UKENS SPØRSMÅL: VENNER, AU PAIR & BOKSKRIVING

Hei, og god fredag 😀 Det kom inn så mange spørsmål forrige uke, at jeg fortsetter på dem i denne “ukens spørsmål”.

Hvorfor viser du ikke frem den nye leiligheten? Gjør jeg ikke? Jeg syns jeg viser litt av den hele tiden, jeg 😅 Hvis du tenkte på en komplett house tour på video, så venter jeg nok med det til jeg har fått litt mer på plass.

Er du mindre med venner etter at du ble sammen med Gravlyset? Nei. Jeg tror at jeg alltid har vært lite med venner, i forhold til hva som er normalt i folks øyne. Jeg er kjempeglad i vennene mine og storkoser meg når vi først er sammen, men sånn hverdagshenging hvor man sitter i hvert sitt hjørne og scroller på hver sin telefon er ikke noe for meg. Da vil jeg heller sitte og scrolle alene 😂 Men det du spør om er vel egentlig om jeg er en sånn som fikk meg kjæreste og dumpet alle vennene mine, og svaret på det er nei. 

Kunne du hatt au pair? 
Det syns jeg er vanskelig å svare på, spør meg igjen når jeg har to krevende barn og et stort hus 🤷🏼‍♀️ Men hvis jeg skal prøve å se det for meg: Jeg tror ikke jeg hadde vært komfortabel med å ha en fremmed i hus over så lang tid. Og så tenker jeg at det å hente sine egne barn på skolen, lage mat til dem og kle på dem er viktige hverdagsøyeblikk som jeg ikke vil overlate til andre. Men igjen, så skal man aldri si aldri.

Kan du snart skrive en bok? Det har jeg kjempelyst til, men jeg syns det er vanskelig å få ut fingeren. Det siste jeg vil er å skrive en typisk “blogger-bok” bare for å selge masse. Men jeg skriver en del for meg selv, så får vi bare se. Når det er sagt, så er det et veldig koselig spørsmål å få ❤️

Hvilke fag skal du ha på skolen dette semesteret? Introduksjon til samfunnsvitenskapelig forskningsmetode og Innovasjon i samfunnsperspektiv.

Hva er ditt beste flytips for en med flyskrekk? Keep busy! Det vil si: Ikke sitt stille og se på en film. Slett heller bilder på telefonen din, gå masse på do, spis og drikk, spill mobilspill, prat med den du reiser med.

Hvor er den hvite morgenkåpen din fra? Den er fra Gant. Jeg elsker å gå i morgenkåpe, så vil heller det kalle 24/7-kåpe 😻

Hva er takhøyden i den nye leiligheten? Den er cirka 2,85 cm. På badene har vi standard takhøyde, som er 2,40 cm.

Hvordan merker du forskjell på en bachelor og master? Nå kan jeg jo bare snakke for meg selv, men de største forskjellene jeg merker er: Mye mer engelsk pensum, obligatorisk oppmøte, mindre input fra foreleser og mer krav til egen innsats, krav til deltakelse og presentasjoner under samlinger, og ikke noe sosialt med medstudenter utenfor skolen. Det var det for denne gang! Hvis du har noen spørsmål du vil ha med til neste “ukens spørsmål”, så er det bare å skrive dem i kommentarfeltet under dette innlegget eller sende til meg på andre kanaler.

Hentet disse wannabe tannbørste-reklamebildene fra søppelkurven, ettersom de viser både morgenkåpen og litt av leiligheten 😅 Men ja, dette er da mitt bad. Gullhyllen som har vært med meg i mange år er bare midlertidig til oppbevaring, jeg har fått tak i en møbelsnekker som skal gjøre badet både smashing og praktisk! Jeg gleder meg, for akkurat nå er det kaaaos der inne. Og så får jeg bygget inn kombimaskinen min i tillegg, så det blir helt topp.

I skrivende stund sitter jeg faktisk og venter på et bud. Jeg aner ikke hva jeg har bestilt, så det er like spennende som alltid…

30 kommentarer
   1. Veldig fornøyd, men tror det finnes mange dårlige 😄 vår er fra Electroluxe. Lykke til med nybygget!

    1. Veldig fint bad! Jeg flytter også inn i nybygg i oktober!! På jakt etter kombimaskin. Blir klærne såpass tørre at de kan gå rett inn i skapet?

  1. Før du vet ord av det er du en kløpper i akademisk engelsk. Jeg hatet det de første årene på universitetet, men nå er jeg helt komfortabel med både å lese, skrive og snakke. En vanesak rett og slett. Lykke til med semestret og tusen takk for fin blogg – den eneste jeg leser:)

    1. Jeg var også nervøs til å begynne med, men endte opp med å studere i London ett semester og skrev dessuten masteroppgaven på engelsk. Nå bor jeg i England og jobber som oversetter, det hadde jeg aldri trodd første gangen jeg kjempet meg gjennom den første artikkelen på akademisk engelsk 😊

  2. Et heeelt random spørsmål. For et fint bad!! Vet du hvor flisene er fra og hva de heter? Er du fornøyd med dem?

   1. Jeg aner ikke, men det skal jeg prøve å finne ut av. Kom så sent inn i prosjektet at badet allerede stod klart i leiligheten da vi kjøpte 😟 Veldig fornøyd med flisene da ❤️

  3. God helg, Ida! Vil bare si takk, for i dag var jeg i den skrekkelige gynekologstolen etter å ha ignorert innkallelsene om celleprøve altfor lenge… Tenk så mange liv du kan ha spart, kun ved et blogginnlegg!

  4. Digger bloggen din, du er en av de få jeg gidder å lese❤️! Lurer litt på: Snuser du fortsatt? For du sluttet vel en periode? Jeg er inne i snusslutt nå, vært lenge uten men savner det fortsatt hehe!!

   1. Så hyggelig å høre ❤️❤️ ja, jeg snuser som en hest 😂 har ingen ambisjoner om å slutte før jeg skal ha baby!

  5. Kjenner meg så igjen når det gjelder hvor mye/ofte man er med venner! Jeg har noen få avtalte besøk i måneden, mens mannen treffer venner hele tiden. Han synes jeg er helt rar, men for meg og mine venniner så handler det vel mer om kvalitet enn kvantitet❤

  6. Hei

   Har sett på kombimaskin selv, så lurer på hva modellen dere har heter og om dere er fornøyd? 🙂

  7. Foregår undervisningen og presentasjonene dere må holde osv også på engelsk? 🙂
   Litt nysgjerrig da jeg vurderer å ta en mastergrad selv. Selv om dette sikkert kan variere fra universitet til universitet

  8. Hei.
   Sånn til info, ikke alle mastere har obligatorisk oppmøte. Jeg tar også en master på USN, og i år faktisk noen fag med noen fra ditt studie, og vi har ikke obligatorisk oppmøte i disse emnene. Masteren jeg tar har ikke obligatorisk oppmøte på noen emner.
   Men man får jo mye gratis av å møte opp på forelesning, så det er jo absolutt anbefalt.
   Lykke til med studiene!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg