VLOG: VI TESTER SHOPPING PÅ WISH

God kveld ❤️

Okey, mine venner. Denne vlogen er egentlig på grensen av hva jeg tillater meg selv å gjøre med tanke på YouTube-barnslighet, men sånn ble det. Gravlyset og jeg har shoppa på Wish, og  viser frem hva vi har kjøpt. Jeg har lenge vært skeptisk til appen hvor man kan kjøpe alt mulig ræl til noen få kroner, men samtidig nysjgerrig. Det var bare én måte å få fred på, og den måten ser du her:

Endelig har jeg fått hjelp til å klippe video – det er jo egentlig noe jeg syns er gøy å gjøre, men jeg kan som sagt bruke 2 hele dager på å klippe sammen en snutt uten å være fornøyd med resultatet. Så for å kunne vlogge litt hyppigere, har jeg innsett at jeg trenger hjelp.

Men over til Wish. Har du handlet på Wish noen gang? Hva handlet du, og ble du fornøyd? Hvis du ikke orket å se videoen: Alle burde eie en pimple picker! Bortsett fra det så syns jeg Wish er helt unødvendig miljøsvineri, og jeg kommer (mest sannsynlig) ikke til å bruke appen igjen.

Nå går jeg offline og skal jobbe med eksamen resten av kvelden. Sikkert til langt på natt. Det går ikke bra, hvis noen der ute trengte å høre det 🙅🏼

66 kommentarer
  1. Hahaha, reaksjonen til Gravlyset da du skrapte hælen din – priceless😂 Digger videoene deres! Dere har en så utrolig morsom kjemi så det er veldig gøy å se på😄
   Lykke til med eksamen!

  2. Dette var jo så hysterisk morsomt! Du er så flink i alt du gjør Ida og det er Influensere som deg som gir meg forståelse for hvorfor dette kan kalles arbeid! Så gjennomførte innslag og så god kvalitet I det du publiserer! Gøy gøy gøy!

  3. Har ikke handlet fra wish, men fra Ali Express. Tror de har mye av det samme. Jeg har faktisk kjøpt mye jeg er veldig fornøyd med. Sjelden gang noen bomkjøp. Men man får pengene igjen om produktet ikke tilsvarer bildene. Så det er veldig greit;)

    1. Er nok litt annerledes nå…man får alt mellom himmel og jord der. Jeg kjøper ikke ræl altså, gjort mange kupp! 😉

  4. Å herregud, jeg lo HØYT når “hvis du vet hvor du har vondt, hvorfor behandle HeLe KroPPen” kom
   Fantastisk video👏🏻👏🏻👏🏻

  5. Hei Ida, takk for at dere har testet wish for oss 😁 Jeg har et spørsmål om noe annet dere har testet, siden jeg vurderer å kjøpe sofaen Hvile fra Ygg&Lyng. Var dere fornøyd med den?

    1. Tusen takk! Da leter vi videre, skal bytte ut en hard boliamodell pga hardheten 🤔 Er fulltidsjobb å teste sofaer!

  6. Dette et så himla gøy å se på!Elsker disse vloggene 😍 aldri stopp med dette! Har selv handlet på wish, sportsbriller i alle farger, anbefales ikke, men funker heeelt ok.

   1. Så hyggelig å høre, takk for fine ord ❤️ Og nei, kan se for meg at det ikke er de aaaller beste sportsbrillene, hehe!

  7. Unnskyld språket – men FY FAEN så lei jeg er av å skrive. Nå består både jobben min av å skrive lange rapporter (…som føles som eksamensoppgaver), og på “fritiden” skriver jeg bacheloroppgaven min som skal inn i juni. Altså, jeg SPYR.
   Er det lov til å være litt glad for at alt som er gøy er stengt? Vet ikke hva jeg hadde gjort om alle jeg kjenner levde livet i det fine været vi har for tiden 😂. Jeg har blitt et skikkelig monster, det er helt tragisk. Dårlig hår, dårlig kosthold, bleik og ingen piff. Jeg er helt piffløs!
   😔 har til og med bortvist kjæresten denne uken så jeg kan konsentrere meg om å få ting unna. SUKK.
   Styrkeklemmer til deg, selvom du ser ut til å mestre livet betraktelig bedre enn meg for tiden 😂 skal se vlogen i neste friminutt..

   1. Åååå stakkar! Det er SÅ lov til å være lei og klage, takk for at du også gjør det ❤️ Håper du har fått litt ting unna siden denne kommentaren ble skrevet! Sender deg en styrkeklem tilbake!

  8. Festlig video! Jeg har faktisk den type slim til bilen, men jeg synes deres så litt rart ut i konsistens, men jeg må bare si at det er MAGISK. Jeg har aldri funnet noe som rengjør alle små plasser så godt som dette!

  9. Nei, handler ikke på Wish. Da en bekjent sa til meg at: «Det er så greit å handle på Wish, for der er det så billig at jeg bare kan kaste det hvis det ikke passer» …. Ehh. Takk, men nei takk! X-) Unødvendige innkjøp prøver jeg også å holde meg unna. Kvalitet over kvantitet er det noe som heter. Prøver å holde meg til det. 🙂

  10. Nå har jeg vondt i magen og maskararester på genseren etter å ha tørket tårer, for HERREGUD som jeg lo 😂 sånn ordentlig stygg takk Gud for at jeg så denne videoen alene-latter!
   Spesielt når Gravlyset tok på seg maske og parykk! Og når du brukte den hæl-skrapa! Da hadde han samme ansiktsuttrykk som da dere testet boksmat 😂😂
   Fantastisk!

  11. HAHA! Som jeg elsker disse videoene med deg og Dennis. Det er som å se meg og typen. Spesielt når det kommer til hva de syns er “æsjeee” og kvisepoppingen. Dere er så morsomme sammen, håper dere starter en Youtube-kanal 🙂 <3

  12. Hahaha, digger det 😀 holdt på å le meg halvt ihjel flere steder underveis🤣🤣. Elsker at dere er så ekte 🤗 super morsomt

  13. Hahaha! dere er hysteriske!! Serumet fra eleni&chris er forresten heeelt fantastisk! vet du når det kommer ny rabattkode på serumet? har bare litt gel igjen..:O
   Ha en fantastisk dag <3

   1. Jaaa, er ikke det serumet digg 😀 Tror det kommer rababattkode neste uke, stay tuned <3 <3 Fin dag til deg også, klem!

  14. Hei, det hadde vært kjekt med et økonomisk innlegg etterhvert. Lurer på hva dere sparer til, fordeling av utgifter og guilty pleasures. Sparer dere i fond, og setter dere av en fast sum? Hva er dere neste store target i finansverden? Blir det en hytte, utleiebolig eller oppgradering til enebolig? Tror dette er et tema som mange engasjerer seg for om
   dagen. Jeg digger bloggen din, og hadde blitt veldig glad for et slikt type innlegg hvis dere vil dele.
   God helg🌸💕

  15. Åherregud jeg ler meg ihjel!
   Forresten, jeg pleier å kjøpe litt partystæsj på wish, greit å gå gjennom kommentarer før man kjøper! Jeg er så og si alltid fornøyd! (Klær er ikke å anbefale, tydeligvis litt raseforskjeller, i forhold til høyde/vekt, hvis det er lov å si)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg