FRA OSLO TIL MIAMI

SKÅL FRA GARDERMOEN ✨

Hei fra Miami! Flyturen gikk som en drøm, til meg å være. Jeg tok det obligatoriske vinglasset på Gardermoen, og skal sies: Holdt meg for ørene og gråt en skvett på til København. Men fra København til Miami koste jeg meg nesten. Det hjelper når flyet er større – og selvfølgelig når man får servert mat og drikke hele tiden, og kan ligge flatt ut i en seng med dyne over seg. Tror til og med jeg sov i fire timer, og dét er luksus. Da vi fløy over Grønland var det litt turbulens, men da hadde jeg fått så mye hvitvin at jeg ikke orket å sette meg opp og prøve å styre flyet ved å kaste meg til høyre og venstre.

Så, ja. Alt i alt var vi veldig heldige med flyturen. Til og med da vi kom frem til Miami hadde vi flaks. Immigration tok oss nøyaktig ti minutter – det har jeg aldri opplevd før. Har vanligvis stått der og svettet i kø i to timer, og hadde forberedt min bedre halvdel på at det kom til å bli skikkelig dritt. Han har aldri vært i USA før! Så jeg følte meg som den bedreviteren som advarte på forhånd – og så ble det selvfølgelig ikke slik som jeg sa. Nå har vi rukket å være i Miami i litt over et døgn, men vi har fartet så mye rundt at det kjennes ut som om vi har vært her mye lengre. Jeg er så jetlagged at jeg føler at setningene jeg skriver ikke gir mening – Gravlyset er selvfølgelig i tipp topp form, og blir aldri sliten. Bedreviteren hadde selvfølgelig advart ham om jetlaggen, så nå tror jeg han begynner å tvile på at jeg er så verdensvant som jeg påstår. Haha!

Nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar for å gå ut og spise. Krysser fingrene for at jeg ikke sovner ved bordet. Hardt å keep up med en som tror at jetlag er noe man styrer selv…

Snakkes snart 

13 kommentarer

Siste innlegg