JEG LIKER IKKE JULEFILMER

Jeg har ikke blogga siden mandag fordi jeg ikke har hatt lyst.

Men jeg blir veldig hissig når jeg ikke har blogget på flere dager. Så nå blogger jeg for å bli glad igjen, og satser på at det gir meg blogglysten tilbake. Shit, tenk om blogging er en tvangshandling for meg. Kanskje jeg kommer til å blogge hele livet, selv når ingen gidder å lese. I dag har jeg flyttet inn på pleiehjem. Maten her er helt forjævlig. Eller noe i den duren.

Uansett. Min lille bloggpause har gitt meg tid til å fylle opp de to røde posene du ser på bildet. Julegaver. Som jeg nevnte i helgen, har det vist seg å være utfordrende å handle julegaver sammen med en mann. Èn dag insisterte han på å gå alene på kjøpesenteret fordi han mente at jeg bestemte for mye. At ingenting var bra nok. Etter flere timer på ensom julehandel kom han hjem med en pose lakris, og innså vel at det var bedre å ha meg med. Selv om jeg er slitsom og kravstor. Jeg er forsåvidt helt enig i at jeg ikke skal blande meg så mye. Noen ganger går det an å bare gå ved siden av og gi tommel opp. Det er jeg ikke så flink til, men jeg øver.

Ellers prøver jeg hardt å være et julemenneske – har til og med begynt å se på intetsigende julefilmer. I går så vi Christmas Cronicles på senga, og jeg syns ikke den var fin overhodet. Budskapet i filmen: Uten pakker blir jula ødelagt. Så jeg begynte å stresse over om gavene jeg har kjøpt egentlig er gode nok. Dyre nok. Fint nok pakket inn. Ikke for å være helt Grinch, men hallo.

Det var en liten update fra julestria her hos meg, som ikke engang har juletre. Gleder meg til å reise hjem til mamma og pappa på juleferie – selv om det bare er 5 minutter bort dit. Der venter juletrær, julemat og ikke minst: To besteforeldre som har tatt turen fra Danmark 

Nå skal jeg ta kvelden. Lurer på om jeg skal foreslå noe heeelt annet enn en julefilm på senga! Hvis du tenkte koffert nå, så tenkte jeg mer på en fæl dokumentar eller spennende krim.

God natt!

12 kommentarer
  1. Hahah i feel you! digger deg og dere to! 🎅🏼🤶🏻 og god jul når den stemning kommer 😅🎄

  2. Hahah i feel you! digger deg og dere to! 🎅🏼🤶🏻 og god jul når den stemning kommer 😅🎄

  3. Jeg er enig i at julefilmer ikke er det aller mest spennende, så holder oss til «normal» tv😅 Men har seriøs mangel på serier å følge med på, har du noen tips???

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg