TAKK FOR MEG, FREDRIKSTAD

i🧡🧡🧡

Det er på tide å pakke kofferten og komme seg videre. Denne uka i Fredrikstad har flydd fort avgårde, og herregud så mye vi har rukket. Vært på visning, sett på tomter, besøkt besteforeldre, vært ute og spist, hatt besøk av vennepar, vært borte hos vennepar og spist, hilst på en bebis (smelt), ligget og solt oss på et svaberg, badet, lunsjet ute både med venner og alene, snoket rundt på Hvaler og Hankø, ligget rett ut og bare lest bok, kokt levende i svigers sitt boblebad (det blir sikkert diggere til vinteren, hehe). Og sikkert mye, mye mer. Jeg er så sosialt utslitt at jeg kan begynne å grine nå – men misforstå meg rett. Jeg koser meg når jeg er sosial. Jeg blir bare veldig sliten etterpå, når jeg har gått fra å se tre mennesker i uka til å se tjue mennesker på én uke.

Så, hva syns jeg om Fredrikstad, nå som jeg har fått se mer enn svigers sitt nabolag? Jeg ble helt ærlig positivt overrasket. Fredrikstad er litt mer “storby” enn hva Tønsberg er, uten å ha de store avstandene og folkemengdene som i Oslo. Mange digge restauranter og fine steder man kan tilbringe fridager på. Og faktisk flere fine områder jeg kunne sett meg selv bo. Kommer vi til å flytte? Kanskje. Gravlyset er klar. Jeg trenger drømmehuset (eller tomten) for å bli klar, og en liten båt så jeg kan komme meg hjem til Tønsberg på 20 min 🤩Finnes det noe finere enn å ligge på strand nesten helt til sola går ned? Neesten ikke. Jeg er så glad jeg er blitt voksen og kan gjøre det. I barndommen hastet nemlig familien min alltid hjem fra stranda før alle andre – men det er jo når det begynner å bli stille at det er magisk.

Vel vel, nå venter nye eventyr. Jeg skal komme meg inn til Oslo for å jobbe der i noen dager. Sneiks fra O-town ❤️

12 kommentarer
  1. Haha! Kjenner meg så igjen dette! Føler sjeldent behov for å være sosial, men koser meg alltid NÅR jeg er det – og så blir jeg veldig sliten etterpå:) Fikser dårlig å være sosial flere dager på rad. Godt å høre at vi er flere:)

   PS. Fredrikstad er herlig:)

  2. Jeg flyttet fra Sfj til Fredrikstad for 6 år siden og kunne ikke tenke meg å flytte tilbake 🙂 Trives veldig!

  3. Åhh. Jeg er fra Oslo, kjæresten er fra Tønsberg. Når jeg er på besøk det føler jeg det er så landlig, samtidig som det er veldig koselig. Kan du anbefale å bo i Tønsberg??

   1. Tønsberg er veldig koselig som du sier, men ikke så mye mer enn det. Jeg kunne sikkert vært flinkere til å bruke byen, men føler det er litt dødt. Stenger tidlig og mye legger ned. Men håper seff at Tønsberg tar seg opp, det er jo byen i mitt hjerte. Men jeg må dessverre si at Fredrikstad hadde mer å by på i denne omgang :O <3

  4. Jeg bor i indre Østfold og vi har familiehytte på Kjøkøy, midt mellom Kråkerøy og Hvaler. Håper dere flytter! Da skal jeg jaggu invitere deg og Gravlyset på vin på hytta 🍷⚓❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg