IDA ELSKER MAT

Reklame for Wolt – rabattkode IDAELSKERMAT gir deg 100 kr rabatt på første bestilling

HEI FRA PARKEN 🌳

Er det noe jeg får spørsmål om ofte, så er det restauranttips. Både hjemme i Tønsberg og her i Oslo. Jeg har jo bodd i Oslo fra og til i 10 år, og derfor tenker nok mange at jeg er den rette å spørre. Men! Det er jeg absolutt ikke. For restauranter åpner og lukker, og det er fort gjort å få noen få favoritter som man sverger til gang på gang. Med andre ord, har jeg hatt svært få restauranttips å dele.

Så en av aktivitetene jeg gjør nå når jeg er i Oslo, er å teste ut nye restauranter. Jeg har nemlig fått meg et smakfullt lite samarbeid med Wolt, en matleverings-app som har begynt å levere mat i Oslo, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Har du lest bloggen min lenge, så vet du at jeg er takeaway dronning nr 1. Jeg eeelsker å få mat levert hjem på døra, i parken, på stranda, hotellrommet og egentlig hvor som helst. Det er kjipt at vi ikke har noe sånt i Tønsberg, men jeg nyter det i hvertfall til det fulle når jeg er Oslo-turist i noen dager. Uansett, grunnen til at jeg skriver dette innlegget er at jeg lurer på om noen har tips til hvilke restauranter jeg burde teste takeaway (eller henting) fra? Last gjerne ned Wolt-appen og se hvilke restauranter de tilbyr. Ser jo ut som det er veeeldig mye godt.

Med rabattkoden IDAELSKERMAT får du 100 kr i avslag på din første bestilling også.

Så, noen som har erfaringer med Wolt? Og/eller har noen restauranttips til meg? Da hadde jeg blitt SÅ glad 😀❤️Her har vi bestilt oss lunsj fra The Juicery – det er jo alltid fresht! Den grønne juicen var til å brekke seg av, men er det ikke da det er sunt? 😉

Boka jeg leser er Kniv av Jo Nesbø. Kommer meg aldri ordentlig inn i den, fordi noen snakker til meg eller har forventninger til meg når jeg skal lese. Er det ikke typisk! 😝

Snakkes snart igjen, jeg krysser fingrene for noen gode restauranttips 🤩

34 kommentarer
  1. Hvordan er ikke dette et reklameinnlegg? Kall en spade for en spade istedenfor å pakke det inn. Å få folk til å laste ned appen for å kunne gi deg tips synes jeg er ganske under beltestedet. Si heller: Her har du en app jeg anbefaler med gode tilbud og bra rabatt hvis du ønsker.
   Og nei, trenger ikke et småspydig svar tilbake på denne.

   1. Vet du hva, jeg er faktisk helt enig med deg og har endret teksten nå. Jeg har et reklameinnlegg for Wolt på bloggen senere, og innbilte meg at det ble surr i systemet hvis dette så ut som selveste innlegget. Men for den som leser spiller det jo ingen rolle, og det er reklame. Takk for konstruktiv kritikk selv om du kunne spart deg for den siste setningen 🙂 Ha en fin dag videre!

  2. Jeg anbefaler deg virkelig å prøve lese ut kniv. Vet det er delte meninger om akkurat denne boken, men for meg var den en av de beste i serien!

  3. New Delhi på Tjuvholmen. Nydelig mat, dyktig personale og, ikke minst, for hvert solgte måltid donerer restauranten ett måltid til barn som sulter.

  4. Har dessverre ingen resturanttips men må bare si at etter jeg begynte å bruke produkter fra Eleni & Chris har jeg aldri hatt penere hud! Så tusen takk for anbefalingen! Det eneste jeg savner er en god skrubb til ansiktet. Lurte derfor på om du hadde noen tips? 😊
   Takk for at du er så kul og herlig. Det er en fryd å lese bloggen din. Har fulgt med i mange år❤️

   1. Ååå så bra du er fornøyd med produktene 😀💗 Jeg bruker peeling pen fra Eleni & Chris for å eksfoliere ansiktet, om jeg burde brukt skrubb i tillegg vet jeg ikke 😱 har tidligere vært fornøyd med skrubber fra Ole Henriksen, og vet om mange som er fornøyd med ZO sin. Klem!

  5. Hvis du vil ha digg burger ville jeg prøvd ut Kompis! Ellers er Lofthus samvirkelag sin hvite pizza med trøffelsalami uslåelig, både hvis man vil gå ut for å spise eller bestille noe😄

  6. Jo Nesbø er en dust og ødela livet mitt i fjor…. (Føltes sånn hvert fall!)
   Har du lest de andre bøkene kommer du til å skjønne hva jeg mener 😅

   1. Jeg har ikke prøvd enda :O Er så redd for å få krøllete vipper, haha! Men skal få gjort det veldig snart 😀

  7. Har vært inne for å bestille fra The Juicery men finner bare smoothies og salater.. Får ikke opp bowls eller noe annet. Hvordan bestilte du dette?

   1. Prøv en annen Juicery, det er flere inne i appen 😀 kommer nok litt an på hvor du befinner deg!

    1. Takk for svar, det funka! Innbildte meg at alle hadde samme utvalg da de har det i butikk 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg