HENGEKØYE-DEBUTEN

DET ENESTE HAN FIKK PÅ KROKEN VAR SIN EGEN TURBUKSE 😂👆🏼

Hei fra Vrådal, et vakkert sted i Telemark! Denne helgen er vi på hyttetur med et vennepar, og i går padlet vi ut til en liten, folketom øy for å sove i hengekøye! Det er noe vi har hatt lyst til å prøve lenge, men ikke fått somlet oss til. Det er jo litt… Skummelt? Det føltes i hvertfall veldig trygt å være litt flere enn bare oss to. Fire voksne mennesker burde jo greie seg, om det kommer en skummel skikkelse vandrende midt om natta. Grøss!

Vi padlet ut på formiddagen, og brukte god tid på å sette opp telt, henge opp køyene og pakke ut. Da kvelden kom, spiste vi pølser og poppet popcorn på stormkjøkkenet. Det eneste jeg savnet var et bål å sitte rundt, men det er jo ikke lov akkurat nå. Bortsett fra det, var det hele en stor terningkast 6.  hyggelig. Til slutt fikk vi lagt oss i køyene våre også, som alle hang ut fra det samme treet. Slik så campen ut. Vi satte opp to telt også, i tilfelle det skulle bli skikkelig uvær. Og presenning over køyene, fordi vi regnet med at det kom til å dryppe litt. Alle hadde myggnetting rundt hengekøya si også – det var ikke mye krypdyr, men litt er det jo alltids. Utsikten fra soveplassen min. Det hadde ikke blitt det samme uten “julelysene” venninnen min hadde med, så det er en anbefaling fra oss! Lyset stod på hele natta, og jeg lå og stirret inn i det helt til jeg sovnet, hehe.

Hvor godt vi sov varierte. Noen våknet 4, andre 5. Selv våknet jeg klokka HALV NI, og ble egentlig litt flau over å være tenåringen som hadde sovet så lenge. Jeg var sikker på at jeg kom til å sprette opp ved soloppgang, sånn som jeg gjorde da vi sov i telt. Men neida. Halv ni våknet jeg med sovepose-hetta trukket langt ned i ansiktet, og øreproppene satt fortsatt på plass. De andre hadde rukket å fiske, spise frokost og drikke kaffe. Kanskje hengekøye rett og slett passer meg bedre enn telt?! Selv om jeg kjenner at jeg må gjøre noen justeringer neste gang. Jeg har hengt bøyd som en banan hele natta, og på et tidspunkt våknet jeg faktisk av at jeg hadde liggeunderlaget ved siden av meg. Det var iskaldt på ryggen, men jeg fikk heldigvis justert det raskt og klarte å sovne igjen.På vei hjem etter en helt fantastisk tur ❤️ Det var fint å få øvd seg litt til sommerferien!

Nå er vi tilbake på hytta, hvor alle har fått seg en dusj og rene klær. Dét var godt. Gravlyset står på kjøkkenet og lager biff stroganoff til kvelden, og jeg gleder meg til et stort glass rødvin og spillkveld. Jeg har tatt med meg spillet vil du vedde, og håper det havner på bordet i kveld 🤓👍🏼

Bye for now, og GOD HELG!

37 kommentarer
  1. Anbefaler å ha et saueskinnsteppe i køya, kan fort bli kaldt bare med liggeunderlag.
   Og, jeg er som deg Ida, syvsover i hengekøye kontra telt 😅

  2. Sjekk om det er en åpning i hengekøya du kan legge liggeunderlaget inn under der du skal ligge(et eget rom). Det er det i min 😊.

  3. Så fantastisk ut!! Anbefaler å ikke ha oppblåsbart liggeunderlag i køya, om du hadde det☺️ Jeg måtte gjennom en del ukomfortable netter med et svindyrt liggeunderlag før jeg innså at det enkle var det beste; det gamle liggeunderlaget mitt fra Forsvaret. Sånn tynt rulleunderlag om du skjønner hva jeg mener med der😂 Komforten blir en heeeelt annen, og det ligger alltid på plass.

  4. Elsker bloggen din! Den føles veldig ekte ❤️ Men dette handler ikke om hengekøye for min del. Ser du reklamerer for jotex. Hvordan er det med leveringstiden? Ser mye er 4 uker + og kjenner at det takler tålmodigheten min dårlig. Er det slik eller er det bare enkelte varer?

  5. Ida… Dette var et fint innlegg, jeg digger deg og jeg har fulgt med på bloggen din siden dag én. Men nå har du, i en måneds tid, publisert kun 1-2 innlegg i uka, hvorav halvparten er annonseinnlegg eller videoblogger… Nå har du for eksempel kommet med tre innlegg de siste TI dagene.
   Jeg har full forståelse for at du har vært inne i eksamensbobla og at dette er spesielle tider for oss alle, men bloggingen din reflekterer motivasjonsnivået ditt. Hvis du har SÅ lite lyst eller ork til å blogge, hvorfor ikke bare gi deg mens du fortsatt er på topp? 🙁

   1. Du virker som en høflig type, så hvorfor ikke la folkeskikken din regne litt på meg også? Du vet jo ingenting om hva som foregår bak kulissene hos meg 🙂 Anbefaler heller at du slutter å stikke innom, hvis frekvensen på postingen min plager deg.

   2. Vi som har vært faste lesere av Ida de siste årene, vet at hun ikke blogger hver dag. Jeg ønsker heller kvalitet fremfor kvantitet. Jeg kunne skjønt kommentaren din hvis Ida gikk fra å blogge daglig til og plutselig ikke gi lyd fra seg, spesielt hvis hun “kun” hadde hatt bloggen, men Ida er jo faktisk en av de bloggerne som gjør noe annet ved siden av bloggen.. Ida er en av de få bloggerne, som fortsatt leverer tekster fra hjertet, og ikke bare presenterer glansdager og interiør/mote. Det kan hende du vil ha flere innlegg på bekostning av kvaliteten, men det ønsker ikke jeg.

    1. Skriver under på denne!

     Selv om jeg liker når du skriver om interiør også, da – du har det jo så fint hjemme hos deg<3

    2. Dette! Ida=kvalitet. Bloggen din (og din øvrige sosiale medie-aktivitet) er på et høyt nivå. Som en på din alder som befinner seg omtrent på samme sted i livet, mener jeg du leverer noe unikt, og du er egentlig en helt egen kategori. Denne kategorien kan ikke treffe alle, men for oss den treffer er det rent gull. Forhåpentligvis vil den balansen du har funnet kunne gjøre at du vil holde det gående lenge.

  6. Åh Vrådal❤️ Bodde der fra jeg var 1-11 år. Verdens koseligste lille bygd. Kos dere masse😄

   1. Tror ikke den har noe navn, hehe. Men vannet vi padlet i het Nisser! Masse like øyer rundt der 😀

  7. Åh så herlig! Veldig fint bilde av deg i båten. Elsker at du har begynt å dra på tur, super inspo. Takk!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg