JULAFTEN & FRIERIET

VERDENS BESTE JUL 💍

Jeg har tenkt på hvordan jeg skulle skrive dette innlegget, for jeg ville selvfølgelig at det skulle være perfekt. At det skulle gjenspeile den følelsen jeg hadde på julaften, og fortsatt har. Men det er ikke mulig. Det var for fint til at det kan skrives godt nok 😭❤️

Så jeg bare kjører på, for de som ikke har sett det på Instagram allerede. Eller på VG, jeg er så høy på livet at jeg svarte VG. Veldig utypisk meg, haha. Men, ja: JEG ER FORLOVET. Gravlyset fridde til meg på julaften, og det kom som lyn fra klar himmel.

Som jeg har nevnt, skulle vi feire vår første julaften sammen, og hadde invitert både hans og min familie. En times tid før gjestene kom, ville jeg at vi skulle ta bilder av hverandre foran det fine juletreet vårt. Da det var min tur til å knipse bilder av min noe kamerasky kjæreste, dro han plutselig frem en liten eske fra innerlommen sin. Jeg så det gjennom kameraet, og frøs helt. Turte ikke å se opp med det første. Og så spurte han: Vil du gifte deg med meg? Responsen min var ikke så romantisk som jeg hadde sett for meg at den skulle være den dagen jeg ble fridd til. Jeg fikk ekstrem leamus, ble svimmel og måtte sette meg ned. Etter å ha spurt gjentatte ganger om dette var en syk spøk, begynte jeg å innse hva som faktisk skjedde, og så kom tårene. Han måtte spørre en gang til før jeg fikk presset frem et ja, stakkars.

Med ring på fingeren, begynte det plutselig å bli litt travelt før gjestene kom. Gravlyset gjorde ferdig maten, mens jeg egentlig bare satt og gråt med ringen tett til brystet. Den var litt for stor, så den sitter foreløpig på feil finger. Var noen som stusset over det i innboksen min på Instagram, hehe. Og så kom familiene våre – som hadde visst om dette i flere uker. Han hadde til og med vært hos pappa og spurt om lov.

Julaften i seg selv ble også en suksess. At vi kan ha familiene våre sammen og at det føles så naturlig og lite anstrengt som det gjør, må jo være tidenes bonus. Heldige meg som får en så fin svigerfamilie ❤️ Jeg har så mange tanker akkurat nå, men jeg får dele mer senere. Nå skal jeg nyte at forloveden min er bortreist i noen timer, og rulle rundt i senga vår som det singeldyret jeg en gang var. Potetgull, stygg t-shirt og en serie.

Vi snakkes snart igjen 👋🏼

108 kommentarer

Siste innlegg