JEG KJØPER ALLTID DET SAMME

Reklamelinker Nelly

Hva angår treningstøy, kjøper jeg så å si alltid det samme. Når jeg først finner noe jeg liker, ser jeg ingen grunn til å gå ut og lete etter noe annet. Det finnes jo morsommere ting å gjøre, enn å prøve klær som ikke sitter noe fint 😅 Ikke er jeg den mest fargerike på gymmen heller, som du kan se. Hehe…

I dag har jeg freshet opp treningsgarderoben på salg, og i den anledning tenkte jeg at jeg kunne vise frem mine favoritter i treningsgarderoben. Mye av det får du 20% rabatt på akkurat nå 🤗

1. Langermet og samtidig luftig treningstrøye! Disse finnes det alt for få av. Jeg trener kun i langermet, og er på evig jakt. Link her.

2. Samme genser i hvit, her.

3. Drikkeflaske i glass med silikon rundt. Jeg har denne i rosa også, veldig bra kvalitet og for deg som liker å drikke fra vanlig flaske. Du finner den her!

4. Denne tightsen har vært min storfavoritt i flere år. Den er høy i livet og sitter som støpt. Altså: Ruller ikke nedover magen når du hopper og spretter. Du finner den her.

5. Trenings-BH fra Nike. Jeg liker de enkle variantene som ikke strammer på alt for mange steder. Denne i sort finner du her.

6. En light trenings-BH, altså med mindre hold. Fin å bruke til tøy, bøy og litt roligere treningsaktiviteter. Du finner den her.

7. Air Zoom Pegasus 36, en av mine favoritter å trene i. Du finner dem i fargen violet her.

8. Samme sko i sort her!

9. Også en veeeldig god tights, denne er fra Nike. Høy i livet og holder seg godt på plass. Du finner den her.

10. Hmm. Denne har jeg faktisk ikke fra før, men jeg likte fargen. Stor fare for at dette blir en returvare, men hvorfor ikke prøve én ny ting for én gangs skyld 😂 Baby blue tights finner du her.

11. Gym sack fra Stella McCartney her.

Jeg er forresten alltid åpen for nye favoritt-tightser, hvis noen har et mirakel å dele med meg? 😻

53 kommentarer
  1. Bara sine tightser er favoritt! Høy på livet, sitter som støpt og er ikke gjennomsiktig (noe som er vanskelig å finne da nesten alt er gjennomsiktig). I tillegg veldig god kvalitet

  2. Hvis du ikk ehar testet denne tightsen, må du virkelig gjøre det! https://www.tights.no/butikk/we-are-fit-black-squad-2-tights/ De er høye i livet, sklir ikke ned og er ikke gjennomsiktige. Og den teksten som står øverst bak synes jo ikke – med mindre du bruker en veldig kort topp, noe jeg ikke ser for meg at du gjør 😀 De er heeeelt fantastiske! Og jeg har prøvd mange forskjellige!
   Og siden du skrev at du liker langerma treningstopper med litt plass, denne kjøpte jeg på Sparkjøp (av alle steder) for et par uker siden, og den er både kjempefin og digg på! https://www.sparkjop.no/818181_Ikast_langermet_treningstopp?farge=Gr%C3%A5melert&spa_7_categories=catalog01_dame&spa_7_categories=catalog01_dame_dame2dsport

    1. Denne har jeg også,og den er veldig god!Men litt stor i str.synes jeg..men flaks at jeg nå kan bruke den som gravid i 8 måned,og more meg med å si «we are fat» istedenfor🤪

  3. Anbefaler tights fra Lulu Lemon! En del dyrere enn andre tights, men det er den eneste av tightsene mine som holder seg oppe gjennom x antall solhilsner på yogatimer 🙏🏼 De er i tillegg supermyke og komfortable, kjennes nesten ikke ut som vanlig treningstøystoff.

  4. Reebok lux high rise tightsen er min absolutte favoritt, superdigg stoff samtidig som den er veldig flatterende på!! Har anbefalt den videre til venninner som også elsker den

  5. Takk for tips! Jeg har akkurat kjøpt Nike One Tights og er SÅ fornøyd! Bra pris på XXL. Høy i livet, sitter godt og er overhodet ikke gjennomsiktig 👊🏻

  6. High seamless leggings fra Filippa K er helt magiske!! De er høye i livet og sitter så godt. Anbefales 😃

  7. Jeg anbefaler deg å prøve Bumpro tights fra tights.no.
   Brukte i mange år kun tights fra Nike, men har de siste årene testet ut en del forskjellig. Bumpro er absolutt en favoritt (spesielt den som hete “Hyper”). Den er høy i livet, og behagelig på. Liker også de fra Famme, men de er litt “slappere” i stoffet.
   Begge merker kommer i flere fine farger! Men vær obs på at feil farger fort kan få det til å se ut som om du har tisset på deg om du blir svett (been there, føler meg like dum hver gang). Men meningen med trening er jo å bli svett, så litt problematisk..

   Ellers har 2XU noen modeller som er veldig gode (spesielt om du skal løpe). Vet ikke hva modellene heter, men de er i litt tykkere stoff enn de typiske gjennomsiktige 2XU tightsene.

   Trener 4-5 ganger i uken, så vil tørre å påstå jeg har erfaring nok til å komme med disse anbefalingene 🙂

  8. Anbefaler AIM eller Stronger. Sitter som et skudd, høy i livet og knebøysikker. Heller ikke gjennomsiktig 🙂 Anbefaler!!

  9. Jeg har elsket We are fit Black squad 2 i mange år, tror jeg har fire av den. Høy på livet, sitter som støpt. MEN for tre uker siden handlet jeg også på salg og prøvde Jerf Gela 2.0, og den er magisk!! Den er høy i livet, sitter som støpt, sømløs, og det beste, den er laget av resirkulert plast! Det blir fler av den i skapet for å si det sånn, We are fit tightsen har vært framme én gang siden Jerf flyttet inn i skapet. Anbefales!!

  10. Run & Relax sin Bandha tights. A-m-a-z-i-n-g, har den I flere farger enn det finnes farger. Ha en nydelig uke <3

  11. Famme! 😍 Jeg har kurver, og den gir ingen shape/holdin om man ønsker det, noe som var litt uvant iom at det er dét jeg alltid har hatt. Men den sitter perfekt i midjen, ruller ikke, er sømløs og verdens mest comfye å ha på. Og superflatterende detaljer som fremhever og løfter. Passer best til styrke/yoga. Startet med 1 og endte opp med 3 en uke senere, haha 😂

  12. 3 tightsfavoritter som går på rundgang i vaskemaskina: Gofit extreme compression (beste jeg har hatt EVER – brukt opp en allerede, er på min andre), We are Fit Black squad + blue squad og Stronger Vodoo 👌🏻🤩

  13. Hei! Jeg har lenge lurt på hvordan reklamelinker fungerer. Det finnes sikkert et svar andre steder, men hvorfor ikke bare spørre. Får du som blogger betalt for klikk, får du varene, er det en avtalt sum bloggeren får for reklamen? Hvordan fungerer det egentlig? Hva er forskjellen på annonse og reklamelinker? Det må være innviklet for bloggere, influensere o.l. å sette seg inn i regler om merking osv..

  14. Jeg bruker kun skins sine tightser! a400 skyscraper er favoritten🤩 De er høye i livet, ikke gjennomsiktige og sitter som støpt! Eneste kompresjonstightsen som ikke er ubehagelig. Så får man sykt fine former i de!

   1. Elsker Röhnisch !! Den du linker til var utsolgt i min størrelse, men jeg skal holde utkikk etter den 😀

  15. Fighter Arossa og Fighter combat fra Fighter sport er behagelige, høye i livet OG ikke gjennomsiktige. 419 kroner og super service 😍

  16. Tala, engelsk merke av en veldig miljøbevisst influencer, alt av det hun produserer er laget av resirkulert plast 😊 sjekk Gracebeverly og weartala på Instagram 🙂

  17. Jepp, Bandha Tights fra Run & Relax 🙂 Høy i livet med forsterket behagelig søm uten å stramme, og tight nok i selve tightsen, men ikke pølseskinn. God til gymmen, stretching/yoga og løping Min favoritt i gjennom 8 år med ashtanga yoga.

  18. Må henge meg på de andre her som har anbefalt Reebok Lux. Jeg jobber i sportsbutikk, og det er ingen tights vi selger så mye av som denne. Både den som heter Lux, og Lux High-Rise. Enig i tipset om å gå ned i størrelsen, vil si dette er et must for at den skal bli bra.

   Vil også gi et generelt tips til tights når jeg først er i gang her. Veldig mange opplever at tights blir gjennomsiktig i rumpa, men bretter de opp nederst fordi de er for lange i beina. Ta heller det stoffet som vanligvis brettes opp og legg det “under rumpa”. På denne måten har man mer stoff tilgjengelig når man bøyer rumpa, og man strekker ikke stoffet så mye som man ellers ville gjort hvis alt stoffet ligger i bena. Kan redde enhver gjennomsiktig-krise!

  19. Hvilken størrelse pleier du å kjøpe i disse tightsene? Er det normale i størrelsen? 🙂 Takk for tights-tips!

  20. “Lux High Tights” fra Reebok, og den nyeste som Funkygine har reklamert for som heter “Lux Perform High Tights” denne er noe mindre i størrelse enn de andre lux-tightsene, og sitter mer som en kompresjonstights, men suuuuuper digg! og man ser veldig bra ut. 😉

  21. Elsker tights fra B A Lion!! Sjekk balion.no, produseres av en norsk gründerjente som virkelig vet hvordan treningstøy skal sitte.

  22. Yoga tights fra Pierre Robert er blant de beste tightsene jeg har, og jeg har prøvd veldig mange dyre. Superhøye i livet og sitter godt. Du får kjøpt både på nett og i matbutikken ☺️ Elsker også We are FIT og run and relax!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg