DEN IDYLLISKE JULEHANDLINGEN

Julegavene som ikke ble kjøpt på nett i forrige uke, har jeg forsøkt å komme ajour med denne uka. Ny livserfaring: Kjøpe julegaver sammen med en mann. Snakk om å sløse tid! Vi kjører fra butikk til butikk, kikker, og må av en eller annen grunn gå ut igjen. Gravlyset får nemlig sterke allergiske reaksjoner på dårlig kundeservice, og må forlate åstedet ASAP hvis han ikke får den hjelpen han syns han fortjener. I dag var det samme runden igjen, og jeg ble faktisk sittende i bilen et par ganger bare fordi jeg visste at det var nok en bomtur. Vanligvis er det jeg som er divaen i forholdet, men når det kommer til shopping… Herregud. Selv er jeg mer glad i å få være i fred når jeg shopper i butikk. Leser meg opp på nett, går inn, betaler, takker for meg, løper ut igjen.

Ikke at jeg ikke irriterer meg over hovne selgere som prøver å prakke på deg det dyreste alternativet uten å vite hvorfor det er bedre – jeg bare havner aldri i de situasjonene hvor folk får muligheten til å selge meg noe.

Så, selv om jeg startet tidlig, så er det helt sikkert julegaver som blir handlet lille julaften. Sånn er det når man skal handle julegaver sammen fordi det er så “innmari koselig”. Ellers er det mange som spør meg om vi skal feire jul sammen, og svaret er nei. Stiller meg vel nesten heller spørsmålet: Hvorfor skulle vi det? Jeg vil være med min familie og han vil være med sin familie. Før vi har barn, ser jeg ingen grunn til å sitte og savne mamma og pappa på julaften. Huff, så trist! Drømmen må være å få muligheten til å samle begge sin familie under samme tak på julaften. Men alt til sin tid.

Snakker om svigers. I dag tok vi oss en spontan roadtrip hjem til Fredrikstad, og har tilbragt kvelden med svigermor og svigersøster. Vi har spist god mat, kastet i oss godteri, og ikke minst: Spilt Ligretto, mitt favorittspill. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle sitte og brøle og banne foran dem – men med Ligretto klarer jeg bare ikke å kontrollere meg. Det klarer heldigvis ikke de andre heller!

Nå skal kvelden avsluttes med en episode Lykkeland, den er faktisk ganske ålreit 

13 kommentarer
  1. Åå, elsker at du skildrer kjærlighetslivet sånn det er, og ikke bare det som er rosenrødt. Derfor har du den bloggen som er mest verdt å lese. Fortsett med det!

  2. Åh, jeg ELSKER Ligretto. Har kun spilt det én gang men det var SÅÅ gøy! Jeg bannet selvfølgelig også, haha!

   Angående det å feire jul sammen så er jeg helt enig med deg. Samboeren min og jeg har vært sammen i 7 år nå og dette er første året vi skal feire jul sammen. Grunnen er en liten gutt som kom til verden nå i sommer 😀 <3 Vær barn så lenge du kan – jeg må jo faktisk være voksen å fikse julemiddag i år til alle foreldrene våre her hjemme hos oss.. Får heldigvis god hjelp da 😉

   1. Ja, Ligretto er best 😀 Masse lykke til med julefeiring hjemme hos deg 😀 Og ikke minst: Gratulerer så mye med den lille <3

  3. Haha..ang. Feire jul sammen…samboer og jeg går mot 10 år sammen,og skal feire jul for første gang sammen i år!Ikke trakk jeg lengste strået heller,så det er jeg som må savne mamma og pappa på julaften…Men,det har gått så langt nå,at noe annet enn å feire jul sammen føles nesten dumt.
   Men jeg har alltid himlet med øyne over de som har vært sammen i noen måneder og bare MÅ feire jul sammen.Nei,dere MÅ ikke det…..
   Og ja,drømmen er å samle alle under et tak den dagen det blir barn:)

   1. Ååå, lykke til på julaften uten mamsen for første gang! Da håper jeg det blir din tur neste år <3

  4. Jeg og samboeren feirer faktisk sammen, men det er fordi han hadde lyst å feire med oss da, så da er det koselig 😀 Selv kommer jeg ikke til å feire med hans familie før vi får barn, haha, så skjønner godt hva du mener.

   God jul <3

  5. Hei Ida! Meg og samboeren min har vært sammen i 8 år, og i år er første gang vi skal feire jul sammen. (Samler begge familiene). Opplevde ofte at det var «tabu» å ikke feire jul sammen med kjæresten, og venninner som syns det var «sååå rart»
   Men; Den dag i dag er det nå vi som er det eneste paret som fortsatt er sammen(a)
   Dere vet best hva som passert deres forhold!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg