MAKRONER, DEBATT & PUSH UPS

HEI FRA HJEMMEKONTORET 💛

Shit, dette hjemmekontoret ser mye freshere ut enn det føles i virkeligheten. Makronene er forresten ikke kjøpt til pynt – jeg har spist fire stykker allerede. Dropper de to siste fordi de ikke falt helt i smak – men har du smakt makroner med salt karamell? Det er nesten så babyhårene reiser seg på hodet mitt, fordi det er så godt. Og det kommer fra en som ville valgt bort hele kakekategorien for nesten hva som helst.

Nok om kaker. Har folk roet seg etter plastic fantastic-debatten? Jeg skulle gjerne engasjert meg mer, men opplever å bli angrepet på et personlig plan. Så jeg setter meg ned og praktiserer yoga-pust, mens jeg venter. Venter på at konstruktiv kritikk ikke avfeies som personangrep. Venter på at diskusjonen ikke lengre handler om at det ikke skal være lov til å promotere plastisk kirurgi og injeksjoner. For det bør vel være en forbanna selvfølge? Det er noe større her, en bevegelse som trenger bremseklosser. Ingen har en fasit, ingen bør angripes personlig, ingen vet hvor veien går videre nå. Men jeg er sjeleglad for fokuset. Og jeg tror på at alle kan lære. Selv har jeg gått fra å være en 20-åring som fikk sponsa restylane og provoserte med det på bloggen, til en 28-åring som engster meg for hva mine fremtidige barn skal eksponeres for og påvirkes av. Så heia alle som fighter nå.En liten makron-update: I skrivende stund har jeg rukket å bli grisekvalm av de fire makronene jeg nettopp stappet i meg. For en god løsning: Fire makroner tilfredsstiller like mye som en bærepose smågodt.

Jeg oppnådde noe stort i går, da jeg var hos treneren min. Haha! Nå kommer folk sikkert til å syns synd på meg som syns dette er stas, men: Jeg klarte å ta 8 vanlige push ups, uten hjelpemidler! Jeg har kålet rundt med hjelpestrikk rundt brystet, og hatt som mål å klare 10 push ups på egenhånd. Så lykken var stor da jeg tenkte jeg skulle prøve én ordentlig, og klarte 8. Fy fader, nå kan jeg snart stille i fitnesskonkurranse. Neida. Men gøy uansett 😀 Å booke meg inn hos PT to ganger i uken har jeg angret på flere morgener. Men så er det verdt det når man øker vekter og blir sterkere for hver uke som går. Jeg husker ikke om jeg har nevnt det, men målet mitt er å bli komfortabel med å trene styrke på egenhånd. Både på treningssenter og hjemme. Jeg har faktisk litt lyst til å handle inn til hjemmegym i den nye leiligheten, men vi får se.

I kveld skal jeg sitte hjemme og vente på en pakke. Som egentlig skulle komme i går, så jeg satt hjemme og ventet på den da også. Jeg slutter aldri å irritere meg over slike ordninger, hehe. Men jeg benytter anledningen til å kjøre kjæreste/serie/sushi-kveld, så da er det ikke så galt likevel. Hvem er det jeg prøver å lure: Jeg er ofte hjemme om kveldene uansett.

Peace & love 💛

13 kommentarer
  1. Kan du forklare hvordan du bruker hjelpestrikk? Har så lyst til å klare pushups, men har ikke sjans enda…

   1. Det hjelper så mye! Strikken/båndet må være festet i taket(vanligvis i et stativ). Så tar du den under armene, altså rundt brystet. Og så finnes strikkene i forskjellige størrelser, så du kan justere hvor mye hjelp du får! <3

  2. Da må du innom Chocoloco i Fredrikstad å kjøpe deg en makron med salt karamell der:))) Kanskje du allerede har vært der?:)

  3. Hei!! hvordan går studiene dine? jeg må bare spørre, finner litt trøst i deg. jeg er så demotivert, savner å jobbe. vil egt bare droppe ut, og vurderer det etter første året.. Er jo alltids redd for hva andre vil si, men samma det, eller?

  4. Tips til å klare flere push-ups og bli sterkere i armene på kort tid; ta så mange push-ups du klarer hver dag før du legger deg. På kort tid gikk jeg fra å klare 6 til å klare 24 stk 😀

  5. Grattis med armhevingene! Skikkelig gøy med slike mål i treningen 🙂 Sjølv er eg altfor dårlig til å trene heime og når eg reiser, men har alltid med meg strikker! Tenker alltid at eg skal opp tidlig og trene på hotellrommet før dagen begynner, men er sjeldent det skjer fullt so ofte som eg ønsker, heheh.

   1. Jo, takk! Hehe. I hear you! Tar alltid med meg MENGDER treningstøy på ferie. Trener én gang. Lov å ha trua på seg sjæl 😀

  6. Ja til mer oppdatering på treningsfronten for en som skal komme i bedre form 🙂 og reisen til hjemmetrening 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg