STILLE ETTER STORMEN

EN ROLIG HELG HER HJEMME ✨

Jeg har så vidt vist frem hjemmet etter at vi malte, her kan du se den lyse veggen vi malte i stua. Her ser den nesten hvit ut, men den er altså i kalk. Syns den gjorde jobben sin, og lysnet opp stua akkurat nok  Vi mangler fortsatt å style litt før vi er klare for foto og visninger, men det nærmer seg i hvertfall. Herregud, Gravlyset byttet det store gulvteppet vårt ut med et bittelite som lå på kontoret. Syns det ble litt stusselig, men har ikke orket å blande meg foreløpig. Han må få lov til å prøve han og! Og så har han malt et gammelt speil som stod i bingen, i dempet sort. Dét syns jeg faktisk ble litt fint, da. Som du kanskje skjønner: Jeg er på ingen måte interiørdiktator her hjemme. Gitaren hans står fremdeles i et hjørne og skinner. Jeg går forbi den hele tiden, og tenker at jeg er snill. Hehe.

Ellers har helgen vært svært rolig, etter en litt turbulent start. Vi kjørte hjem til svigers på Fredrikstad torsdag kveld, fordi jeg skulle i et møte i Sverige på fredag. Har fått en ny samarbeidspartner og skulle besøke fabrikken deres, noe jeg gledet meg så enormt til. I Fredrikstad spiser vi sushi og koser oss på kvelden, helt til… Det nesten svartner for meg. MATFORGIFTNING. Èn ting er å få matforgiftning hjemme. En helt annen ting er å få matforgiftning hos svigers, i det nye freshe huset som har 100 meter takhøyde og er så innmari lytt. Jeg skal ikke gå inn på detaljer, la meg bare si at jeg aldri har hatet min egen kropp så mye. Jeg lå desperat på alle fire og prøvde å dekke glippen under døren med håndklær – som om det kom til å hjelpe på orkesteret. Jeg håper de fortsatt er glad i meg.

Det ble en natt med lite søvn, og dagen etter dro jeg altså videre for å besøke min nye samarbeidspartner. Følte meg så ufresh og var livredd for at matforgiftningen ikke hadde sluppet taket, men det gikk heldigvis bra. Jeg har aldri besøkt en fabrikk før, og det var så mange inntrykk å ta inn at jeg heldigvis glemte min egne skjelvende kropp. I dag har jeg den gode, deilige søndagsfølelsen. Det jeg har aller mest lyst til å gjøre, er å gå. Kjøpte meg ny Fitbit-klokke i går, og som jeg vet av tidligere erfaring: Slike klokker gjør meg helt besatt av å gå. I butikker, rundt i leiligheten, i skog og mark. Og så tar jeg trapper i stedet for heis… Klokka ser meg! Så i dag skal vi ut i skog og mark, før det blir jobb og oppussing light senere. Det nærmer seg april, måneden hvor leiligheten skal legges ut for salg. I dag skal vi male småflekker på vegger og forvandle kontoret til et koselig gjesterom. Kanskje jeg får lurt på plass det store gulvteppet også?

Ønsker deg en nydelig søndag 

35 kommentarer

Siste innlegg