PAKKING AV KOFFERT & NYE SKO

Reklame i samarbeid med Skoringen

NÅ SKAL KOFFERTEN PAKKES ✨

Sorry for at jeg nevner ferien jeg skal på i annenhvert innlegg, jeg bare gleder meg så enormt mye! Med snøværet som herjer rett utenfor vinduet, er det kanskje ikke så rart at jeg er helt obsessed med at jeg skal reise bort. Miami, Mexico og Cayman Islands i to uker. Hallelujah, sier jeg bare. Ikke skal jeg lage middag på to uker heller, jeg er så lei av å lage middag. Og rydde etter middagen. Hehe.

Siden helgen blir busy, har jeg begynt å pakke for alvor i dag. Jeg prøver å pakke som en ekspert, og tenker fulle antrekk. Men det er enklere sagt enn gjort. I går kveld fikk jeg en pakke på døra, som inneholdt vårnyheter fra Skoringen. Jeg har vært så innmari heldig og få plukke meg ut noen favoritter fra deres nyheter!

Var litt spent på om de i det hele tatt kom til å passe. Vel, for det første så passet de. For det andre så var de av den type sko som du tar på deg og tenker: Okey, dette er som å ha på seg tøfler, det er fysisk umulig å få gnagsår i disse. Og det elsker jeg. 

SANDALER I SORT SEMSKET SKINN – FRA B&CO 

Disse sandalene i sort semsket skinn fra B&CO er den største wow-opplevelsen jeg har hatt hva angår sandaler. Det er nesten synd jeg har fått dem sponset, i tillegg det skulle hindre noen i å klare å tro på meg når jeg forteller hvor sabla komfortable de er på foten.

Men for å forklare hvorfor den er så god å ha på: Den har en myk og støtabsorberende skumsåle av latex med memory-funksjon som gir luftsirkulasjon. Forklart med mine ord, så er sålen myk og behagelig, og blir ikke fuktig.

Ti ganger bedre å ha på seg enn Birkenstocks, og jeg er ganske glad i Birkenstocks. De finnes forresten i leopard også – jeg skulle gjerne hatt et par i alle regnbuens farger 🙂 Prisen er 599,-!

RØDE HÆLER FRA B&CO

Et par røde hæler har jeg ønsket meg lenge. Det er så fint til hvite, sorte og røde kjoler. Og til beige vesker! Rødfargen på disse er helt perfekt, og strikken som går over foten gjør at jeg ikke tyter ut av dem. Jeg syns egentlig selv at jeg har ganske fine føtter, men jeg har ikke smale, nette føtter. Så det er ikke slik at alle åpne sko ser fine ut på føttene mine.

I likhet med de sorte sandalene over, er disse super comfy og myke å ha på foten. Sålen har ekstra padding, og hælen er 72 mm. Selv om de sorte sandalene er på førsteplass, er jeg ganske forelska i disse også. Prisen for disse er 599,-.

HVITE CANVAS SNEAKERS FRA CULT

Dette er det tredje og siste paret jeg viser frem, og jeg sier bare: Hvor fine blir de til brune ben og dongeriskjørt?! De har platåsåle så man kommer seg noen ekstra centimeter over bakken, og de koster bare 399,-.

Jeg elsker hvite sko, selv om de aldri forblir kritthvite særlig lenge. Heldigvis har jeg begynt å manne meg opp og slenge dem i vaskemaskinen, det går som regel bra.

Alle skoene i innlegget er forresten helt normale i størrelsen. Jeg bruker 38 til vanlig, og 38 i disse tre parene. Hvis du likte noen av disse skoene og vil klikke dem hjem til deg selv, så finner du alle mine favoritter hos Skoringen HER.

Du kan kjøpe både på nett og i butikk, og jeg sier bare én ting: Skaff deg de sorte sandalene selv om det snør ute. Hvis de ikke er å få tak i til sommeren, så kommer du ikke til å tilgi deg selv! Sier jeg uten et snev av humor 

23 kommentarer

Siste innlegg