt mens det står på 😀 <3

  2. Herregud, gratulerer så mye med overstått! Selv sitter jeg med eksamener frem til 13 desember, og kjenner meg litt igjen i eksamenzilla.
   Og forresten, jeg gikk rett fra bachelor til master, og kjenner å akkurat det samme som du skriver. Å plutselig skulle lese det som føles ut som en million sider pensum og en halv million av de er engelske artikler, jeg river meg i håret av det.

   1. Tusen takk, jeg er så happy! Og ja, hva skjer med all engelsken… Når jeg er trøtt og sliten sitter jeg seriøst i Google Translate og skriver inn all teksten, for så å prøve å tolke dumme Google Translate. Tar litt tid, hehe. Masse lykke til frem til den 13. desember <3

  3. Ååå, gratulerer så mye med vel overstått eksamen! Jeg har muntlig eksamen neste uke, og jeg gruer meg sånn….. Gleder meg til å få akkurat den følelsen du beskriver over her! 😀 Nyt at du er ferdig!

  4. Grattis med overstått Ida!! Den følelsen er så herlig. Selv har jeg eksamen i matte 3/fysikk om ei uke, og jeg er så nervøs at jeg holder på å kaste opp. Nyt juleferien!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg