JEG TAR DET MED ET SMIL

Hei, og god helg 

Selv om det bare har gått én dag, føles det som om det er en hel uke siden jeg logget meg inn på bloggen min sist. Du vet, sånne dager hvor du legger deg om kvelden og har gjort så mye at morgenen samme dag føles som et fjernt minne. Det er travle dager nå – men det er gøy. Kalenderen min er full av jobb, skole og sosiale greier – og jeg skal være den første til å innrømme at skole kommer i siste rekke akkurat nå. Jeg burde egentlig brukt litt av helgen på å skrive på en gruppeoppgave, men jeg får heller stå opp tidlig i morgen og skrive som en Redbull-påvirka dataspiller. For i dag er det lørdag!

Jeg ble nettopp ferdig med å jobbe, og skal straks til å shine leiligheten slik at lørdagsfølelsen kan sette seg skikkelig i kroppen. I kveld skal jeg ut og spise med noen mennesker jeg er veldig glad i. Hvis de er glad i meg, så blir de med og spiller bordtennis etter middagen. Selv om normale mennesker kanskje heller vil sitte og prate over et glass vin…. I dag er det forresten 10 dager til jeg setter meg på et fly og vender snuten mot Miami og Karibien. Det er nok den eneste grunnen til at jeg ikke tar meg tid til å klage over snø og kulde. For fy søren for et vær! Jeg får snø i skoene for hvert skritt jeg går, men tar det heldigvis med et smil.

Nå skal det brettes håndklær og vaskes bad! Ønsker deg en fantastisk lørdag 

9 kommentarer
  1. Hei fiiine, skjønne, kule Ida! <3 Må bare si at jeg syns du er helt SJEF! Så FET person! Digger deg med stor D! 😉 Fortsett å bjuda på! De som har DEG som venn, er meeeget heldig! Jeg og vil! 😉 STOOOR klem fra din faaan!<3

  2. Enig i store deler av lista, bortsett fra majones på tube😄 på min egen liste må jeg legge til: Reker, Grandiosa, laksepålegg, gresk yogurt (den på bøtte med mannen på) og pultost.. kjenner smaken av fjøs bare jeg tenker på de to siste produktene..

    1. Her skjedde det åpenbart noe rart, var jo helt feil innlegg denne kommentaren ble lagt igjen på 🙈😄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg