ALDRI MER EN PURRING I POSTKASSEN

Reklame for Klarna sin geniale app 

•••

I 99% av tilfellene hvor jeg nettshopper, sjekker jeg ut av handlekurven med Klarna. Det er det flere grunner til. Èn av dem er at jeg sjeldent gidder å reise meg opp og starte jakten på bankkort og nettbank-brikke. En annen er at jeg ofte ender opp med å sende noe i retur, og jeg syns det er kjedelig å følge med på om nettbutikken returnerer pengene mine. Vi har vel alle bedre ting å bruke hjernekapasiteten vår på? Så, ja. Jeg liker å betale for nettshoppingen min i etterkant, når jeg vet hva jeg skal beholde. Og så velger jeg alltid alternativet som heter Betal om 14 dager, for det er gratis.

Når det er sagt: Det er sjeldent jeg betaler etter 14 dager. Jeg har en fryktelig dårlig egenskap, og det er at jeg ikke evner å betale fakturaer som kommer på mail. De forsvinner bare i kaoset av reklame og jobbmail, og forblir ubetalt. Jeg betaler først når det kommer en purring i postkassen. En god, gammeldags og fysisk faktura. Den klarer jeg å betale. Men så føler jeg meg også som en luksusfellen-kvalifisert dust, fordi det ligger en purring i postkassen. Jeg liker å ha orden og kontroll, ordet purring passer liksom ikke inn.Da jeg fikk høre om Klarna-appen nå nylig, kjente jeg at skuldrene senket seg. Jeg skal aldri mer få en purring i postkassen! I appen logger du inn med BankID første gang, og så er du inne for godt. Den dumme lille nettbank-brikken kan gå og gjemme seg på mystiske steder igjen. Fremover vil jeg få meldinger på telefonen min når jeg skal betale en regning, og den kan betales med ett klikk.

Kort forklart er Klarna-appen en app hvor du får full kontroll over nettshoppingen din, og over fakturaene dine. Du kan: 
Betale fakturaene dine med ett enkelt klikk inne i appen
Få varsler når du må betale en faktura, og dermed aldri gå glipp av en faktura igjen
Chatte med kundeservice 24/7, den er døgnåpen
  Snooze en betaling, altså utsette en betaling med 10 dager helt gratis
Melde retur av varer, og da fryses også betalingen av disse varene
Se oversikt over alle kjøp du har gjort med Klarna

INNE I APPEN 👆🏼

Slik ser det ut inne i appen. Til venstre ser du mine utestående fakturaer. Til høyre ser du hvordan man kan deale med fakturaen. Betale, utsette eller dele opp betalingen. Appen har visst full koll over flere år av min nettshopping, jeg kan til og med trykke på kjøpene og se nøyaktig hvilke produkter jeg har kjøpt.

Jeg vet ikke om det er innafor å banne her, så jeg sier det pent: Denne appen er så himla genial, og jeg lurer på hvorfor ingen har fortalt meg om den før. Slutt på purringer, purregebyr og dårlig stemning i nettbanken.

Takk til høyere makter (eller Klarna, da) for at dere vil gjøre det enkelt for meg å betale regningene mine.

Du kan laste ned appen til Apple/ios HER

… Og til Android/Play HER

28 kommentarer
  1. Altså, dette er det beste tipset jeg noensinne har fått! Disse Klarna-fakturaene har vært skikkelig hodebry, veldig greit å slippe å reise seg fra sofaen når jeg nett-shopper, men ender jo med purring alt for ofte. Tusen takk Ida 🙏🏻😃

  2. Personlig får jeg “kodebrikken” via app på mobilen og efaktura i nettbanken, så har ikke noen utfordring ift faktura på mail, men ser dette kan være nyttig i andre sammenhenger da 😊

  3. Takk for tipset! 😁😁 denne trenger jeg.. Ender alltid opp med å måtte vente på purringer fordi jeg ikke finner fakturaene blant alle mailene.

    1. Og så er det jo heller ikke mulig å holde styr på hvilken av mail-fakturaene (som IKKE kommer i nettbanken – det som er hele poenget) som er betalt hvis man har handlet flere ting av litt samme beløp! Håpløst at kvitteringen ikke sier hvor man har handlet! Denne appen kommer til å spare meg for noen purrebeløp også.. 🙂

  4. Kan du vise den nye benkeplaten dere skal ha? Hvilken farge er den og materiale? Og hvilken farge ble det på veggene? I den nye leiligheten 🙂

  5. Hei Ida, kan du vise oss badet ditt? Og hva slags bad har du valgt i ny leil? Og hvilke farger på vegger?Trenger tips:)

   1. Fikk dessverre ikke mulighet til å velge bad i den nye leiligheten, de stod allerede ferdig i leiligheten da vi kjøpte. Har ikke bilder :*

  6. Åh tusen takk!! Dette tipset hjalp meg kjempemasse! Jeg har lenge tenkt på å ringe Klarna for å høre hva jeg har utestående hos de, men det er så tiltak! Vet aldri hvilke regninger jeg har fått for jeg og er håpløs når det kommer til Mail 😂 fikk lastet ned appen, og der kom absolutt alle kjøp opp! Genialt!!

  7. For et genialt tips!! Gjør akkurat det samme som deg når jeg netthandler, så denne appen kommer godt med 😀

  8. Skal vi virkelig gå så langt at vi reklamerer for å utsette betaling? I utgangen av 2017 hadde nordmenn 102,1 milliarder kroner i forbrukslån.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg