KONKURRANSE & JULERABATT HOS DEPEND.NO

Reklame for Depend.no

Her om dagen hørte jeg at innsatte i fengsel går i fangedrakt fordi de ikke skal slite ut klærne sine. Det lot jeg meg inspirere av, så nå gidder jeg ikke å gå i vanlige klær hjemme. Hvorfor skal jeg skitne til en hvit silkebluse når ingen ser meg, liksom? Pysjamaser og joggiser forever. Det gir jo litt julestemning og!

I dag tenkte jeg å dele to gode nyheter. Den ene er at du nå får 20% rabatt på hele nettbutikken til Depend. Rabattkoden er IDAJUL, og varer fra 13. desember (i dag!) til 23. desember. Så hvis du mangler noen fine smågaver til venninner, så har du muligheten nå 

Den andre gode nyheten, er at jeg har fått lov til å ha en liten JULEKONKURRANSE 😀 Hvis du legger igjen en kommentar i kommentarfeltet, så kan du vinne hele denne pakken med Depend 02-neglepleie. I denne pakken finner du alt du trenger for å deale med tørre hender, sprukne negler, svake negler, neglebiting og what not.

Så, legg igjen en kommentar hvis du er interessert i å vinne denne deilige pakken! Jeg trekker vinner på søndag, én her på bloggen og én på Instagram (@idawulff.no)

Premien inneholder:

Depend Strength Anti-Age
 Depend Strength Instant Repair
 Depend Top Gel
♥ Depend Top 5
♥ Depend Top Speed
♥ Depend Strength Overnight
♥ Depend Top Matte
♥ Depend Base Bonder
♥ Depend Stop Nail Bite
♥ Depend Stop Tip Slip
♥ Depend Argan Nail Oil Serum
♥ Depend 3-step Action Nail Care Kit
 Depend Cuticle Peeling
♥ Depend Aloe Vera Hand Cuticle Cream

EN AV MINE FAVORITTER 👆🏼

Denne lille saken er en av mine favoritter av Depend sine O2-produkter. Det er en lakk som man påfører om kvelden når man legger seg, og så jobber den hele natta med å styrke neglene og gi dem fukt. Den har funket superbra på mine negler når de har vært svake og ødelagte. Du finner den HER, til 76 kroner med min rabattkode. Dette er en annen storfavoritt, og et supert julegavetips til en venninne. For 155 kroner (med min rabatt) får du et kit som inneholder negleolje med grape og avokado, neglebåndspeeling og aloe vera-lotion til hender og neglebånd. Sistnevnte bor i veska mi  Du finner kitet HER!

Husk at du får 20% rabatt på alle produkter, inkludert gellack-kitet jeg tipset om for en liten stund siden.Et himla bra og rimlelig gellack-kit som du finner HER 

Ikke glem å delta i konkurransen min, ved å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet 😀

286 kommentarer

Siste innlegg