EN ANNERLEDES JUL

GOD JUL FRA TØNSBERG ❤️🎄

Hei fra Tønsberg! Jeg er på juleferie hjemme hos mamma og pappa. Rart å ikke kunne gå gjennom garasjen og ta heisen opp til sin egen leilighet når jeg trenger en pause fra familien… Denne jula er jeg nødt til å ta pausene mine på gjesterommet 😂 Men det har jaggu vært en rar jul på flere måter enn bare det. Vi har gjort ærender med munnbind, hatt håndsprit på bordet, kranglet om håndhygiene og vært 4 pers rundt bordet i stedet for 10. Det gjelder nok de fleste – men jeg skriver det likevel, fordi jeg vil bla meg tilbake i arkivet og lese om denne tiden en vakker dag. Når jeg begynner å ta friheten og nærheten for gitt igjen. Den jula hvor vi ikke kunne klemme hverandre.

Må dog være ærlig og si at jeg ikke er så jævla keen på å klemme om dagen uansett. Kroppen min klemmer seg selv døgnet rundt, jeg tror snart jeg må forlate den sånn at det blir bedre plass til babyen. Når du tror det ikke går mer, og det fremdeles er to måneder igjen… Det begynner å bli skikkelig tungt – og faktisk litt vondt også. Jeg kjenner at bekkenplagene kommer snikende på, men jeg skal vel kanskje bare føle meg heldig som ikke har opplevd det før nå? Én ting er sikkert: Følelsen av å være gravid har tatt helt av den siste uken. Det virker som om det har gått gradvis hele veien, men at det nå har begynt å eksplodere i kroppen. Kanskje det er fordi det er legge på seg-tid inne i magen. Det er nå han skal få fett på kroppen og bli helt ferdig.

I dag kommer Gravlyset til Tønsberg på besøk, og gjett om jeg er lykkelig for det! For hver dag som går blir han litt mindre kjæreste og litt mer støttekontakt. Skolisse-knyter, gråteskulder og heiagjeng. Kombinasjonen flytting, graviditet og corona har slitt oss helt ut for å være ærlig. Denne vinteren har føltes som et eneste stort, mørkt rot. Da er det ingenting som slår en trygg kjæreste som man har det bra sammen med. Jeg er så stolt av oss og det vi har ❤️ Eh, okey. Vet ikke helt hvordan dette innlegget klarte å ta en  klissete U-sving, men det gjenspeiler vel hvordan jeg har det inni meg. Litt opp, litt ned, litt hit og litt dit.

Jeg kommer sterkere tilbake på nyåret. Nå i julen trenger jeg faktisk bare å hvile. Ønsker deg en god jul videre, håper den er full av vin og godis, og fri for familiemedlemmer som “ikke tror på corona” 🎅🏼❤️

14 kommentarer
  1. God jul,Ida!
   Det er ikke rart du begynner å bli trøtt og lei,men nå er det bare «sjarmøretappen» igjen!
   For et år siden arrangerte vi julaften når mini var bare et par uker yngre enn din mini er inni magen nå,vi koset oss med julefilmer og julestrømpe,klemming og kos.
   I år har julen blitt veldig annerledes med 90% av alle gavene til mini,julemiddag kl 16, som attpåtil vi arrangerte i år også,det var litt mere organisering ig planlegging enn i fjord for å få det til å gå opp🙈
   1.juledag med masse nye leker og kos..
   I går kveld la jeg merke til at ingen av oss hadde rukket å se i julestrømpene våre en gang!
   Nå ligger jeg i sengen 04:30 og hører på mini har sin vanlige time våken hvor han bare ligger å pludrer og skravler før han sovner igjen og starter dagen kl 05 igjen.
   Det er så store kontraster,så prøv å nyt tiden hvor du bare kan tenke på deg selv,og gled deg ihjel til tiden hvor all tid og energi skal brukes på lille❤️

  2. Jeg er seriøst imponert over at du har klart å pynte deg og kle deg i et SÅ lekkert antrekk!! De siste to månedene av graviditeten gikk jeg i samme joggebukse hver dag, med unntak av hver tredje dag da den ble vasket. Det er drittungt å være gravid, men fy fader for en jobb du gjør! Hold ut, Ida, du fikser dette! Heier på deg!

  3. Har to unger så blir ikke så mye vin men ett glass i ny og ne er kos. Blir alt for mye godis isteden så over nyttår begynner ett aktivt nytt liv. Haha! God jul Ida og tenk bare hvor magisk julen blir neste år når lille A er så begeistret for julelys, nisser alt det fine med jul

  4. Haha, jeg har selv en søster som ikke “tror på corona”. Ekstremt provoserende! ..fordi hun hadde hatt en lang og informativ samtale med en som drev med smittesporing.. Aner ikke hvilken utdanning denne smittesporeren har, jeg! 🙂 Ellers skjønner jeg hvordan du har det. Jeg er vel fire-fem uker kortere på veg enn deg, men alt går litt hit og litt dit. I går var dagens fantastisk. i dag føler jeg meg som ei hyse. Gjesp. Ny dag i morgen!

   1. Hehe, ja, finnes noen av dem gitt! Håper det går bra med deg, og at du har flere gode enn dårlige dager <3 Klem!

  5. Altså hvor var du da jeg gikk gjennom det samme som deg for seks måneder siden og jeg følte meg som verdens mest elendige menneske og kjæreste 🤪 Her var det også flytting og totalrenovering av leilighet da jeg var høygravid, som igjen førte til svangerskapsforgiftning. Så mitt råd er; ta det med ro, la Gravlyset og de andre rundt deg ta vare på deg og gled deg til det fineste i hele verden som venter på deg. Du har såå mye fint å se frem til. ❤️❤️❤️ Hilsen førstegangsmamma som koser seg mer og elsker høyere enn hun trodde var mulig 😅🤓❤️

  6. Hei, skal du slutte å blogge? Kjedelig å logge seg inn her når det er svært sjelden innlegg. Håper det kommer mer fra deg snart.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg