DENNE UKENS PLANER

God mandag 🖤 Da er det slutt på å tøyse rundt i morgenkåpen, og sommerferien føles allerede som et fjernt minne. Denne uken er det tilbake til hverdagslivet for min del, jeg både gruer og gleder meg. Gleder meg fordi jeg trenger litt mer innhold, gruer meg pågrunn av skole. Jeg var jo så nær å slutte, det hadde vært en befrielse. Men så tok fornuften overhånd, som den gjerne gjør. Og det gikk såpass greit på eksamen at jeg tenker at jeg kan mestre resten. Det er jo ikke så mange fag igjen før jeg skal sitte for meg selv (beste jeg vet, haha) og skrive masteroppgaven. Og dét vet jeg at jeg klarer. Ikke at det blir noen dans på roser det heller, men det er bedre enn å holde foredrag, gjøre spontane gruppeaktiviteter, ha muntlig eksamen og alt det der som erstatter sommerfuglene i magen med flaggermus.

Her er ukens plan: 

🖤 Mandag: 
1 time høypuls-trening. Ønsk min støle rumpe lykke til! 
Hjemmekontor
Vaske klær og rydde i garderoben, nå ryker sommerkjolene

Lage middag sammen med pappa (han skal lære meg en rett), og så skal vi spise den sammen med mamma og Gravlyset

🖤 Tirsdag
Skolestart, forelesninger hele dagen 
Kjøpe pensum, nye notatbøker og tusjer 
Teste et nytt treningsstudio. Det er på tide å ta med seg kunnskapen jeg har fått hos PT ut i den virkelige verden. Skrekk og gru! 

🖤 Onsdag: 
Skole hele dagen 
Egentrening på kvelden 

🖤 Torsdag: 
Styrketrening med PT 
Hjemmekontor
Skrive sammendrag og rydde i notatene fra første master-samling

Prøve å komme litt videre i leiligheten, få hjelp til pynteputer og gardiner der hvor det mangler

🖤 Fredag: 
Shine leiligheten 
Ost, kjeks og vin med girls 

🖤 Lørdag: 
Ingen planer, og vil heller ikke ha det. Kose meg hjemme med Gravlyset 

🖤 Søndag: 
Kjøre til Oslo og sjekke inn på hotell. Starter uken der med møter og ærender, før jeg skal treffe Naddis som kommer helt fra LA for å henge. Vi gikk fra å være hverdagsvenner til å nå ikke ha sett hverandre på tre år. Så det blir… Rart. Og bra! 

Nå holdt jeg på å si at jeg skal på trening og gjøre opp for denne søndagslunsjen, men det ville vært en løgn. Jeg får aldri dårlig samvittighet for noe jeg spiser. Ever. Men jeg skal dra på trening for å bli i godt humør!

Håper starten på uken din ikke er alt for tung 😽

17 kommentarer
  1. Hi Ida 🙂
   I’m Slovakian girl living 6 years in Germany (Düsseldorf). I’m working as an Stewardess ✈️ . I read a lot of years your & Kristina’s Andersen Blog. It’s amazing to see your progress in your life step by step. You are for my a big motivation maybe to start AGAIN some study on University … can I ask you about your work- life – balance between your Study/ sport/ Alltag / work?
   You’ re with Kristina for me and for my twin very inspiriting persons :-).
   If you want you can look on my Instagram account @jakubekovad

   I wish you a successful week and a lot power for your study & master

  2. Ser ut til å bli en ganske så fin uke dette, gode deg! 😀
   Lykke til med et nytt skoleår! Du klarer deg fint tipper jeg! 😀
   Du er jo rååå! 😀 Stor klem til deg fine! <3

  3. Ryker sommerkjolene allerede?Her får de bli en måned til :).August er jo sommermåned og jeg vil ikke gi slipp.Takk for herlig blogg!Blir alltid så glad av å lese!

   1. Går over til høstkjoler nå, hehe. De sommerkjolene som funker med strømpebukse får bli med videre. Og TUSEN takk for så hyggelige ord ❤️❤️ Ha en fin tirsdag! Klem til deg

  4. Lykke til med trening og skolestart! Vil bare si takk for at du bruker plattformen din til å minne unge jenter på å ta celleprøve. Var å tok min igår, godt å få det gjort. Stor klem

  5. Når du trener såpass mye, vasker du håret etter hver treningsøkt? Hva gjør du hvis du evt. ikke vasker det? Jeg syntes det blir så fryktelig mye hårvask i perioder hvor jeg er flink til å trene, så trenger tips 🙂

   1. Æsj, det er et evig luksusproblem! Jeg vasker håret mye mer enn jeg har lyst til, men hvis jeg ikke skal noe så prøver jeg bare å ha det i en dott. Har sluttet å bruke glattetang og bruker Dyson Airwrap i stedet, så håret ikke må lide like mye. Den både føner, krøller og glatter (ikke helt glatt) ❤️

  6. Så fint bilde av deg! <3 La merke til kommentaren din over, og må bare spørre: Synes du dyson airwrap er verdt pengene? (Hvis det ikke er spons) Har vurdert en stund å investere i en selv, men det er jo ganske dyrt..

   1. Tusen takk <3 Den er ikke spons (I wish, haha), og er enig i at prisen er ganske stiv. Men jeg syns den var verdt det. Selv om det tar tid å bli flink med den!

  7. Kan du være så snill å vise oss elfa-løsningen i boden deres? 🤩 skal nemlig sette opp elfa i min bod også, og trenger sårt noen tips🙏🏼 (Også er det tilbud ut måneden hos Obs😅)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg