VLOG FRA VÅR FØRSTE NATT I TELT + TILBUD PÅ VERDENS BESTE SOLKREM

Reklame for Cliniderm / 3 for 2 hos Boots Apotek i fysisk butikk, 30% rabatt på nett

Mine damer og herrer, her er en vlog fra vår første natt i telt 😅 Endelig fikk vi testet alt utstyret vi har kjøpt. Og til tross for noen nedturer, bekymringer og nybegynnerfeil (se video) så fristet det heldigvis til gjentakelse. Det hadde vært passe flaut å legge ut alt på Finn før sommeren i det hele tatt har startet, hehe.

IKKE GLEM SOLKREM SELV OM DU SKAL PÅ NORGESFERIE ☀️

Som du sikkert fikk med deg, er Cliniderm sponsor av videoen. Min faste samarbeidspartner, og faste solkrem gjennom mange år. Cliniderm og mitt sitt forhold startet lenge før jeg fikk sponsa en eneste solkrem. Jeg var på ferie med mamma og pappa, og fant ut at jeg likte deres solkrem mye bedre enn min egen. For deres smeltet inn i huden med det samme – og det var selvfølgelig Cliniderm. Etter den dagen har jeg aldri kjøpt noe annet 💛

Selv om vi (mest sannsynlig) ikke skal på utenlandsreiser i sommer, er det kjempeviktig å smøre seg med solkrem. Sola finner oss her hjemme i Norge også. Ikke bare om sommeren, men enda mer om sommeren. Start hver dag med å smøre deg, så kan du gå ut i naturen med god samvittighet for din egen hud. Selv kjører jeg SPF 50+ i ansiktet og SPF 30 på kroppen. Jeg smører selvfølgelig ikke kroppen hvis jeg er fullt påkledd, men bruker restene av ansiktssolkremen til å smøre hendene. Vi vasker ofte av oss solkremen på hendene når vi er ferdig å smøre, så her er en liten påminnelse om å ta vare på dem også. De eldes visst mange år før alt annet – for de som bryr seg om sånt. Det går faktisk an å kun vaske innsiden av håndflatene! Sånt man lærer seg når man driver med selvbruning, hehe. 

3 FOR 2 HOS BOOTS APOTEK I BUTIKK / 30% RABATT PÅ NETT

To av mine favoritter fra Cliniderm! Jeg viser frem flere i videoen øverst i innlegget 😀

Nå har Boots Apotek tilbud på all solkrem fra Cliniderm. Du får 3 for 2 hvis du handler i fysisk butikk, eller 30% hvis du handler på nett HER.

Ikke glem å fylle på før sommern, nå som det er så fine priser! ✨

40 kommentarer
  1. Ta med fiskestang neste gang, ingenting bedre enn nygrillet fisk! Er i tillegg ganske meditativt, men konkurransemenneske kommer frem også 😉

    1. Takk for svar! Sett videoen nå nettopp og dere er bare så søte sammen!! Ler godt av de blikkene dere gir kameraet de gangene dere virker litt oppgitte over hverandre 😂 Elsker videoene dere lager. Ønsker meg bare mer og gleder meg allerede til neste klipp! 💛

  2. Jeg elsker denne serien! Setter også stor pris på tipsene dine, er også nybegynner som skal prøve meg på telt i sommer 🙂 Ha en fin dag videre!

  3. Ida! Jeg liker deg så godt! Du klarer å blogge på en sånn lettbeint, naturlig og fin måte. Du har klart å bevare det jeg føler blogging var før, og det er jeg så glad for <3

   1. Det Elise sa! Jeg forstår at blogging/influencing er et levebrød, og det er selvfølgelig vesentlig at man må ha penger i kassen for å leve. Men det som er så fint med din blogg er at inntjening ikke kommer i konflikt med godt innhold eller konsept. Synes det ser ut til at du legger ned samme gode innsats i de innleggene som er “jobb”, og de som ikke er det. I motsetning til mange andre bloggere, som tilsynelatende bare sitter seg ned for å blogge skikkelig når det er reklame som skal ut..

  4. Tror dere kommer til å få mage fine turer i sommer! Dere begynner jo ganske bra, synes jeg:D Men de sekkene var overfylte for kun 1 natt hahaha! Du ber om tips.. har et par! -bomullsklær har ingenting i naturen å gjøre. Ull er gull, sommer som vinter! Hvis dere skal på tur flere dager anbefaler jeg et antrekk å gå i, og et tørt skift å bruke i leiren. Et som kan bli svett, et som er rent. Ikke ta med store tuber/flasker med shampoo, solkrem, osv. Ta med så små tuber som mulig for å spare vekt. Og ikke ta med mac, hahaha det er jo halve poenget med å være ut spør du meg!

   Synes videoen var morsom jeg, synes dere fremstår artige og jordnære selv om du ikke digger alt ved å være ute. Du er ikke fisefin liksom! Gleder meg til å se fortsettelsen!

  5. gikk en del friluftsturer på vgs (måtte pga idrettslinje haha..) og da lærte vi at soveposen skal nederst i sekken, eller det tyngste skal nederst også bygger man oppover. Det er er enklere å bære tunge ting på hofta, også kan man ha soveposen bak på sekken under de hankene øverst på sekken, hvis det ga mening, altså ikke på siden for da blir det veldig tungt på en side 🙂 vi pleide også å henge stormkjøkkenet nederst på sekken da det tar mye plass inni! Håper det var til noe hjelp, er en stund siden jeg har gjort det selv, så gleder meg til å gå på tur igjen i sommer 😀

  6. Hei! Skal til Tønsberg i sommer og lurte på om du har noen tips til gode spisesteder og eventuelt noe man må se der?

  7. Vet du – jeg er så glad for at dere ikke er sponsa av Bergans eller XXL eller gud vet hva – for da blir denne turopplevelsen enda mer ekte! Og jeg tror virkelig at dette kan bli starten på noe bra – både for deg og Frilufts-lyset ditt, men også for mange andre som vil ut på tur, men som ikke føler de når opp til alle Insta-tur-folka som har disse tilsynelatende uoppnåelige turene, det helproff turutstyret – u name it. Anbefaler forøvrig Are Kalvøs “Hyttebok frå Helvete”. Du vil elske den!
   Håper dere blogger fra sommerferien også – slik at får følge dere på reisen!

  8. Såå gøy å følge med på dere! Men hadde du kunne fikset ett innlegg og vist alt utstyret og hvor dere har kjøpt det? 🙂 Hadde vært til stor inspo før norgesferie i år.

  9. Dere er så nydelige sammen! Og så koselig å se dere “i virkeligheten”.
   Ja til mer video!
   Jeg vil også på tur nå 😊

  10. Jeg ler så jeg griner av de vloggene deres 😂 så skal det også sies at dere har inspirert en annen sofagris til å dra på sin første telttur også🙋🏼‍♀️

  11. Hei. Har lyst til å dra på telttur på Tjøme i sommer. Har du tips til plasser å dra og vet du om muligheter for parkering i området?

   1. Hei! 😊 er dessverre ikke kjent. Vi teltet på Lilleskagen (Hvasser) og der er det stor parkeringsplass. Lykke til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg