HJEM TIL SPENNENDE TIDER

Mein kampf: Jetlag etter å ha reist hjem fra USA. De siste dagene har jeg seriøst sovnet klokken 5 om morgenen, og stått opp klokken 2 på dagen. Føler meg så forvirret og ubrukelig at det skulle ikke vært lov. Det hjalp nok heller ikke at jeg ble redd på veien hjem, og gikk all inn for full bedøvelse. Man kan ikke vinne hver gang!

Det var uansett godt å komme levende hjem. Og nå blir det en god stund til jeg skal reise så langt igjen. For snøen har smeltet, og jeg tråkker rundt på asfalt. Herregud, så magisk det er å ikke måtte skli bort til matbutikken! Og at det er behagelig å ha vinduet på soverommet åpent før man legger seg. Jeg får helt sommerfugler i magen av det. Lysere morgener, lysere kveldsstunder. Gi det et par uker til, så blir det perfekt.

Om det er yay eller nay å reise hjem fra ferie, kommer alltid litt an på hva jeg skal hjem til. Denne gangen var det faktisk litt yay, fordi de tre neste månedene blir travle og spennende. Herregud, jeg skal pusse opp! Selge leilighet! Flytte i nytt hjem. Jeg gleder meg skikkelig. Og så skal jeg ta igjen en haug med skolearbeid og ha eksamen – det gleder jeg meg ikke så veldig til, men det blir fint med sommerferie uten å ha skolegnagsåret i bakhodet. Jeg er ikke positiv til studiene mine akkurat nå, men det er bare fordi jeg har havnet i et lite hull hvor jeg ikke forstår. Sånt skjer, og så kommer man seg ut av det igjen.Nok zyden-bilder fra denne jenta. Selv om det var kjekt med noen restebilder akkurat nå, fordi jeg ser ut som et eneste stort rot. Jeg har ingen planer om å freshe meg opp heller. Skal straks i møte med en personlig trener, og jeg vil at hun skal tenke at: Huff, dette mennesket må fikses! Jeg har ikke trent med personlig trener på mange år, det er grusomt. Men så har jeg blitt litt opphengt i å gjøre ting som er grusomt.

Snakkes senere i kveld 

5 kommentarer
  1. Kom hjem i går etter å ha vært i Miami selv og på cruise i Karibien. JETLAG! Men jeg er bare glad jeg overlevde flyturen dit, og hjem igjen til FINE Norge. Hehe. Tenkte det samme selv tidligere i dag; blir lenge til neste gang jeg reiser så langt. Er så slitsomt å grue seg til en flytur og være redd på hele reisen. 😛

   Ha en fin uke!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg