EN HJEMME-MAKEOVER PÅ BUDSJETT

Reklame for Europris

På fredag skjedde det noe magisk her i hjemmet. Jeg ble spurt om jeg kunne tenke meg å sjekke ut Europris sin interiøravdeling, og det sa jeg selvfølgelig ja til.

Jeg har nemlig en gang her hjemme, som fremdeles ikke har fått en kjærlig hånd. Den er så tom at førsteinntrykket av leiligheten er at den er ubebodd.

Se bare her:

FØR EUROPRIS MAKEOVER 👎🏽

Hallo, er det noen hjemme? Nei.

Men så dro jeg med meg Gravlyset til Europris på Sem her i Tønsberg. Og til tross for at jeg hadde hørt rykter om at Europris har noen sykt fine stoler og puffer, så hadde jeg ikke de aller høyeste forventningene. La oss bare si det slik: Jeg ble veldig positivt overrasket. Jeg fant så mye jeg likte! Til og med posebæreren/vogntrilleren/Gravlyset smilte fra øre til øre. Endelig skal vi få innredet den triste gangen vår! 

Det tok ikke lang tid før vi hadde fylt tre handlekurver med falske planter, speil, duftlys, duftpinner, lykter, en hylle og møbler. Møblene var det beste av alt. Vi forelsket oss i to puffer, en stol og en benk. Det glamma gangen skikkelig opp. Og så kan vi endelig sitte og ta på oss sko.

Her er resultatet etter besøket vårt hos Europris:

ETTER EUROPRIS MAKEOVER ✨

Jeg er superfornøyd! Endelig ser det ut som om det bor noen her. Gangen har rett og slett fått en cozy atmosfære. Det beste av alt er at dette var skikkelig budsjett-shopping. Puffene koster for eksempel 479,- per stykk, jeg har sett helt like puffer til 3000 kroner andre steder. Og den sorte sittebenken kunne jeg ikke vært mer happy med. Den er som bestilt på mål, og i tillegg har den et rom til oppbevaring. Plass til masse votter og luer!Hva syns du om det ferdige resultatet? Det er uten tvil hyggeligere å komme inn i leiligheten nå.

Til slutt har jeg to gode nyheter 😀

1. Hvis du melder deg inn i Europris sin kundeklubb MER, er du med i trekningen av et gavekort til en verdi av 5000 kroner. Les mer om det HER. Om du melder deg inn nå, får du også 100 kroner ekstra når du handler for 500 kroner.

2. På Instagram har jeg nå en konkurranse hvor jeg gir bort 3 velour-puffer. Finn meg på @idawulff.no for å delta!Alle interiør-favorittene mine finner du hos Europris i butikk og på nett HER.

27 kommentarer
   1. Tåkedis dra Jotun 🙂 er faktisk ikke så veldig fornøyd med den. Når den ikke får dagslys så blir den blå/lilla/rosa på en merkelig måte.

  1. Jeg synes heller ikke noe om den falske planten, for å være helt ærlig 🙈 Gå til innkjøp av en smaragdpalme i stedet, de står seg fint selv om det er lite lys 😊

  2. Super flott gang, jeg som skriver budsjett blogg syntes det hadde vært ektra gøy med ett lite regnskap i denne historien også 🙂 Go Europris 🙂 MYE fint der…

  3. Hei Ida😄 Jeg lurte på sofaen deres som dere kjøpte i 100% polyester-stoff. Står den til forventingene angående lite stlvtiltrekking eller blir det en del støv ? Og hvor er den skohylla fra som har 3 rom? Flott leilighet du har❤

   1. Hei 😀 Den trekker til seg lite støv til å være en mørk velour-sofa! Så det er jeg fornøyd med. Vi ruller den kanskje 2-4 ganger i måneden. Skoskapene bestilte jeg fra Møbel24.no!

  4. Utrolig lekkert😍Europris åsså,så mye fint! Fikk lyst til å løpe avgårde og handle der nå. Det ble smashing👌

  5. (Til opplysning) Den væsken i krukken med duftpinner etset istykker vinduskarmen min, jeg kan ikke se at jeg har sølt noe engang. Må bytte hele karmen 😫

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg