SERIETIPS TIL HELGEN

Endelig fredag!

Det er lenge siden jeg har hatt den ordentlig gode helgefølelsen, men da jeg trampet ut av universitetet i dag: Jesus og Maria – jeg lovte meg selv å aldri komme tilbake, selv om jeg vet at det var en løgn. Det er bare så utrolig deilig å dra hjem. Noen som kjenner seg igjen?

Hjem og hjem. Jeg løp faktisk rett på trening etter skolen. Da det var gjennomført, følte jeg meg som superwoman. Til tross for at folk flest gjør den slags hver eneste dag, så er det lenge siden jeg har vært en sånn en.

Siden det er helg, tenkte jeg å komme med noen SERIETIPS! Endelig har jeg noen gode på lager, og da må jeg selvfølgelig tipse. Så følg med nå, hvis du skal ha en rolig helg og kose deg i sofakroken med munnen full av ostepop.

4 TO WATCH ✨

You er en av de deiligere seriene jeg har sett på lenge. Tenk deg å ende opp med din verste stalker som kjæreste?! Jeg måtte ta noen kontrollspørsmål på Gravlyset underveis i denne serien, haha. Ellers skal jeg ikke si så mye, men denne er sjuuk! Og bra. Du kan se hele sesong 1 på Netflix.

Det jeg ikke fikk sagt. Jeg klarte nøyaktig åtte minutter av denne før jeg begynte å grine. Solveig Kloppen mister både moren og søsteren sin i løpet av en kort periode, og deler noe veldig ekte, vondt og fint med oss. Kan sees på Sumo.

Korrespondentene. Okei, jeg innrømmer det. Jeg begynte å grine her og. I denne serien får vi følge utenriksreportere på oppdrag. Det er ikke måte på hva de risikerer for å fortelle oss her hjemme hva som skjer ute i verden. Her får vi være med på alt fra kongelig bryllup i England til kampen mot IS. Denne kan du også se på Sumo.

American Crime Story – The Assassination of Gianni Versace: At selveste Versace ble skutt og drept utenfor villaen sin på Miami Beach var nytt for meg. Men jeg har på følelsen at dette er en topp 10 serie for meg i 2019. Den tar for seg både hva motehuset går gjennom etter hans død, og livet til den batshit crazy morderen hans. Du kan se hele sesongen på Netflix. Anbefales SÅ mye!

Håper seriene faller i smak! Har du forresten noen nye serietips til meg? 😀

Nå skal jeg hoppe i dusjen og la det bli fredag. God helg! 

42 kommentarer
  1. Takk for gode tips! ÅH – den historien om Versace hørtes spennende ut, meeen jeg finner den ikke på Netflix? God helg!

  2. Så kjekt med serietips 😊 «You» var både syk og bra. Her er noen serietips fra meg. «Le bureau» på NRKtv er en av de beste, «Fauda» tror den er på Netflix, «Dark» på Netflix, «younger» på tv2 Sumo (kanskje mest jenteserie» God helg

  3. Jeg elsker å anbefale gode serier videre, så her er mine beste tips:

   The Missing sesong 2 (Sumo)
   Brooklyn Nine-Nine (Netflix)
   Jane The Virgin (Netflix)
   The Good Place (Netflix)
   Madam Secretary (Sumo)
   Timeless (Viaplay/Netflix s1)

   Og to som ikke finnes på slike plasser, men absolutt er verdt å kjøpe på DVD er Line Of Duty (fire sesonger, men vel verdt det DVDen koster hvis du liker spenning), også en serie som heter The Durrells. Den er helt annerledes enn de andre. SÅ fin, karakterene er bare så nydelige – og for meg som savner vår, sommer og sol intenst, helt perfekt å drømme seg bort til Korfu. Jeg er besatt, så ferdig en runde og så den på nytt med en gang. Så vel verdt det den DVDen koster også, for å si det sånn.

  4. Har nettopp begynt å se på You selv, virker såå bra!

   Et annet serietips fra Netflix er The Hookup Plan (må kanskje søkes opp som Plan Coeur – usikker). Er en veldig bra serie! Er en fransk serie, og kanskje det første jeg har sett av fransk TV, men veldig bra og anbefales på det sterkeste 🙂

   1. Så på den for lenge siden, men må jo ha kommet flere nye sesonger siden den gang :O takk for påminnelsen! <3

  5. Herregud, så tre episoder av korrespondentene nå. Så sinnsykt trist med alle de barna og menneskene i krig. Har felt noen tårer i kveld jeg og 🙁

  6. Hei Ida. Har du sett Ozark på netflix? Jeg var lenge etter når jeg fant denne men den ble slukt på 2 dager og det virker som vi har veldig lik smak. Foruten om det vil jeg takke for tipset om den danske true crime serien på NRK, drapet uten lik. Den ble slukt på én kveld heh…..

  7. Jeg digget også You, men den har ødelagt meg litt, for nå innbiller jeg meg at fyren jeg egentlig er interessert i kan vise seg å være som Joe Goldberg.. Paranoid til tusen, jeg vet jo at han er grei, eller? :p haha

  8. Åå, ble så glad da jeg leste serietips, side jeg er alene hjemme i kvled, men så har jg sett alle 🙁 men enig, veldig bra alle sammen 🙂 får se etter noen tips i kommentarfeltet ditt 🙂

  9. Kanskje ikke veldig ny, men du burde se Good Doctor. Feelgood serie, som får deg til å tenke litt etter, men samtidig le 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg