JANUAR OPPSUMMERT

Januar er over! Vi overlevde! Gratulerer til oss alle sammen. Det var en som skrev i kommentarfeltet mitt at det føltes som om vi var kommet til 74. januar, og jeg er så enig. Det har vært en lang og seig måned, og vi har virkelig fått kjørt oss i mørket og i snøen.

Jeg kjente at jeg ikke orket å lange en sånn glossy og fin oppsummering av januar, så jeg har vært i det private snap-arkivet mitt og hentet ut bilder. Her er min januar måned. 1. Fint å se på, ikke like digg i virkeligheten  2. Gjorde en grasiøs entre hos tannlegen. Null hull ble plaster på såret!  3. Aldri en god hårdag i dette været. Men throwback til den ene dagen i januar himmelen var blå.  4. Det beste med å bo i Tønsberg.  5. Jeg kjøpte ikke to bussbilletter, men jeg innrømmer det: Jeg gjør mitt beste for å få sitte alene på bussen. Er et dårlig menneske sånn sett. 6. Hobby i januar: Shoppe på nettet og sende alt i retur.  7. Utenfor universitetet en tidlig morgen, “klar” for et nytt stemester.  8. Jeg har vært flink til å trene og pleie meg selv i januar. High five til meg selv.  9. Og så har jeg vært litt for flink med hudpleien, ett minutts stillhet for øynene mine og lommeboka mi. 10. Unge lovende.  11. Gravlyset sovna, så jeg gikk ut på byen og hadde reunion med to gamle flammer. Fra barneskolen, riktignok.  12. Yoga! Er det rart jeg nesten sovner i dette rommet.

Nå ser jeg frem til å ta fatt på februar. Eller. Jeg ser frem til å reise på ferie, og håper jeg kommer hjem til smeltet snø og fuglekvitter. Det er kanskje litt vel optimistisk?

Håper du har en fin fredag. Ikke mange timer til helg nå!

8 kommentarer
  1. En glede og klikke seg inn her hver dag, alltid et nytt innlegg <3 DER er du god for tida! God helg 😀

  2. Assa – vippene dine 😍
   Hvor fikser du de? Kjenner det nesten er verdt å reise til Tønsberg når de blir så fine..

  3. Januar føles ALLTID lang, det er tross alt hele 6 måneder siden vi feira både jul og nyttårsaften, er det ikke?. Jeg ser endelig lys i enden av tunellen, etter denne måneden går vi inn i årets første vår-måned, og jeg GLEDER meg massivt 😀 Ha en fin helg 🙂

  4. Herrrrrrrrregud, bilde nr fire! For en perfekt hud du har 😍😩 kan du ikke skrive litt om hvilke produkter du bruker i ansiktet? Føler ikke de jeg bruker gjør noe for meg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg