EKSAMEN VERSUS MØBLER

Reklame: Kjolen min er fra FLOYD

KJOLE HER 🐶💛

Goood torsdag! Penny ville hilse på i dag, siden hun fikk så mye skryt for triksene sine i forrige vlog. Not! Det var ikke én sjel som kommenterte at hun kunne rulle rundt og stå på to ben i bytte mot godis. Skjønner ikke det. Men det er kanskje følelsen man sitter med når man får sin første kid også. Hæ, hvorfor er det ingen som bryr seg om at ungen min har lært seg å klappe i hendene?! Hehe. Penny er litt skuffet, men hun gleder seg veldig til vi blir naboer om tre uker. Da skal vi henge masse sammen på dagtid, så ikke dagene blir så lange og kjedelige for henne. Min tannløse, rare koseklump.

Ellers har jeg funnet noe jeg kan overføre eksamensstresset mitt til, og det har jeg så til de grader rukket å gjøre. Møbler og leveringstider. En hel sommer uten spisebord?! Hva med alle middagsgjestene vi har gledet oss til å ha. Dilemmaet blir som vanlig: Skal jeg hastekjøpe noe?

I går kveld kjørte vi i over to timer for å kjøpe noen spisestoler til den ene terrassen. Fant ut at de var gått ut av produksjon men at det stod noen utstillingsmodeller i Porsgrunn. Og dem måtte jeg på død og liv ha. Da vi kom frem var den ene av de seks stolene vinglete og skeiv. Jeg så på Gravlyset at han ville lage drama og reise tomhendt hjem, men jeg tror drapsblikket mitt stanset det. Så, yes! Nå har vi spisestoler til både terrasse og spisestue. Men bord – det har vi ikke noen av stedene. Innafor at gjestene må sitte med maten i fanget?

Verdensproblemer, altså. Men det er litt godt å stresse over noe annet enn engelske forskningsartikler.Kjolen jeg har på meg er fra FLOYD 😍 Super stretchy, og lang nok på ermene til at den ikke føles kortermet. Du finner den HER.

FLOYD har også haugevis av andre fine vår/sommer-kjoler, du kan se alle HER 😽

22 kommentarer
  1. Hvordan går det med the solution, som du lovet å gi en tilbakemelding på uansett resultat? 🙂 har du tatt hudscanning nå?

   1. Beholder våre gamle stoler til spisestue, har ikke bestilt spisesofa eller bord som vi skal ha. Så det vet jeg ikke enda 😊

  2. På europris har de noen geniale bord til å slå ut, blir flate og kan ligge under en seng til vanlig. Duk, og du har bord til ute og inne, og når du får mange gjester senere:)

  3. Hei <3 Du virker så ekstremt organisert.. Kan du lage et innlegg med «Whats On my iPhone» ? 🙂

  4. En ide er jo å ikke kvitte seg med det bordet man allerede har, før man har fått nytt i hus? 😉 Bare et lite tips 😉

  5. Hei Ida!

   Jeg sitter og skal bestille Rhodos-tur, og lurer på om du har mulighet til å gi noen hotell-tips, er så usikker på hvor det er fint å bo for et par som gjerne vil ha litt fred og ro 😉

   1. Vi bodde på Aquagrand – veldig bra standard til å være på Rhodos. Noen minus: nesten ikke-eksisterende Internett og ikke strykejern/brett tilgjengelig for gjester. Og så ville jeg aldri vært der uten leiebil 😊 16 års aldersgrense på hotellet er deilig da! Neste gang kommer jeg dog til å booke meg inn i et lite steinhus i Lindos by, med fantastisk utsikt. Men der har jeg ingen tips enda.

  6. Noen stresser med møbler andre stresser med å få erstattet det rosa vegg til vegg teppet i nye leiligheten😱🙃

   Meen du vi har et sort spisebord som dere kan få låne over sommeren om du vil. Vi får jo ikke akkurat brukt det selv. Så om dere vil låne det så si ifra ☺️

   1. Å, du er meg vel snill! <3 Nå fikk vi endelig bestilt oss spisebord 😀 Og så må jeg si jeg er veldig nysgjerrig på dette rosa teppet ditt, hehe!! Håper du får erstattet det snart :O Klem klem

    1. Åå, så alright! Gratulerer med nytt bord. Haha, sjekk mailen din så har du fått et nydelig bilde…
     Klem<3

  7. Har sittet å lest i bloggarkivet ditt nå, og jeg må bare få sagt det, du skriver så utrolig bra! Heier på deg, Ida!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg