MENN SOM DANSER

HAPPY SATURDAY 💋

I dag misunner jeg alle som er single, og kan gjøre som de vil. For jeg må ta toget inn til Oslo og dra på konsert med Gitarkameratene. I regnvær. Og med tidenes støleste lår. Å ha kjæreste er hardt arbeid – også på lørdager. Hehe. Jeg tuller sånn halvveis, og er litt morgengretten. Har drømt hele natten at jeg har vært på en vill date med han skuespilleren som har blondt hår og en veldig karakteristisk nese – nå googlet jeg actor nose, og fant ut at han heter Owen Wilson. Uansett. Hvor enn vi gikk, og uansett hvor offentlig vi var, hoppet han opp på bord og benker, og begynte å utføre skikkelig Magic Mike-stripping. Jeg var så flau og kunne ikke stanse det. Kunne ikke gå hjem heller, måtte bare bli med videre. Jeg våknet helt svett, og måtte gi Gravlyset en klem fordi han ikke er en spesielt dansete fyr. Mulig det er kjønnsdiskriminerende av meg, men menn som danser for mye er ikke helt min cup of tea…

Morgengrettenhet og dansende menn til side: Dette blir nok en veldig fin helg. Her hjemme startet den med å grille til taco, og spise ute på terrassen. Etterfulgt av popcorn-spising og serietitting i senga. Har du smakt Firstprice sitt popcorn, som kommer i et langt rør?! Jeg gir det terningkast 6. Vi er forresten stuck i påskekrim-modus, og begynte å se på Den som dreper på Viaplay. Har ikke kommet så langt enda, men tror den er å anbefale også. Veldig spennende så langt! 💕Nei, nå må jeg starte dagen! Før avgang til Oslo skal jeg rekke å vaske tøy, vaske hår og dra på hudanalyse.

Ha en fantastisk lørdag, håper været er finere hos deg enn hos meg ✨

17 kommentarer
  1. Den som dreper – Mørket? Den er dritbra! Jeg var mørkredd fra før av men det ble helt krise etter den 🤣

  2. Hei!
   Jeg lurer på hvordan du holder den hvite benkplaten din på kjøkkenet flekkfri? Jeg har nettopp pusset opp kjøkkenet og fått ny benkplaet som er hvit, men sliter med at noen flekker “sitter igjen”… Har du noen tips? Din så veldig fin og hvit ut!

  3. Jeg elsker bloggen din! 🧡 og jeg har noen spørsmål/innspill til fremtidige innlegg som jeg hadde synes var så gøy å lese om!
   – interiør/møbler/trender du IKKE vil ha i den nye leiligheten (sett du har laget dette før). Og selvfølgelig interiør du VIL ha
   – hva ser du for deg å jobbe med i fremtiden?
   – hvor mange barn vil dere ha?
   – topp 10 mål i livet

  4. Hvordan gikk hudanalysen? Merker du noe forskjell på hud/hår etter å ha drukket(?) kollagen en tid nå?

  5. Hvor er det hvite brettet du har kaffemaskinen på? Har hvit kjøkkenbenk selv, og kunne tenkt meg noe lignende å sette det på. Du stråler!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg