ALLE BARE “YES YES, THANK YOU”

De sier ikke stort annet, disse grekerne. Det går stort sett i yes yes og thank you. Vi bare: We have been here for three days, and still no internet. De bare: Yes yes. Vi bare: Sorry, this is red wine, we asked for white wine. De bare: Yes, thank you. I stad gikk jeg forbi en random fyr som sa thank you til meg helt uten grunn, så jeg måtte jo bare svare som jeg alltid gjør: Thank you. Bedre å takke for mye enn for lite, si.

Vi storkoser oss på ferie, og gjør vår grei. Tidlig opp til frokost. Gravlyset spiser en faktisk frokost – jeg spiser frukt og belgisk vaffel med Nutella. Ferskpresset appelsinjuice og kullsvart kaffe. På med badetøy, pakke strandveska, ut i den knøttlille og kokvarme leiebilen, kjøre til en strand. Vi rekker så vidt å komme oss ut i det turkise vannet før en av oss begynner å lengte etter lunsj. Vi elsker å spise. Så vi spiser. Soler oss – jeg soler meg mer enn jeg pleier på denne ferien, og klarer faktisk å slappe av litt i varmen. Med to kilo solkrem på kroppen, så klart.

I dag har vi gått gjennom “gamlebyen” i Lindos, opp og ned bakker og forbi skumle esel-rumper for å komme oss til en strand. Vannet er så fint at jeg må holde meg selv i nakken for å ikke ta for mange bilder. På disse bildene ser du gamlebyen (vet ikke om det heter det, men det er i hvertfall i Lindos) i bakgrunnen. Masse hvite murhus, og restauranter på hver eneste takterrasse. Den dagen jeg skal skrive bok, skal jeg bo inni der et sted. Legge igjen sminken hjemme, la håret på hodet krølle seg og drikke vin til hvert måltid. Koser meg så med han fine her ❤️ Tenk at jeg skulle få meg en kjæreste som svinger inn til siden når vi er ute og kjører bil, fordi han tenkte at her ville jeg sikkert like å ta bilder. Det er hva jeg kaller en team player, hehe.

I kveld skal vi kjøre tilbake til gamlebyen og finne oss en takterrasse vi kan spise middag på. Jeg får forresten såå mange spørsmål om Rhodos nå, både her og på Instagram. Skal selvfølgelig dele alle tips inkludert hotellet vi bor på etterhvert. Det er kanskje litt weirdo, men jeg har en policy om å aldri dele hotellnavn mens jeg enda er på hotellet. Man vet jo aldri – plutselig dukker han opp, han som sender meg bilde av tissefanten sin tre ganger om dagen. Livet 😂

Nå har jeg forresten endelig fått internett (yes yes), så vi snakkes igjen snart 😀

24 kommentarer
  1. Du er absolutt ingen weirdo, det kalles nettvett, noe flere bloggere og “påvirkere” burde prøve ut 🙂 Smart er du! Jeg med min lille private instagram, tagger ikke en gang stedene jeg er på.

  2. Nydelig par ❤️. Men du, hils han kjæresten din og si at jeg jeg han virkelig er treg og at det er på tide med ring på fingeren 💍 . Fremdeles god ferie, kos dere masse!

  3. Apropos, skrive bok på Rhodos…. følte for en stund tilbake at du skrev bok? Gjør du fortsatt det? Tror du at du bor i gang kommer til å gi ut? Jeg stemmer JA, hvis det et tilfelle!
   Fortsatt god ferie!

   1. Hmm, nei, det var nok ikke meg! Vi får se, stemmen din er tatt med i betraktning, hehe. Og tusen takk <3 <3

  4. Var i Lindos i sommer og spiste på en restaurant som heter Mythos (book på takterrassen) for verdens fineste utsikt og dødsgod italiensk pizza og rødvin (en av få steder der med god pizza!) anbefales!

   1. Den som heter Mythos all day? Der har vi vært, men vi spiste ikke pizza så kanskje vi må tilbake 😀 Takk for tipset <3 <3

  5. Fine bilder! Hvorfor forteller du ikke hvor dere bor? Har dere paparazzi i hælene?;) Neida, forstår jo at dere vil ha privatliv i tilfelle noen vil oppsøke dere der. Fortsatt god ferie:)

   1. Tror egentlig ikke folk flest forteller på internett hvor de bor, verken hjemme eller på ferie. Så at jeg skal gjøre det gir heller ingen mening. Takk 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg