DE TO TURISTAN

HOP ON HOP OFF ☀️

Selv om det er litt nørd, er jeg veldig glad i å bli kjent med nye steder ved hjelp av en hop on hop off buss. Det er en super måte å få oversikt på, og for å raskt finne ut av hvilke steder man vil bruke tid på, og hvilke man ikke trenger å legge så mye energi i. I går hoppet vi på en slik buss her i Miami, og kom oss faktisk gjennom begge rutene. Vi kjørte rundt i kriker og kroker her på Miami Beach, og fikk se downtown Miami og Bayside (som er det eneste jeg har sett av Miami tidligere). Så kjørte vi videre til Coconut Grove, hoppet av i Wynwood hvor vi gikk gatelangs og spiste den beste guacamolen ever – det var så fresht! Vi gikk oss bort, havnet i noen litt skumle bakgater, og løp for livet da bussen endelig dukket opp. Akkurat sånn det skal være! Og så var vi innom Little Havana, hvor det dessverre var blitt både Mc Donalds og KFC. Jeg hadde sett for meg at jeg skulle svinge meg rundt til litt kubansk musikk på et autentisk marked, men det ble det ikke noe av.

Da vi var ferdige følte vi egentlig at vi hadde rundet Miami, og begge var enig om at dette ikke er et sted man reiser for å oppleve kultur. Det er et sted man reiser for sol, fresh mat, shopping og eventuelt uteliv. Eller enda bedre: Et mellomstopp før man skal på cruise!

Men fint er det i hvertfall her. Det er så deilig å se palmer og sol igjen. Her er et lite bildedryss fra runden vår. Nå har vi nettopp stått opp, og vi skal gjøre oss klare for pickup. I dag går turen nemlig til Everglades – noe jeg gjerne kunne droppet. Men når man har en kjæreste, så må man visst noen ganger gjøre som han vil. Og han gleder seg dritmye. Så jeg får prøve å kose meg jeg også, blant slanger og alligatorer i det fri. Misforstå meg rett: Det er jo bedre at de er fri enn at de er i fangenskap, men man trenger kanskje ikke å dra på besøk heller. Men, det skal vi.

Da gjenstår det vel bare å ønske meg selv lykke til 

17 kommentarer
  1. De har faktisk alligatorer i fangenskap der og, sammen med andre dyr de har reddet. Syntes det var fælt at du kunne ta bilde med de små alligatorbabyene i hendene. Stakkars dyr..

  2. Hei på dere! Har for mange år siden vært sammen med min mann til Everglades – han er litt over gjennomsnittet glad i natur og dyreliv. Men jeg angrer ikke – det var en kjempeopplevelse! Ut i sumpene med båt for å se alligatorene – kjempespennende og trygt. Key West var også en opplevelse om enn kanskje litt oppskrytt – mye gale mennesker der – men de skal jo også være ett sted ! Nå har vi vært gift i 50 år og hadde gullbryllupsreisen på safari i Sør Afrika. Nå vil jeg ha en sol ferie – det handler og give and take i et forhold! Hold on be strong og ikke glem å kose dere.

  3. Jeg likte Everglades veldig godt! Bare ikke gå på de showene de har etter båtturen… Når jeg var der kunne man betale for å holde en liten alligatorbaby med gaffateip rundt munnen, triste saker 🙁

  4. Ååå, jeg elsker USA! Håper du legger ut mange bilder, og skriver flere innlegg om dette. Veldig kjekt å få følge deg hit.

  5. Kos dere masse på tur! <3 Nydelig kjole 🙂 Gleder meg over å forhåpentligvis få tips til opplevelser, da Maiami SKAL være neste destinasjon på reiselista!

  6. Er ikke det kjolen fra bok bok? Eirin Kristiansen sin kolleksjon). Ser du skriver den er fra GAP, men den er jo identisk med bil bok sin?! Bare lurte, veldig fin;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg