FLYTTEKAOS & ØKONOMISK PEDIKYR

Reklame for Depend: Med rabattkoden IDASOMMER får du Gellack Startkit til 299,- og 50% på alle gellack-farger 💅🏽

PÅ TIDE Å TA EN PAUSE 💭

Min første pause siden vi snakket sammen sist. Og jeg overdriver ikke litt engang! Det sitter langt inne å ikke sutre nå. Over den vonde ryggen, blåmerkene på beina, såret på haka, over de 1023 flytteeskene som fyller hele leiligheten. For hver gang vi får ryddet ut av en eske eller en blå IKEA-pose, dukker det opp fire nye. Det nye hjemmet er det komplette kaos akkurat nå, jeg har faktisk ikke opplevd maken. Når begynte vi å eie så mange ting?! Jeg får lyst til å stille meg på gaten og selge alle tingene mine…

Kaos i hjemmet og nesten ingen møbler – ingen kan stanse meg i å hjemmespae litt! Jeg har fått ny gellack på tærne, og har endelig fått en ny rabattkode fra Depend å gi ut. Alle som unner seg pedikyr en gang i blant, kan spare haugevis av penger på å gjøre det hjemme – å gjøre det i salong én gang koster jo det dobbelte av å kjøpe et hjemme-kit.

Når jeg legger gellack hjemme, enten det er på tær eller fingre (det er oftest på tær), så bruker jeg alltid Gellack Kit fra Depend. Kitet inneholder følgende: 

GELLACK KIT FRA DEPEND 👆🏽

Led-lampe, før- og etterrens, gellack base, gellack topp, manikyr-pinne og fil. Må ikke glemme å nevne: Bruksanvisningen. Den er viktig å følge til punkt og prikke – etter et par ganger kan man den utenat, men den er helt nødvendig de første gangene spør du meg.

Jeg er den typen som aldri har klart å legge neglelakk pent. Uansett hvor dyre neglelakkene er, har det bare blitt klin og rot. Men jeg tør sverge på at selv den mest håpløse klarer å legge denne gellacken pent. Jeg hadde den faktisk med meg en gellack fra Depend til en profesjonell negledame for en stund siden, og hun sa at den var enklere å legge enn merket som salongen hennes egentlig førte. Så da fikk jeg bekreftet at det var noe i det, ikke bare en “kjøpt og betalt” mening fra meg. Dette er lett som en plett! 💛 I dag la jeg fargen Baby Spice på tærne, nummer to i rekken. Når man kjøper Gellack Kit følger ikke selve gellacken med, den må man kjøpe ved siden av. Like greit, så kan man velge nøyaktig den fargen man vil ha. Du finner alle fargene HER!

Bildene i dette innlegget har vel frem til nå sett ganske ryddige og delikate ut. Hvem er keen på å se litt rot? Avslappende omgivelser, hehe. Gravlyset har vært ansvarlig for å kjøpe TV til det nye hjemmet, jeg tror den er større enn meg. Fryktelig harry, men jeg prøver jo å bli bedre på å velge mine kamper.

Slik ble tærne mine forresten! Nå er de klare for åpne sko igjen, det må de nesten være om sommeren ☀️Her skrus det utemøbler i bakgrunnen, mens jeg går rundt og prøver å finne det mest bildevennlige lyset 😅

Husk at med rabattkoden IDASOMMER får du Gellack Kitet til 299,- (koster vanligvis 479,-) og 50% på alle gellacker. Rabattkoden varer frem til 30. juni, og du finner alt sammen HER 💕 (Du må bla til side 3 for å finne selve kitet) 

38 kommentarer

Siste innlegg