10 TING SOM ALDRI KOMMER TIL Å HAVNE I MIN HANDLEKURV

Til mitt eget forsvar, hadde jeg drukket to glass vin og tapt syv runder bordtennis før jeg entret matbutikken sent i går kveld. Kreativiteten blomstret for fullt, og jeg tenkte det ville være en god idé å skrive et blogginnlegg om matvarer jeg aldri kommer til å putte i min handlekurv. Jaja – jeg er ikke en quitter, så når telefonen min først er full av ekle bilder, så får jeg vel bare fullføre.

Fisken på bildet over er så selvsagt at den ikke kommer på lista engang. Jeg mener, hva gjør man egentlig med en sånn fisk?

Her er 10 matvarer som jeg aldri kommer til å putte i handlekurven min:  💔 1. Cabaret. På en soleklar førsteplass. Jeg har ikke ord for hvor skummelt og ekkelt jeg syns cabaret er! Hadde ikke stukket gaffelen min i den om den så var fylt med tusenlapper.
💔 2. Servelat. Jeg tror jeg ville valgt hvilket som helst kjøttpålegg for å slippe unne servelat. Den ser liksom så porøs og fake ut. Og så minner den meg om lukta av hele barneskolen sin matpakke, ugh.  💔 3. Monster energidrikke. Hva den smaker vet jeg ikke, men fordommene mine stanser meg her. Jeg lukker øynene, og ser mennesker som kjøper baconpølse og energidrikke på vei til jobb/skole. Jeg er fra Tønsberg og har sett det mye.
💔 4. Joikakaker. Altså, fyttifader. Når havnet de kjøttbollene i den boksen? For to år siden? Ti? Jeg vet ikke, så jeg står over moroa.  💔 5. Kaviar på tube. Jeg har klart å stå over i 28 år, og kommer nok til å fortsette i den duren. Det er noe med hele konseptet som får det til å snøre seg i halsen min. Med det sagt, så elsker jeg makrell i tomat. Kanskje litt rart.
💔 6. Majones på tube. Samme greia her. Aldri smakt. Jeg lager min egen majones og putter hvitløk i den, men da heter det aioli.  💔 7. Bogskinke. Hadde min første erfaring med denne herligheten for et par uker siden, da vi var så uheldige og måtte handle inn til hjemmelaget pizza på en søndagsåpen butikk. Aldri hatt så lite lyst på pizza før. Slimete kjøtt i hermetikk, hvem fant på det?
💔 8. Oreo Cool Mint. Denne kjeksen har irritert meg en god stund, så det føles godt å endelig få uttrykt det. Hvorfor?! Og er det noen som har smakt på den?  💔 9. Ferdig-kaker generelt. Når ble de bakt? Og hva smaker de egentlig? Jeg har aldri tatt sjansen. Når det er sagt, så er jeg ikke flau over å ty til Toro-bakst når jeg får kakespisende gjester.
💔 10. Sursild. Skal det være EN KILO sursild? Nei, det skal det ikke. Jeg har aldri smakt sild, men har likevel et svært anstrengt forhold til det. Når jeg besøker besteforeldrene mine i Danmark, står det alltid sild på matbordet. Gjerne litt “spennende” sild også. Sild i karri, for eksempel. Det er ikke lett å spise mens man lukker øynene og holder pusten.Hvis du stusset over at det var mye First Price i innlegget, så glem det. De ble bare valgt fordi deres emballasjer ser minst apetittelig ut. Så, som en bonus, vil jeg gjerne komme med en anbefaling til alle potetgull-spisere der ute. Salte Chips fra First Price! Et av de bedre i hele potetgull-hylla.

Nå er jeg spent. Hva kommer du aldri til å putte i handlekurven din? 

64 kommentarer
    1. Hahaha så enig i alt, bortsett fra kaviar og majones(men FirstPrice sin ser skummel ut 😅). Cabaret er en førsteplass her og, det ser jo bare så… groteskt ut 😖 ellers liker jeg dessverre ikke røkelaks, så den er på min liste. Spagetti ala capri, blodpølse, hermetisert hvit asparges og sopp osv er også uaktuelt 😖

    2. Joikakaker er jo kjempegodt!!! Enig i alt det andre det, men må plusse på lungemos og reinblod. Og samalhove selvfølgelig!!

    3. Jeg spiser INGEN TING som kommer fra en tube. Nada. Niks. Tannkrem kommer fra tube, ikke mat.

      Men jeg har mot all fornuft og dømmekraft en svakehet for spaghetti ala capri.. muk-kjøtt på sitt beste.

    4. Sursild. Jeg har jobba på eldresenter om sommeren mange år og de gamle der MÅ ha sursild til frokost. Man tenker kanskje at man kommer over mye utfordrende i den jobben, men å ta sursild fra den boksen og over i små skåler til frokostbordet er faktisk det blant det verste. Mulig jeg er skada fra den gangen jeg tok boksen ut av kjøleskapet uten at lokket var på og fikk sursildvannet (æsj) over HELE meg. Lukta seriøst sursild i to uker. Hver gang jeg må forholde meg til konseptet er det på med forkle og hansker. Har også forsøkt å “glemme” å sette det på bordet, men da blir jeg arrestert hver gang. Tenk at i en verden der det finnes norvegia (<3 <3 <3 ), så finnes det også mennesker som foretrekker sild. Helt sykt

    5. Kjempegøy innlegg! 😃 Cabaret kommer heller aldri til å være i min handlekurv. Heller ikke ansjos..

    6. Enig i alt på din liste egentlig, men vil legge til Spagetti ala capri som jeg setter på lik linje som Joikakaker… Det er altså det ekleste jeg vet.

    7. Leverpostei, blodpølse, lungemos og alt mulig annet som er laget av innvoller. Det er bare så ekkelt, av en eller annen grunn ser jeg på innvoller som kvalmt og kjøtt som greit.

    8. Haha! Signerer alt på lista di. Dette er ting jeg i årevis har sett på som veldig ekle varer. Har dessverre klart å få meg en samboer som virkelig ikke ser at denne typen ting er ekkelt, så i ny og ne står det både ferdigkaker og diverse typer sild på kjøkkenbenken min. Altså, blæææ, grøsser av tanken

      1. Fyttikatta! Min kjære samboer KJØPTE servelat, majones og kaviar på akkurat denne handleturen, nesten så jeg tror at det var for å plage meg. Servelaten får kjøleskapet til å lukte….

      1. Ja, vet du. Jeg kan akseptere mye First Price, men det stopper på kjøttet. Sikkert pga emballasjen :/

    9. Puddinger av fisk-kjøtt 🙅🏼‍♀️
      Sardiner og annen type fisk på boks 🙅🏼‍♀️
      Ferdige fiskeretter fra fryseren 🙅🏼‍♀️
      Hermetiserte ferdigretter 🙅🏼‍♀️
      Rømmekolle 🙅🏼‍♀️

    10. Blodpølse! Kommer aldri til å spise blodpølse igjen. Det verste er at jeg elsket det da jeg var liten, kalte det svartpølse. Stekt i pannen med sukker på. Men da jeg ble eldre, skjønte jeg hva det var laget av, har jeg ikke spist det siden.

    11. Dette var et skikkelig morsomt og annerledes innlegg! Jeg kunne aldri ha kjøpt sild, cabaret, majones, makrell i tomat, all sjømat og ja .. alt jeg ikke liker 😅 Hva heter forresten fargen dere har på veggen i gangen? 🙌♥️

    12. Hahaha. Herregud. 😂 Selv ville jeg aldri kjøpt pølser på boks (hallo???), spagetti ala capri (eller hva det heter). Kjøper heller aldri ting som ligger i lake. Æsj. Billig, tørt og tynt toalettpapir. Hvorfor velger folk å spare inn på toalettpapir. Kjøp. Aldri. First. Price. Toalettpapir. Som å si velkommen til sopp og tette rør, papiret er jo kjent for å ikke løse seg opp i vann godt nok. Og sist men ikke minst lano dusjsåpe. Hvem vil lukte lano liksom.

    13. Haha, mye på den lista her som jeg har mye erfaring med 😆 Hel fisk er veldig godt til å steke i ovnen med tilbehør, mye av det hjemme hos a mor, men mest laks og ørret. Monster kjøper gamer broren min hele tiden, stereotypien passer godt der. Bogskinke bruker mamma mye i salater, sursild har jeg samme fæle erfaring med 😂 kaviar hater jeg, og så må jeg påpeke at den majonesen på bildet ikke er på tube, men flaske 🤔 like ille da.

    14. Servelat er ingen favoritt, men jeg kan spise det. Joikakaker har jeg spist, majones er godt, kaviar er godt (mills sin), bogskinke har jeg spist haugevis av (veldig godt å steke det) og ferdigkaker spiser jeg også dersom jeg får servert det, gitt. Synes de kan være gode haha! Føler meg helt merkelig her nå.

      Spagetti ala capri har jeg derimot aldri kjøpt, og ikke kommer jeg til å gjøre det heller. Ertestuing på pose og hermetiserte erter (og andre boksgrønnsaker og div) styrer jeg unna. Kjøper heller ikke energidrikker, powerade osv. Men jeg liker det meste, og mye kan bli godt med riktig tilberedning.

      1. Det har du helt sikkert rett i 😀 men tviler på at jeg kommer til å gi disse matvarene sjansen….

    15. Det er så mye at det blir vanskelig å skrive alt, men sånn som leverpostei, makrell i tomat, pultost, lungemos, smør, avokado er eksempler 🙂

    16. Haha JA! Jeg har alltid lurt på hvem faen som kjøper den store hele frossen-fisken? Kanskje man kjøper den til katten sin? Haha. Cabaret skulle jeg heller aldri putte i handlekurven, ikke noe kjøtt (veggis høhø), og selv om jeg hadde spist kjøtt så kunne jeg aldri trykt i meg spaghetti ala capri.. blææ. Morsomt innlegg, vil ha flere i denne kategorien 😀 ler meg skækk

    17. For et morsomt innlegg, dette digget jeg! Min liste er: Hapå (ÆSJ), sjokoade og banos. Alt av kjøtt (er veggis), grapefrukt, bridgeblanding, potetgull med grillsmak, øl, kulturmelk, wasa frokostknekkebrød, alt av ferdigmiddager utenom grøt og proteinprodukter.

    18. Haha! Mye gøy. Er veggis nå, men jeg smakte uheldigvis en boks med snurring en gang for noen år siden da jeg spiste kjøtt. Fyyyy det er noe av det verste, en hermetikkboks med flesk og erter og hvem vet hva. Typisk hyttemat tror jeg siden det har sikkert blitt lagra i den boksen i årevis…

      Ellers maula jeg faktisk servelat som yngre! Jeg fikk en i hånda i delikatessen på butikken og spiste den som den var. Ellers så hadde jeg servelat på bolle, haha. Men skal sies at servelat fra delikatesseavdelingen er noe heelt annet enn de i pakke i kjøledisken, de er ikke noe særlig.

      Jeg holder meg unna geitost og snøfrisk hvert fall, og ferdiglaga guacamole som kun er erter.

      Klem!

    19. Artig innlegg! Hadde vært gøy med flere slike, på andre områder som feks kosmetikk, souvenirer, klær etc.
      PS: Lurer på om du enda driver med oil pulling? Hvis nei: har du merket noen betydelig forskjell etter at du sluttet?

    20. Kyllingkjøttdeig/kyllingpølse, banos, crabsticks og tørrfisk er det jeg kommer på i farta. Taklet ikke servelat når jeg var liten, i voksen alder viste det seg å være helt ok, men pålegget rakk fint å gå ut på dato før jeg spiste opp den pakken :p Og guacamole på glass/dip/ferdig-greier. Grusomt! Den ene viste seg å være over 60% erter når jeg sjekket innholdet..

    21. Bytt ut ferdigkaker med kokt skinke og jeg er enig i alt!! Er faktisk en del sykt digge ferdigkaker<3

      (syntes ikke monster er ekkelt da men de fåå gabgene jeg kjøper energidrikke går det i redbull, lol)

    22. 99% av all hermetikk mat… og spesielt Spagetti ala capri…. innvollene krøller seg sammen bare jeg tenker på det 🙁

    23. Spagetti ala capri! Uten tvil! Finnes ikke noe som er ala capri ved den retten der! Og alt annet av mat på boks- fiskeboller, joikakaker. You name it! Holdbarhet langt uti 2200 tallet en gang.. pjuk. Og fleskepølse- hvem seriøse folk i denne verden her liker å spise det på brødskiva??!!! Krise!!!

    24. Spagetti ala capri! Uten tvil! Finnes ikke noe som er ala capri ved den retten der! Og alt annet av mat på boks- fiskeboller, joikakaker. You name it! Holdbarhet langt uti 2200 tallet en gang.. pjuk. Og fleskepølse- hvem seriøse folk i denne verden her liker å spise det på brødskiva??!!! Krise!!!

    25. Har man en litt trang økonomi er First Price ikke et dårlig merke å se etter, ja kvaliteten på noen produkter er ikke det beste men det duger da til hva det skal brukes til.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg