SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

Er du fortsatt snusfri?
JA! Jeg er så fornøyd 😀 Det var en smertefull prosess, og jeg føler virkelig med alle som slutter å snuse. Får daglig meldinger fra andre som holder på å slutte, og skulle ønske jeg hadde noen bedre tips enn det jeg har. Men det som har funket for meg, er å være mye i aktivitet og bruke Onico den første tiden.

Kjæresten min gjør aldri romantiske ting for meg og det plager meg. Tips?
Ikke spør/mas om det i hvertfall, da får han bare mindre lyst. Du kan for eksempel slutte å gjøre ting som han setter pris på, så kanskje han spør eller skjønner tegninga av seg selv 😄 Jeg er egentlig for å sette seg ned og prate om ting man savner i forholdet, men akkurat denne kan bli litt rar. Hvis han plutselig kommer hjem med blomster dagen etter praten, så føles det jo ikke romantisk og ekte heller.

Når har du tenkt å prøve å få barn?
Det føles som en privatsak frem til jeg eventuelt blir gravid 🤰🏼

Hvor ofte trener du?
Til vanlig trener jeg 3-4 ganger i uken. Men i det siste har det vært litt sykdom, så da blir det nesten ingenting. Kjenner det veldig godt på psyken, trening gjør virkelig underverker for hodet!

Hvordan går bryllupsplanleggingen?
Dårlig. Men jeg er i gang med å planlegge en forlovelsesfest nå, hehe 💗

Tror du at du kommer til å dele graviditeten din eller vil du ta en Kristin Gjelsvik? 
Å ta en Kristin Gjelsvik betyr å avsløre graviditeten rett før man føder, eller? Det blir nok umulig for meg, jeg vet at jeg kommer til å se ut som en hval fra dag én 😂 Så jeg kommer nok til å dele graviditeten på min måte. Det kan jo bli gøy?!

Har du noen tips og råd til flytteprosessen? Noe man bør tenke på i god tid?
Mitt beste tips er å ta en skikkelig rydde/kaste/gi bort-runde i god tid før du skal flytte. Det er så deilig og befriende å vite at man ikke flytter med masse rot og søppel på lasset! Og det gjør jo hele jobben enklere.

Har du noe tips mot mørke ringer rundt øynene?
Å sove mer, kanskje? Jeg vet faktisk ikke. Mine blir mindre synlig når jeg bruker selvbruning.

Kommer du og Dennis noen gang til å flytte til Fredrikstad?
Man skal aldri si aldri, men jeg tror ikke det 🤷🏼‍♀️

Hvor er den lyse jeansen fra? 
Til info, så er det samme som jeg har på disse bildene. Det er en Levis Ribcage Straight 😘Det var det for denne gang! Nå skal jeg sette i gang og pakke til helgen som blant skal inneholde fjell, ski, spa og hundekjøring. Gleder meg  mye. Vi snufser fortsatt litt her hjemme, men det er bare å få på seg godt med tøy, så skal det nok gå bra 🙏🏻

GOD fredag videre ❤️❤️

PS. Det var en som lurte på hvor man stiller spørsmål til “ukens spørsmål”, og det gjør man på Instagram når jeg legger det ut på story. Du kan følge meg her!

31 kommentarer
  1. Fine deg ❤️ Vi er ca samme alder og jeg har lest bloggen din siden videregående og caffelatte-tiden, er plutselig over 10 år! Vi har på en måte fulgt hverandre gjennom så mange ulike perioder så bloggen har alltid vært like relevant for meg – helt siden skråblikk på russetid, crazy festeperiode, studier og nå hus og «familieplanlegging»… 🙂 Selv har jeg også flyttet til hjembyen og nær foreldre og lever mitt beste liv i det jeg tidligere tenkte var kjedelig A4. Kjenner meg også såå igjen med å tenke gjennom hva man skal rekke før barn, haha!Ønsker deg en super dag.

   1. Takk for så hyggelig kommentar <3 <3 <3 Og ikke minst for at du har fulgt meg så lenge, det setter jeg skikkelig pris på. Klem til deg!

  2. Jeg skal slutte å snuse på søndag, og gruer meg så vanvittig mye. Hvor lenge varte den verste abstinensperioden din? Og hvor ofte tenker du på, og savner snus, nå?

  3. Herregud for et mas om når du skal bli gravid! Føler det er spørsmål om det på hver spørsmålsrunde! Syntes det er veldig rart å gå rundt å lure på når noen skal ha barn og ekstremt privat.

   1. Enig med Maria, veldig rart og ufint at folk spør om det! Selv om det føles greit før man evt har begynt å prøve er det ikke like greit når man har prøvd i en lengre periode eller har hatt andre problemer.. Folk må lære seg at dette er privat og kan være et veldig sårt tema!

   1. Jeg har mine faste produkter, og for ordens skyld er det faste samarbeidspartnere 🥰 Hudpleie fra Eleni & Chris, kollagenpulver fra Oslo Skin Lab og daglig solfaktor 50 fra Cliniderm. Klem!

  4. Sier meg en med en annen kommentar jeg; jeg blir svett av alle gravidspørsmålene. Det er en privatsak!!!

   Også vil jeg bare nevne at du er helt NYDELIG uten vipper 🙂 God lørdag <3

  5. Hei, et spørsmål som ikke er relatert til innlegget. Jeg skal ut å fly snart, hva heter sovetablettene du får når du skal fly? Hilsen en som også er redd for å fly😰😂

   1. Hei <3 Føler det blir feil å svare på. Har fått dem av legen, så du burde kontakte fastlegen din og søke råd der :* Lykke til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg