BLACK WEEK: 40% RABATT PÅ HUDPLEIEN MIN

Reklame for Eleni & Chris // Rabattkode IDAW40 

ELENI & CHRIS ✨

Første steg mot å ikke føle seg drit utseendemessig (som man fort gjør på denne tiden av året) er å rense huden morgen og kveld. Hudpleierutinen er blitt et hellig rituale for meg, og jeg dropper det ikke uansett hva. Man kan klatte på så mye sminke man bare vil – hvis huden ikke er ren og pen, vil det ikke gjøre mye nytte.

Hudpleien fra Eleni & Chris har jeg skrytt opp i skyene flere ganger tidligere. I dag kan jeg med stor glede dele at du får hele 40% rabatt på hele nettbutikken deres, i anledning Black Week! Om det kommer et så godt tilbud igjen tviler jeg på, så hvis du vil teste, fylle på eller handle en julegave: Now is the time!

For å få 40% rabatt bruker du rabattkoden IDAW40 ❤️Her ser du mine produkter fra Eleni & Chris, og de er som følger:

Cleansing foam: Deilig konsistens og duft, etterlater et rent og mykt ansikt. Jeg tar meg god tid til å massere den inn, og lar den faktisk sitte på i noen ekstra sekunder før jeg vasker av med hvit klut. Da kan jeg følge med på at huden blir helt ren for sminke. Du finner rensen her.

Anti-Aging Day Cream: En utrolig drøy krem som varer i mange måneder hvis man bruker riktig mengde! Jeg bruker en for normal hud, men den finnes også til andre hudtyper. Dagkremen finner du her!

Anti-Aging Night Cream: Jeg vil ha ekstra fuktighet om natten, og bruker en for normal/tørr hud. Det er så luksus å smøre seg inn med denne hver kveld, huden føles silkemyk når jeg våkner opp. Ekstratips: Sov med silkepute, så sengetøyet ikke stjeler produkt fra ansiktet. Kremen finnes her.

Anti-Aging Face Serum: Denne er for alle hudtyper, og uten tvil mitt absolutte favorittprodukt fra Eleni & Chris! Min opplevelse er at den gir masse glød og friskhet til huden! Og så er den i gel-konsistens, noe jeg elsker. Jeg anbefaler å lese mer om serumet og kjøpe det her. Det koster jo litt, så 40% rabatt hjelper mye. Min store kjærlighet, hehe ❤️

Ettersom rabatten er så vill, må jeg også presse inn noen Sheet Masks her! Dem bruker jeg ikke til hverdags, men når jeg skal noe spesielt eller har et skikkelig hjemmespa. Eleni & Chris har satt sammen pakker med alle tre maskene, slik at du kan få én av hver. Jeg har kun testet Glow og Hydrate, Detox har jeg ennå tilgode å teste 😀 Til og med Gravlyset elsker disse maskene, så noen ganger er han heldig og får klasket en i fjeset når vi ser på film. Masketrioen finner du HER 👏🏼

Rabattoden IDAW40 er gyldig fra i dag til 3. desember, happy shopping 💕

Nå skal jeg komme meg på trening for tredje gang denne uken – og det er onsdag! Ikke for å skryte….

16 kommentarer
  1. Du MÅ prøve leave in sprayen for hår som de har. Den er helt amazing på krusete tørt ullhår (snakker om mitt eget nå haha)

  2. Tusen takk for rabattkoden! Jeg elsker hår-produktene til Eleni & Chris, spesielt keramin leave in kremen, den er helt perfekt for mitt uekte blonde hår, spesielt siden jeg vasker håret 2 ganger i uken 🙂 Jeg har aldri opplevd at det stripa håret mitt er så lett å gre, som når jeg bruker den leave in kremen =)

   1. Er det sant! Den har jeg heller ikke prøvd 😱 Men det høres virkelig ut som noe for meg, så takk for tips 🙏🏼🙏🏼

  3. De produktene ser helt fantastiske ut! Skulle gjerne ha benyttet meg av koden, men det blir dessverre litt for dyrt for meg uansett. Ville bare si at jeg setter så pris på gode tips selv om jeg ikke nødvendigvis får benyttet meg av dem!

  4. Hvordan er rensen ? Går sminken av?
   Også lurer jeg på hvilke program du har brukt for å redigere ansiktet ? Helt plettfri hud !

   1. Ja, det er en veldig god rens 😊 har dog ikke testet uten wipes først. Jeg bruker mye hudsminke, så tar alltid sminkeserviett før rens. Og angående redigering så redigerer jeg selvfølgelig ikke huden min når jeg skriver om hudpleie. UI (bloggplatformen min) har en feil med oppløsningen på bildene, slik at de ser litt blurry ut. Håper det løser seg snart 😘

   1. Nei 😊 var ikke det da jeg postet innlegget, men da har de sikkert gjort det i forbindelse med Black Friday!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg