ENGEL I SNØEN OG PØBEL HJEMME

DEN FØRSTE SNØEN 🤍

Da snøen kom, hastekjøpte jeg vinterdress, skoposer og intet mindre enn tre par vanntette votter til det ferskeste familiemedlemmet. I hodet mitt var det ren idyll. Endelig skal jeg ut og base i snøen med barnet mitt! Rulle rundt på bakken og le. Bygge snømann. Kaste snø opp i lufta og snøballer på pappaen. Derfor var skuffelsen stor, da vi etter tre kvarters påkledning gikk ut i snøen, og han bare satt der. Stiv som en stokk, i sjokk over hvor mye tøy det faktisk er mulig å ha på seg samtidig. Jeg la meg ned og lagde en snøengel, til tross for at jeg ikke hadde på meg vanntett bukse – ingen respons. Jeg lagde en slurvete liten snømann – ingen respons. Jeg løftet ham opp og gjorde så han sparket hodet av snømannen og trampet ned resten. Ingen respons da heller.

Han satt rett og slett og ventet på at vi skulle gå hjem og gjøre det han liker aller best. Stikke fingrene inn i stikkontakter. Rive i de svindyre gardinene med grøt på fingrene. Klatre inn i oppvaskmaskinen. Velte juletreet. Rive gavebåndene av alle pakkene som ligger under. Tygge på ledninger. Klemme fingrene i dører. Falle bakover og slå hodet i flisene på baderomsgulvet. Lage fingermerker på alle speil, uten unntak. Spise fjernkontrollen. Kaste mammas iPhone i bakken.

HJELP!! 😂🆘

Hva skjedde med det lille nurket som bare lå og bablet midt på stuegulvet. Plutselig var han Rambo, Tarzan og Karate Kid i én og samme person. Det er ikke mulig å se bort i så mye som ti sekunder, uten at det nesten skjer en ulykke. Misforstå meg rett altså, jeg klager ikke. Faktisk så ler jeg mesteparten av dagen, fordi den lille rampen gjør så mye rart. Og han er bare 9,5 måned, hva blir det neste?

Jeg skjønner at vi har en jobb å gjøre med å barnesikre hjemmet vårt. Men jeg lurer jo på… Når man har så mange fine leker… MÅ man jakte dødsfeller? Hvorfor er fjernkontrollen kulere enn pianoet hans som lager mange morsomme lyder? Hvorfor er ledningen til stavmikseren 1000 x mer interessant enn alle lekene hans til sammen? Kanskje noen har svar 🤓Lille bolla mi, jeg er så stolt 🥺 Og så satser jeg på at han får mer glede av snøen neste år, når han har skjønt hvordan man beveger seg i vinterdress 🤩😂

I skrivende stund går jeg egentlig bare og venter spent på kveldens pressekonferanse. Jeg er SÅ LEI, men jeg håper likevel på at det kommer klare og strenge regler. Anbefalinger om munnbind og “metern” funker åpenbart ikke… Fingers crossed 🤞🏼

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg